reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczynki!!
Przepraszamy za noeobecnosc. juz nadrobilismy:sorry2:;-)
Wszystkim solenizantom i solenizantkom tym mlodszym i starszym najlepsze zyczenia!!:tak:
U nas narazie stabilnie:blink:
Pinka 3 marca mamy szczepienie i do PL lecimy 3 dni pozniej, juz sie nie moge doczekac, ale wam tez niewiele zostalo:tak:

tygrysku235 odpoczywaj w PL, u mnie juz nie tak zle ale i tak bardzo dziekuje za pamiec i pomoc!! zycze udanego pobytu!!
a kiedy wracacie bo nie doczytalam:sorry2:

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki!!

reklama
Czesc Dziewczyny!w Polsce mam mniej czasu na komputer niz u siebie..jak to mozliwe? Dawid nabil sobie niezlego guza na czole...ale tak to jest jak ktos biegnie inie patrzy na nic...na drodze stanela szafka:-(...pewnie mu z nienacka wyskoczyla;-):-D...

Martuchaa to juz za kilka dni jedziecie...a skad jestes?my wracamy jak wyrobie pasport malemu,ale najpierw PESEL-czyli zqa jakies 2 miesiace..niezle sie tu wybyczymy:-D...ciesze sie ze u ciebie juz lepiej...u nas tak sobie-ani uniesien ani klotni czyli w sumie nie jest zle...
pozdrawiam wszystkie i mykam spac.jutro postaram sie wiecej napisac...

ehhh te niedobre szafki:-D:-D zawsze sie tak podsuwaja pod nogi:-)a z czasem zawsze tak jest ze w PL jest go duzo mniej na wszytsko:tak:ja juz sie moge doczekac;-)
ja jestem z Gorzowa Wielkopolskiego w lubuskiem... ja wlasnie tez teraz sie biore ostro za paszport bo jakos od wakacji ciagle odkladam a w czerwcu nam sie konczy tymczasowy...a zameldowujesz malego w PL zeby dostac ten pesel?
(wlasnie zaraz zajrze na watek paszportowy bo jest tyle sprzecznosci:sorry2:)mam nadzieje ze cos znajde!!

A wszystkie kochane e-cioteczki emigrantki i dzieciaczki goraco pozdrawiam i zycze udanego weekendu!!

Jaka u Was pogoda?u nas dzisiaj strasznie wieje i nigdzie nie jedziemy bo cos katarek mamy.:-(...(jak zwykle w PL)...

Martuchaa moj tata wczesniej sie pytal czy moze zalatwic wszystko sam to jakas mila pani w urzedzie powiedziala mu, ze tak.a kilka dni temu okazalo sie ze PESEL musze osobiscie zalatwiac:wściekła/y:-czyli jednak dobrze, ze przyjechalam...a odpowiadajac na Twoje pytanie:tak, musisz zameldowac synka zeby wyrobic PESEL-my wlasnie to zrobilismy...Durne przepisy:wściekła/y: ale nic na to nie poradzimy..

Co tak cichutko tu dzisiaj?
Wpadlismy tylko na chwilke sprawdzic co sie dzieje.Widze, ze ja sie ujawnilam to reszta sie pochowala:dry:.
Jutro napisze wieksza notke,bo dzisiaj juz nie mam sily.W pracy mi sie strasznie dluzylo i taka ogolnie jakas zmeczona jestem.Niestety Dominikowi dzisiaj caly dzien z nosa lecialo.Miejmy nadzieje ze na tym sie skonczy.

Dobranoc wam wszystkim.Pa.

kama-ja sie nie chowam:-);-),tylko jakos weny nie mam
Mam nadzieje ze zadne wieksze chorobsko Dominika nie zlapie,i z noska leciec przestanie:tak:.Zdrowka zycze.

Czesc kobitki!

