reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wooooooooow dziewczyny jestescie kochane!!!!
Dziekujemy slicznie za pamiec i cudne zyczonka :tak::-) Super, ze mimo tego, ze rzadko tu zagladamy wciaz o nas pamietacie, to bardzo miluchne :happy2::happy2::happy2: A u nas przygotowania do imprezki urodzinowej, bedziemy robic w niedziele. Pati byl wniebowziety, bo wczoraj wieczorkiem zalozylam troche ozdob urodzinowych w salonie, maly pokazywal palcem i mowil "tata wow" (tak a propo to jakos nie mozna mu przetlumaczyc, ze ja jestem mama :baffled: Moje dziecko od jakiegos czasu mowi na mnie tata :-) tak wiec ma dwoch tatusiow, hehe :-D
Milej nocki zycze Wam wszystkim

01.gif

reklama
Mala-gorzatko!!!!!
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu!

urodziny2.gif

Witam z kawka!-oj cos nie mam humorku -brat wczoraj pojechal...:-(
Anetko-no to ladnie ty-tata- a jak wogule u Patiego z rozmowa?Ja jestem "musia" haha albo "OLLa" :confused:
Mamuska-to swietnie ze wszystko idzie dobrze!
Moniacolinek-jak tam nocka?

Witam wszystkich! Jestem nowa na tym forum. Mieszkam w Londynie nidaleko Twickenham. Jestem Mama prawie 6 letniego synka. Pozdrawiam.

czesc laseczki!olcia jestes boska te krople chyba sa magiczne maly przespal prawie cala noc bez pobudki:szok:tzn polozylismy go o 19.30 i nie mogl biedak usnac ale jak zasnal to jak kamien do 3 jeszcze NIGDY TYLE NAM NIE PRZESPAL!!!!martwi mnie bo wydaje mi sie ze jest coraz gorzej, ale tak sobie wmawiam ze woda morska mu rozpuszcza dlatego tak glosno oddycha.
witam nowa mame!
pozdrawiam

moniacolinek-ciesze sie bardzo ze podzialaly,to moj niezbednik jak tylko pojawia sie katar haha.A czy maly kaszle?Bo jak slyszysz ze mu cos siedzi na oskrzelach to idz jak nie do tej chorej lekarki a jak nie to moze cos odkrztusnego w aptece?

mala-malgorzatko:-)
Na urodziny najlepsze zyczenia:
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.

justyna.w-fajnie ze mnie jeszcze pamietasz:tak:,rzeczywiscie malo pisze,za to czytam na biezaco:-) Dzieciaki maja sie super-dzieki ze pytasz:happy: Wielkie buziaki dla was:blink:

mamuska-bandaz w pileczki :cool2:nono jeszcze koszulka i spodenki i maly pilkarz bedzie:-D Ciesze sie ze wszystko idzie w dobrym kierunku i ze Krystianek tak dobrze to znosi,nie przypadkiem cioteczka dala mu przydomek DZIELNY KRYSTIANEK:-D:-D:-D

anetka-jak bysmy mogly o was zapomniec;-) fajna imprezka sie szykuje :-) i Pati zadowolony. Milej zabawy zycze:tak:

moniacolinek- wysylam fluidki zdrowka dla maluszka i mam nadzieje ze juz jest troszke lepiej:tak:

olcia-mi tez zawsze szkoda jak ktos od nas wyjezdza,akurat moj mlodszy brat z nami mieszka,ale jak ostatnio pojechal na tydzien do polski,to zamiast sie cieszyc ze troche od niego odpoczne:-p,to ja nie moglam sie doczekac kiedy wroci:baffled:

ewamaj-witaj na forum

kama,maxin,pinka i cala reszta mamusiek-pozdrawiam i buziole dla maluchow:-)

woow ale sie rozpisalam,zdarza mi sie to chyba raz na miesiac(albo i nie...)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej dziewczynki. Milego dzionka zycze.
Witam nowe mamusie !!!!
Mala-gorzatko- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!

Moze odezwe sie pozniej, buziaki.

reklama
Do góry