reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

hejka

tylko na sekundeczkę jestem, postaram się jutro zajrzeć na dłużej
Bershka jak Oli? Mam nadzieje, że jest poprwawa po antybiotyku. Sezon się zaczął, no a te chorubska jakieś teraz takie...
Anula trzymam kciuki, czekam na dobre wieśći.
Zeberka Citroena C4 Picasso. O to Ty też kwietniowa będziesz, jak ja:-) Ja w pierwszej ciąży przytyłam 26/27 kg, a za rok beż żadnych diet ważyłam mniej niż przed ciążą.
uciekam

reklama
anula mam nadzieję że jutro wszystko się uda &&&&! annaoj termin mam na 2 kwietnia ale mam nadzieję że urodzę wcześniej:-) w 1 ciąży przytyłam 18kg a w drugiej 16 a powrót do mojej wagi zajęło mi ponad 1 rok i łatwo nie było więc nie mam kolorowych myśli....a na wizycie byłam z córką i była strasznie zachwycona widokiem dzidziusia na usg i słuchałyśmy serduszka:-) niestety płeć pozostaje dla nas nadal zagadką;-)

Zeberka najważniejsze ze dziecko zdrowe a płeć kiedys sie ujawni

Anula dzis o 12 bede myslec... Uda sie

My jednak do przyszłego pon tu posiedzimy
Musimy skończyć 10dni antybiotyku

Oli miał potworne bóle głowy, wymioty i zero goraczki
Lekarka była u nas we czwartek w domu i zdiagnozowala wirus
Na drugi dzien w Piatek rano wzięłam Olisia do przychodni zeby go raz jeszcze zobaczyła bo brak goraczki mnie niepokoil i nasilajace sie bóle głowy ktore Oli nigdy nie miał
Lekarka wraz z druga zbadaly uważniej i postawiły diagnozę ze są podejrzenia zapalenia opon... W szpitalu od razu pobrali punkcje i okazało sie ze jest zapalenie płynu owodniowego ale w małym stopniu spowodowane na szczescie wirusem który nie ma wpływu na mózg tak jak bakteria
Oli czuje sie super lezymy na koncu sali w izolatce zeby nie złapał innego świństwa przed wyjściem
A ja latam miedzy szpitalem domem praca jak tylko ktos mnie tu zastępuje przy Olisiu
Dzis moj mąż zostaje na noc a ja wracam do drugiego brzdaca

U jak tu bagatelizować ból głowy???

Pozdrawiam

bershka dobrze że tak się to skończyło bo się strasznie wystraszyłam:tak: ja byłam dziś na pogrzebie babci od szwagierki i strasznie wymarzłam:-( a nasz trol "fantazjowa" została w końcu zablokowana i się okazało że ma tu drugie konto:szok: u nas udawała że będzie mieć trojaczki-3 dziewczynki a na innym wątku że bliżniaki z czego jedno dziecko jest nieżywe:szok: ja nie wiem skąd takie pomysły u ludzi:szok:

Witajcie jesteśmy już po Wiki spuchnięta strasznie wszystko na nie było na widok pielęgniarek dostawała takiego szału że musiałam wracać jak najszybciej do domu :baffled:we wtorek jedziemy na zdjęcie szwów i kontrole ;-)

witam! i jestem strasznie szczęśliwa:-) już wiem co pływa w moim brzuchu:-) to syn- Sławek:-) anula jak Wiki?

reklama
dziewczyny co tu tak cicho????:szok: ja od środy jestem bez ogrzewania bo piec wysiadł:szok: jedyna osoba w moim domu której jest ciepło to ten mały brzdąc w moim brzuchu co się grzeje moim sadełkiem:-D

Do góry