reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

reklama
Życzę wszystkim spełnienia wszystkich marzeń, Zeberka a Tobie spokojnego dotrwania do końca i jak najmniej bolesnego przywitania Małego Człowieka.

U nas dzieciaki szybko padły i mieliśmy romantyczną kolację z sushi i bardzo miły wieczór.
A 1 styczeń przywitał nas ospą. Igora mimo, że szczepiony obsypało, powinien przejść łagodnie, ale gorzej z Alicją, bo jeszcze jej nie zdążyłam zaszczepić i ze mną, bo nie miałam. Już mnie wszystko swędzi.

Wiem jak okropnie to brzmi, ale jutro z zadowoleniem ucieknę do pracy...:zawstydzona/y:

Annaoj tylko nie pozarazaj tam kogoś w pracy

Cos wiem o tej ucieczce w prace, mam czasami bardzo podobne odczucia:zawstydzona/y::-p

U mnie teraz luzik...... Salon zamknięty do jutra:-) dziewczyny wybierają sobie soboty a przy okazji ja moge względnie odpoczac
Jutro od niepamiętnych czasów jade odwiedzić bliska mi koleżankę to troche z domu wybedne.

Zeberka zapomnialam pogratulować syneczka... Macie juz imię? Na kiedy masz termin

Teraz moje dzieciaki oglądają "sąsiadów" wiec mam maly relax:-)

Pozdrawiam

Witajcie w Nowym Roku :-) Wszystkiego Dobrego Babeczki w Nowym Roku ;-)duuuużo zdrówka i miłości i oby nie było końca świata :-D
ja ostatnio zakręcona strasznie
Sylwestra robiliśmy w domku bo mamie dałam dzieci superr było tylko strat tyle,że ...... porażka!! :-D
Jakoś tak nie umie wrócić do rzeczywistości jeszcze mój miał urlop w grudniu więc jakoś tak fajnie zleciało, teraz idzie 3 dni do pracy i znowu ma urlop :rofl2:
Dobrze,że śniegu nie ma i człowiek wstaje z lepszym humorem :-)

a u mnie właśnie humoru brak... tak jest buro i ponuro...może jakby był śnieg to było by jaśniej? eh:-(...termin mam na 2 kwietnia więc na szczęście zostały jeszcze tylko 3 miesiące:tak: a na imię synowi damy Sławek! no chyba że jednak będzie dziewczynką...ale to nie mam typu:sorry: miłego dnia kochane!!!

Zeberka kiedyś byłam zakochana w takim Sławku ehhh co to był za facet :-p:-D
Może ja Ci prześle troche energi swej :tak: dziś jej mam jak zwykle :-)
Słoneczko świeci dzieci usypiaja(chyba):-D życ nie umierać

witam, oczywiście w ramach przerwy śniadaniowej w pracy.

Igor całkiem ok, już go nie wysypuje i swędzieć przestało, nawet się pędzlować nie chce.
Ja dzisiaj na mały shopping idę, mam nadzieje, że coś fajnego sobie kupię.
Bershka ma dobre strony, wszyscy uciekają przede mną;-)

uciekam pracować

anula to znaczy że ten Twój Sławek był fajny:-p ja znam dwóch chłopaków o tym imieniu i są ok:tak: a jeśli masz dalej tyle energi to z chęcią chociaż trochę przyjmę bo normalnie masakra jakaś...:szok: i jeszcze ten deszcz mnie dobija...:eek: a zakupy się wam dziewczyny udały?

reklama
Ja dziś też pojechałam tylko po spodnie odebrać bo wczoraj z dziećmi nie chciało mi się mierzyć i wróciłam obładowała siatami a jutro powtórka bo spodni nie było :-Dale za to co innego byłooooo wyprzedaży tyle więc trzeba korzystać :-D

dziś sałatke z tortellini zrobiłam i wsuwam właśnie :-D

Do góry