reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no nareszcie cosik sie ruszylo

gosia- to mamie wspołczuje bo ja nie nawidze hałasu i moja mała tez nie bo odrazu sie budzi:tak::tak:a co do zakupow to ja pomimo tego ze liste robie tto i tak połowy nie kupie:laugh2:
dorcia- eeeee to imprezka niezla bedzie no no 30:-):-):-) urodzinki hehe dobra nie smieje sie bo mnie tez niedługo to czeka juz sie boje:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
hej dziewczyny!

ja caly czas o was pamietam tylko jakos ciezko mi wszystko nadrabiac;-) wrocilismy z nad morza, bylo super chociaz troche wietrznie ale wypoczelismy i mamy w planach jechac jeszcze raz(choc zapowiadajaja ze w Polsce lato juz sie skonczylo:confused:)

mala czarownica gratuluje coreczki!!

Pinka25 widze ze u was zabkowanie pelna para, my tez to w dalszym ciagu przechodzimy:baffled:u nas na szczescie dosc lagodnie i bardziej w dzien niz w nocy marudzenie, no i niezawodny nurofen, tez zele na zeby w ogole nam nie pomagaja:wściekła/y::no::no:

mala-gorzatka28 faktycznie niezlych masz sasiadow i najgorsze ze nawet jak im sie zwroci uwage to nic nie zmieniaja:angry::angry:brak slow na takich ludzi:crazy:moze niech twoi rodzie zapytaja czy maja cos w planach wtedy w razie czego jak pojedziecie to bedziesz spokojna.
a z drugiej strony to naprawde jestem ciekawa po co oni tak traca kase na te ciagle remonty - moze jacys maniacy:confused::rofl2:

pozdrawiam wszystkie mamuski, my do UK w najblizszym czasie sie nie wybieramy ale milo jest do was zagladac i zobaczyc jak sie trzymacie:tak:;-)

Witam,
przepraszam że tak Was opuściłam i nie odp., nie nadążam z czytaniem, tutaj cały czas się coś dzieje... Fakt jest jeden w końcu mogę pospać do której chcę a nie do której mogę :-):-):-) ... a za dnia jak Brzdąc jest z dziadzią na spacerku ja robie sobie maseczki, paznokcie itd. , a później nad wodę lub basen, odwiedziny, i co najlepsze spkojne wieczorne wypady. Wykąpie brzdąca, idzie spać a ja frrrruuu do knajpki :-):-D:-)... Wypoczynek pełną parą :-). Także mam nadzieję że mi wybaczycie że nie jestem nabierząco :zawstydzona/y:.
Pozdrawiamy cieplutko

dzieki Dorcia kupilam dzisiaj rano ten krem i Pani w boots dala mi jeszcze syropek Antihistamine i baaaaardzo pomaga. Zuzia wcale sie nie drapie i w ogole ma dobry humor

DZIEKI WIELKIE za pomoc:tak:

i ja tez sie witam niestety juz bez kawki bo wypiłam:tak::-D ależ tu cichutko sie zrobiła przez weekend:-)moj juz dzis do pracy w rócił a my same troszke smutno no ale ktos kaske musi zarabiac no nie?:-):-D

olcia ale ci zadroszcze my do polski dopiero za dwa miesiące;-)a własnie suwaczek musze sobie zrobic heh

Witam wszystkich z kawką.No w koncu uda mi się coś napisać.Dziś rano rodzinka już pojechała.Cały tydzien w biegu spedzilismy.
Natan szybko sie oswoił z nowymi domownikami.wystarczyło mu pół godziny.

Pinka ja tez chyba zrobie suwaczek bo juz odliczam powoli ile jeszcze do wyjazdu.Nam zostało jeszcze 9 tyg i 1 dzien.
Olcia to juz pewnie sie zaczyna pakwoanie.
Mamuska ale ty masz dobrze,wysypianie sie,wypady do knajpki.A ty pojechałaś do Pl czy dziadka u siebie macie.

ok lece dalej
Pozdrawiam wszystkie mamusie i buziole dla dzieciaczkow.

reklama
Hej laseczki! U nas dzisiaj pogoda do bani:-( a ja bede musiala z malym do miasta jechac...o wilku mowa...taki bylk spiacy ze sam usnal w foteliku, minelo pol godziny i juz wstal...a ja nic nie zrobilam przez ten czas:-:)-(...
Ja tez wczoraj chcialam dodac suwaczek bo juz za 22 dni jedziemy do PL ale jakos nie moglam...nie wiem czemu..skleroza?
Pozdrawiam i lece do smyka.

Do góry