reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mamuska - juz nas wiecej razy nie opuszczaj ;-)

Michaga- tort to istne arycydzielo ! Jesli robilas go sama to musze przyznac ze masz reke do tego :tak: A Mala ...slodziak...blondyneczka :tak:te loczki zalotne :tak:

izka- fajnie ze masz drugiego brzdaca...mlodszy bedzie szybko lapal rozne rzeczy, nowosci. zawsze dziecko szybciej lapie od dziecka nic od doroslego.

Wiem ze waga Naszej Nastusi wywoluje taka minke :szok: ale kazdy lekarz nam mowi ze nia zadnej nadwagi ze wzgledu na jej wysoki wzrost. W siatkach centylowych zawsze jest ponad ...ponad....:-D A jak ruszy tyleczek to pewnie spadnie troszke z wagi :-D

reklama
Mamuska - jak ja bym swojej dala platki kukurydziane.....to byloby sprzatania. Ona wszytsko teraz rzuca za siebie :-D moze jutro sprobuje :-D od razu wyjme odkurzacz :-D

Czesc Mamunie!

Baaardzo dziekuje za zyczenia dla mojego Babla!!! Wszystkim e-ciociom posylam w zamian calusy od Michaski:tak::-)!

Mala-gorzatko - dzieki za komplemencik .Napatrzylam sie na wyroby Katarzyny i pomyslalam, ze sprobuje ... nasz Tatus stwierdzil, ze "pyszny ten torcik tylko ta ceratka z gory troszke za slodka"! :-):tak:Chodzilo mu o marcepan oczywiscie!;-)

Platki kukurydziane to dobry pomysl...sprobuje. A ja polecam rodzynki, ktore ja nazywam "czasoumilacze" poniewaz daja mi one cenny czas na gotowanie lub inne zajecia w miare szybkie do zrobienia. Miki uwielbia je a przy okazji nie ma problemow z zatwardzeniem...;-):-)
Uciekam, bo gora prasowania czeka.
Dziekuje raz jeszcze i milego wieczoru zycze. Papatki

TZRYMAJCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje dziecko zaraz bedzie mialo 9zebów własnie dzis podczas kompieli znalazlam:rofl2::rofl2:a ja sie zastanawiałam czemu dzis w nocy tak płakała i nie mogła spac:no:a my razem z nia wiec dzis wyglondałam jak zabi:szok::szok:

mamuska-witaj kochana i dziekuje za komplemeciki:-)ja tez daje malej wszystko co popadnie na chwile sie zajmie ale z reguły robi tak ze pobawi sie czyms chwilke i wyrzuci i potem apiac od nowa he he..........
goosiulka-silna kobietka z niej bedzie co chcesz,tak jak mowisz wylata to wszystko zobaczysz;-)
Michaga-torcik cudny córcia tez ja juz nie moge doczekac sie kiedy moja bedzie miała roczek:-D

kasia-dzieki za cynk z pasta napewno jak kupie skoro mówisz ze blysk he he
izka- to jakt duzo osób sie dziwi ze ona ma tyle zebów hi hi ale ja mowie ze szybko wychodza to pewnie szybko wypadną i dupa bedzie:-)

pozdrowionka dla tych neobecnych;-0

PINKA - :szok::szok::szok: alez masz urwanie glowy z tymi zebami juznie spominajac o Calineczce jak cierpi... jak masz tantrum verde, psiknij, dobre na bolace dziaselka...bardzo dobre

Michaga - jak wejdziesz na strone lilypie.com i utworzysz suwaczek (z pewnoscia wiesz jak to sie robi) to na koniec tylko kopiujesz caly adres HTML na web, forum (jest to pierwszy od gory) a nastepnie wklejasz na forum tj musisz wejsc w ustawienia, edycja podpisu...wycinasz stary suwaczek, w jego miejsce wklejasz nowy i zrobione . Nie wiem czy o to chodzilo...
Myslisz ze moge Nastce dac rodzynki ?

A teraz lece spaaaaaaaac... :-)

Dzieki Malgos - jutro sprobuje. A rodzynki zeby rozmiekczyc to zalej wrzatkiem i Nastka bedzie wcinac. Sprobuj tez suszone sliwki (skoro w temacie suszonych owocow jestesmy). Ale bez skorki. To sa nasze "slodycze", Michasia je uwielbia i moze jesc 24h na dobe!

Pinka - bede trzymac kciuki za zebole Calineczki!
A teraz spac, spac,spaaaa.... :)

Ja krociutenko dzis:

Michaga- torcik pierwsza klasa!!!Jak gora za slodka to nastepnym razem mocniej rozwalkuj na mace,bedzie cieniej a maka troszke sie wetrze i az taaaaaaaakie slodkie nie bedzie!Ale przesliczny Ci wyszedl:tak:
Pinka - to Twoja ksiazniczka ma tak jak moja Nika zabki!Teraz ma 18 zabkow juz!!!I to ostatnio ten 18 'ty wyrosl juz na porzadnie jakies 4 miesiace temu!Teraz walczymy juz z dolnymi piatkami!Juz sa widiczne i ladnie ida w gore!Ale jak miala 8 miesiecy to tez miala juz 9 zabkow:tak:Przykro,ze Ci sie mala meczy tak,ja mialam szczescie i Nika nie zwracalka kommpletnie uwagi,ze cos tam sie Jej dzieje w buzce:-D
Mamuska -nic sie nie martw!wierze,ze jak tylko Krystianek sie calkiem pozbedzie bucikow to sam od razu na nozkach ruszy:tak::-DZdpolniacha z Niego,co juz nie raz udowodnil:tak:;-)

Lecimy na spacerek,zeby ladnie sie przygotowac (wymeczyc:-D) przed drzemka o 12:-)

Ja tez wpadam tylko na chwile.nie mam najlpeszego nastroju niestety.moja mama odebrala wyniki po operacji i jest gorzej niż myslelismy.a mial przyjechac do nas na wakacje z corkami mojej siostry.
Myslalam ze to tylko moj maly lobuziak tak szybko sie nudzi wszystkim.ja wyprobowalam juz wszystkiego.chociaz ostanio dalam mu chlebek i jak wszystko bierze do buzi.tak chlebek dziobal i rzucal na podloge.

Michaga spdobalo mi sie te okreslenie ceratka, ach ci mężczyźni.

ok zmykam pozdrawiam wszystkich pa

reklama
witajcie babeczki dzieki za trzymanie kciuków za Calinke:-):-)
mała własnie daje kocert:-):-)bo cos dzis niechce sama spac i wyje u siebie a ja tylko kłade ja spowrotem daje smoka i wychodze i tak w kółko:rofl2::rofl2:oszalec mozna to dziecko ma tyle siły ze jak sie uprze to dwie godziny bedzie wyła i nie zasnie :no::no:uparta za matka he he

a co tam u was babeczki jak minoł dzien??

pytanie do mam palacych...................;-)

potrzebuje na prezent papierosy smakowe np wanilia:-)ale ja nie pale wiec na tym sie nie znam:no:czy tu w Anglii sa jakies papierosy a takim smaku??

Do góry