reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Czesc dziewczyny
Tez mieszkam w UK i udzielam sie na forum ale tylko swojej miescowosci ale postanowilam do was napisac poniewaz kolezanka powiedziala mi o fajnej stronce z darmowymi pieluchami(cala paka)a widze ze niektore z was maja dzieci w pieluszkowym wieku:))zawsze to pare funtow mniej:-D nie zaszkodzi zajrzec.

http://www.freenappies.net/free-nappies-club?referal_id=137811
I jeszcze cale pudelko proszku do prania
http://www.freewashingpowder.co.uk/free-washing-powder/signup.php?referer_id=13355
</STRONG>

Pozdrawiam Was serdecznie

Ostatnia edycja:
betsuuu- ja to w te pieluchy to nie wierze juz kilka razy probowałam i nic:no:

kurcze no ja wlasnie chce takie wyrko bez szczebelek bo moja mała wali w nie nogami wtedy sie wystraszy i juz nie spi tylko płacze:-:)-(a łózko planuje kupic jej na roczek jako prezent wtedy juz bedzie chodziła wiec moze nie bedzie tak zle?

No ja juz wczoraj poszlam spac...bo was nie bylo laseczki :-D:-D:-D

Kurcze PINKA ja juz tak mysle o tych lozeczkach ze mi czasem (takie mam wrazenie) glowa puchnie :rofl2: :rofl2:Troszke ja, nawet na roczek obawialabym sie moja wsadzic do takiego lozka. Niby dzieci chodza... ale sztuka jest bezpiecznie wyjsc z tego lozka...:nerd: ....kurcze...

no bo z tymi ankietami to jest tak...ze jak nacisniesz na ten link co podaje BETSUUU i wypelnisz ankiete to ONA dostanie pieluszki :-D:-D:-D -czyli ida pieluszki na jej konto.Dopiero gdy ty po wypelnieniu danej ankiety wkleisz swoj link podany na stronie (specjalnie dla Ciebie) na jakies forum i ktos inny wejdzie na ten link podany wlasnie przez ciebie i wypelni ankiete z tego wlasnie linku podanego przez ciebie to wtedy niby ty powinnas otrzymac pieluszki... ale ja nigdy tez nie dostalam :-D

Wpadne do was pozniej...OBYSCIE JUZ BYLY :laugh2:

reklama
hejka
ja wczoraj prasowałam do 1:00:szok::szok:ale i tak tylko polowe poprasowalam dzis reszta:-Dmoj mi obiecał ze nowe zelazko dostane w nagrode:tak::-D

kurcze miałam isc z mała do miasta kupic jej kapcioszki jakies do domku oraz kapelusik ale widze ze pogoda sie pitoli i zaraz lunie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze do czasu kiedy ugotuje obiad wyjdzie słoneczko:tak::tak:

co do tych pampersów to niezła gmatwanina co?? ja tam sie w to nie bawie nie mam czasu na głupoty:-D
pozdrawiam

Do góry