My dzis w stresie cali:baffled:Weronisia zostaje dzis caly dzien z dziadkami!!!!!Postanowilismy wyruszyc ze znajomymi na kregle,no i zmusilismy dziadkow do zajecia sie mala...:-p
Pierwszy raz najgorszy!Ciekawa jestem jak Nika przejdzie brak mamusi caly dzien:szok:A ja to po prostu w srodku sie trzese!Rety!Juz tesknie a jeszcze nie wyszlam:-p:szok::zawstydzona/y:No i tak to wlasnie jest:nikt nie chcial Jej brac pod opieke i teraz jak jest duza to problem,bo juz nie jest przyzwyczajona:dry::sorry2:Ale krzywda Jej sie nie stanie,wiec spox....Tylko ja moge pasc na zawal:-D

Wczoraj od dluuuuuuuuuuugiego czasu pierwszy raz pozwolilismy sobie na wypicie jakis piweczek w domciu przed tv;-)No i M skonczyl na calym winku a ja na 3piwkach:-DBedzie mial kaca dzis.hahaha...Ja nie naleze do osob ktore cierpia po wypiciu za duzo,wiec luzik.A glowke mam slaaaabusia:-DAle-nalezalo nam sie a malutka smacznie spala,wiec oki:-D:tak:
Trzymajcie kciuki za dzis!!!!!!Milego weekendu!!!

Czesc cioteczki !!! :-)

dziekuje serdecznie za zyczenia . Troszke mnie tu nie bylo, ale nie myslcie ze tak dlugo dochodzilam po urodzinkach :-D:-D:-D Czasu mi brakuje przed wyjazdem ...

PINKA - jak znajde chwilunie to wkleje te kwiaty :tak:

Katarzynka - spokojnie, nic malej nie bedzie...zobaczysz jak to fajnie gdy wejdziesz a ona do ciebie podbiegnie i jak sie ucieszy gdy cie zobaczy. Oczywiscie ty sie troszke wyluzuj bo zawaly sa niewskazane u mamusiek.

No i lece zjem poki mala drzemie, bo potem to juz szanse na jedzenie mam nie wielkie :-D

To ja na momencik!
Tez sledze a nie pisze:zawstydzona/y:
Moj maz wzial synka na plac zabaw:tak: wzieli pilke,meskie wyjscie...;-)
Ciesze sie bo zadko im sie udaje.Mialam ochote tez isc:-(,ale powinni pobyc tez sami...
mala-gorzatko-oj tak czekamy na kwiaty!
katarzynko_s-nic sie nie martw ,wszystko bedzie dobrze,bardzo sie wam przyda taki wypad,a ze bedziesz za dzieckiem tesknic standard haha ,ja zawsze sie na tym lapie ze chce byc bez niego i z nim jednoczesnie,moze to tez dlatego ze siedzimy z nimi w domu,i tak naprawde to my nie jestesmy nauczone byc bez nich,bo uwierz mi ja to bardziej przezywam niz Benus...
a co do siedzenia wieczorkiem z mezulkiem i winka ,miodzio...
dorcia-pisz bo nie ma co czytac:-D
kama83-cos ty to nie ma zwiazku z toba tylko chyba z weekendem haha
buziaki dla dominika
Przepraszam ze nie odpisuje kazdej!
Ide przygotowac obiad -moi mezczyzni niedlugo wroca...
Buziaczki dla wszystkich

reklama
katarzyna_s- kregle ale super,mi tez sie ,marzy taki wypadzik,dobrze by bylo tak raz na jakis czas gdzies wyskoczyc bez dzieci:tak:i odpoczac psychicznie:-),od tego ciaglego gotowania i sprzatania:angry:.Weronika sie nie przejmuj dzieciom tez dobrze robi taka rozlaka;-),a i moze dziatkowie bardziej sie przekonaja do pozostawania z mala od czasu do czasu:-):-):-)

mala-malgorzatka-ale ci fajnie ze niedlugo lecisz:tak:,a z tym jedzeniem to tez tak mialam jak lucy spala to jadlam jak nie to glodowalam:-D(choc patrzac na mnie tej glodowki nia widac):wściekła/y::-D:-D

Do góry