reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ojej doczagalam sie...ledwo... i jeszcze glodna jestem :crazy:

Nastka jakas napalona sie zrobila na to chodzenie. Mnie juz w poludnie plecy pekaja od chodzenia z nia. Ale przeciez ona sie prezy jak ja sadzam :rofl2: , ona chce stac, chodzic poki nie padnie na drzemke.
Wiecie co, my mieszkamy w bardzo spokojnej okolicy i tak chodze z nia a to tu a to tam, bo czasem mozna spotkac jakas kobitke z dzieckiem ale wszystkie jakos dziwnie pedza. :szok: Czasem mi sie wydaje ze to tylko ja wychodze z mala na spacer bo inne to "wychodza" z dziecmi do garden'ow" a jak juz wychodza poza swoja posiadlosc to tylko do sklepu i to szybko...:baffled:
Dzis jak z Nastka chodzilysmy po trawce zauwazyla 3 szkrabow idacych z mama :-( juz piszczala do nich gdy oni byli daleko, gdy sie zbizali szla do nich...piszczac, cieszac sie...ale tamta mamcia nawet sie nie zatrzymala na sekundke i jak nas mineli Nastka normalnie za nimi biegla, ja nie moglam nadarzyc, wolala ich , krzyczala, piszczala, wszytsko w jednym...zal mi jej sie zrobilo..az mi lza kapla :-(

Pinka - nadal jest z nami ale kupujemy nowe wyrko bo ja juz nie mam pomyslu, bedzie typ wiekszy i ma straczyc do 5 lat :szok:

Katarzynko - kurcze wiedze ze nie tylko ty widzisz problem z tymi psami. Ja juz czasem to nie wiem gdzie z mala mam spacerowac bo rotwaliety i te krwiopijcy biegaja bez smyczy a mi sie krew w zylach mrozi jak widze takiego chasajacego po trawce...a wlasciciel lat kilkanascie, krok w kolanach, kieszenie przy kostkach, jakis lancuch wisi z kieszeni, sluchawki w uszach.... poprostu masakra !!!

Widze kobitki ze u kazdej podobnie...gory prasowania, ja wlasnie sie zaraz biore za moja...a moze odloze na jutro...co ?? :-D Tak mi sie nie chce nic robic ostatnio, juz tylko mysle o tych wakacjach w Polsce i najchetniej bym juz tam zostala.

reklama
witam
Ja jakols sie malo odzywam u was ...sama nie wiem dlaczego ...kilka dni bylam w polsce i od kad wrocilam czekam na nastepny wyjazd i jakos wszystko mi leci z rak , zrobilam sie straszny leik ...:crazy::crazy:tragedia dom zapuszczony , parsowanie w kacie kupa krecia sie zrobila :-D:-D
Dzis mialam sile i zrobilam kolejne przermeblowanie u Blanki , ale reszta domu to maskara , chyba bede z jezykiem na brodzie to robila przed samym wyjazdem ...:crazy::confused::baffled:
U Nas na placu zabaw tez bywaja rozne dzieci przewaznie to murzynow dzieci sa jakies jeb.....bo ostatnio spotkalm jednego z matka byl i bratem swoim to ta czarna du...nie zwrocila nawet uwagi jak zabral nasz pilke i wywalal za teren placu,a ja biegalam zmiast pilnowac dziecka.. rzucal nia na placu zabaw miedzy dziecmi malymi, biegal jak oszlalay wchodzil pod hustawki i jakis byl zakrecony :wściekła/y::crazy:tragedia ...a ta jadla sobie banana :no::baffled:

powoli sie zaczynam przygotowywac do wyjazdu do pl , ale chyba chcialabym tam zostac na dluzej niza dwa tygodnie ...:-:)-(jakos sie stesknilam ale nie powiem mezowi bo powie zebym zostala...ale wiem ze nie moge bo sobie nie da rady sam tutaj ...:-(i tak o ...
ok zmykam umyc chociarz lazienke :-D:zawstydzona/y:

Witam wszystkich z rana.No w końcu chwilka na kompa bo mały śpi.
Od 3 dni u nas lekka poprawa ze sapaniem .Mały jak zaśnie o 20 to budzi sie tak 5 lub 6.

katarzynka s no niezłe zamówienie,ale masz zdolnosci.a po 40 to ludziom rózne rzeczy do głowy przychodzą.

