reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Buziaczku - moze to zabki, zabki i jeszcze raz zabki.

Nasza Nastusia przesypia nam pieknie noce gdy tylko skonczyla 2 miesiace. :szok: Dostaje mleczko przed 21.00 (wypija jakies 120ml i budzi sie przed 7 rano :tak: No nie powiem bo czasem jej sie zdazy obudzic o 6 rano...ale az wstyd pisac, daje jej zabawke i przeciagam jej lezakowanie do 6.30. Nawet nie daje jej kaszki na noc, tylko samo mleczko.

Kiedys ktos mi napisal ze niespokojny sen dziecka w nocy moze tez byc spowodowany tym, ze nie wysypia sie w ciagu dnia - i chyba cos w tym jest bo Nastusia jak ma przekichany dzien i nie moze zbyt dlugo sobie podrzemac to potem w nocy zamiast "pasc na twarz", ona sie przebudza, mruczy...jest jakas niespokojna.

I jeszcze jedno tak dla innych mam w przyszlosci :)
Ostatnio sie dowiedzialam o jednym problemi dzieci ktory oczywiscie lekarze nagminnie lekcewaza :-( Jak dziecko jest MEGA niespokojne, zwlaszcza w nocy, ma np 13 m-cy:-(, poltora roczku , my mamy myslimy - IDA ZEBY - lekarze mowia to samo, ale w tym przypadku warto zrobic badanie na grzyby u dziecka (badanie kalu) co lekarze bardzo lekcewaza. Ale to juz tak na marginesie.

Anetko dla SŁODZIAKA PATIEGO wszystkiego naj.naj.naj...
10940_Zyczonka.jpg

od Alexika i mamusi :wink:

zyczenia dla EMILI I PATRYCZKA

Niech ci słonko ciepło gra,
niech twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki
bo dziś są twoje URODZINKI:)

urodziny2.gif

NAJ NAJ ZYCZY Natalinka i maxinka:-)

DZIEWCZYNY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maly ma taki katar a konkretnie ma nos zapchany i az mu do gardla splywa nie chce jesc i spac!daje mu wode morska i robie inchalacje i nic moze macie jakies sposoby??????????????????????????????nie dosc ze nigdy jeszcze nie przespal nocki to teraz jest jeszcze gorzej bo wiem ze mu naprawde zle!nie mam juz sily.pozdrawiam was wszystkie nie mam czasu nawet do was napisac;-(

moniaicolinek-to moze wybierz sie z małym do lekarza bo jak juz nic nie pomaga domowego hmmmmmmmm kurcze ja bym poszła zeby jescze mu sie nie pogorszyło trzymam kciuki

Dla naszych solenizantów :
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, wspaniałych prezentów, cudownego i jak najdłuższego dzieciństwa oraz jak najwięcej uśmiechu na małej twarzyczce-
- Justyna i Adrianek.

reklama
pinka bylam wczoraj kazala wlac w garnek wody i gotowac i jego wstawic do kuchni!spoko moze to i jakis sposob ale domowy a do lekarza idzie sie po fachowa rade!ona wogole jest jakas chora i wczoraj zwrocilam jej uwage ze jest niemila i ze to ona jest lekarzem bo powiedziala mi ze ona nie jest specjalisto i nie wiem co mu dac!w maju sie przeprowadzam i zmieniam gp juz nie moge sie doczekac

Do góry