Małgorzatko mnie tez przerażaja te psy, niech sobie biegaja w parku ale czy anglicy nie wiedza co to kaganiec.widze ze tak wszedzie w uk jest i to nie tylko ci kolesie ale dorosli ludzie.

Buziaczek tak to jest po powrocie z wakacji człowiek staje sie leniwy i nic się nie chce.ale ci dobrze dopiero wróciłas a za tydzien znowu jedziesz.

ok zmykam cos porobic pa

witam
pogoda do bani wiec dzis w domu sie kisimy:crazy::crazy::crazy:ja pranie jedno juz zrobiłam mała wlasnie zasneła:tak:a prasowanie nadal nie ruszone:no::no:
:-D
Gosia- ja tez myslałam by jej kupi ctakie normalne malutkie wyrko ale ona sie tak strasznie rzuca ze boje sie by z niego nie wypadla???????????
izka- ty juz tyle nie sprzataj :-):-)
kasia-no to ja tez sie dołanczam do dokładania hehe dzis kolejną kupke jak wyschnie dołoze :-D
1) moja rozrabiaka dzis rano
2) prezent od tatusia dla mamusia:-D
ostatnio taki bukiet dostałam na walentynki ddddddddddawno temu:-):-):-):-)

Nio, mala spi...Ja WCZORAJ POPRASOWALAM :-D

Nastka bardzo gadatliwa sie zrobila, caly czas gada i gada.
Bylismy na Greenford Broadway...nie bylam tam rok !!! I nic sie nie zmienilo :-D Mala zaczepiala wszystkie starsze Panie a potem chowala sie za mnie :-D

Pinka - alez mala jest urocza. Tez mamy basenik, ale go schowalam bo wogole ja to nie krecilo :szok: a zajmowalo pol pokoju :-D

lece cos zjesc :rofl2:

Pinka śliczny bukiecik.
A co do sprzatania to nie moge zwolnic bo jak zwolnie to poźniej bedzie masakra.Tyle pomieszczen do sprzatania a mały w dzien coraz mniej spi.Ale prasowanie za to lezy.najgorsze jest to ze mam teraz gdzie je składować bo jeden pokoj jest nieużywany przez nas.Tam tez stoi zelazko i deska.moze jutro poprasuje.HehHe:-)

Gosia- no u nas tez pół salonu zajmuje ze nawet przejsc nie mozna ale widze ze mala niezbyt zainteresowana jak wody nie ma:no::no::no::no::-D:-D:-D a pozatym ona sie szybko nudzi zabawkami woli sie bawic kabelkami srubkami ogolnie jak mój wyciągnie narzedzia to mała jest cala szczesliwa:-D:-D:-D:-D

izka- nic mi nie mow ja w jednym koncu posprzatam a w drugim juz brudno i ostatnio generalne porzadki robie w weekend jak tatko w domu a w tygodniu tylko tak po łebkach:-):-)bo zwariowac mozna:tak::tak:

Ale sliczne to lozeczko!!!!Polecam przejzenie stron amerykanskich,bo wychodzi jeszcze taniej.Jak oststnio patrzylam to odstalam zawrotu glowy i upatrzylam chyba z 3 rozne!!!jak bede miala chwilke to wstawie link...Wychodzi tez ok 100£ z przesylka.Teraz jakos pod koniec sierpnia bedziemy kupowac i na pewno zamowie z tamtad;-)
Dziewczyny!Patrze wlasnie od kilku godzin na bilety (samolotowe,autokarowe,kolejowe)do Pl na swieta i oczom nie wieze!!!!!!!!Ludzie!!!!Poszaleli chyba!Teraz za autokar za 1osobe w obie strony trzeba dac 300£!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Za mnie i malutka za samolot prawie 500£!!!!!!!!!!!!!!!!I to tanimi liniami!SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:Az mi sie ryczec chce bo za tyle to ja na pewno nie pojade do rodzinki na wigilie:zawstydzona/y:

reklama
Kasia to wklejaj linki chetnie zobacze lózeczka:-D:tak:
a co do biletów to nic nie mów my jedziemy autem w sierpniu bo raz ze taniej a dwa wiecej bagazu mozna zabrac:-D

Do góry