reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

hop, hop, gdzie wszystkie zniknęły??

odezwijcie się

Zeberka mam nadzieje, że piec już działa, dobrze, że jeszcze nie ma takich mrozów.
My walczymy z przeziębieniem, teraz już lepiej, mam nadzieje tylko, że na Alicje nie przejdzie.

reklama
Dziewczyny zapomniałam na śmierć o tym wątku :eek::eek:wybaczcie
Wiki już fajnie tylko ta dieta płynna 2 mies najgorsza
Odezwe się jutro bo dziś na bankiet idziemy i szykuje się ;-)

witam! piec musieliśmy kupić nowy no i się spłukaliśmy przed świętami no ale cóż;-) anula dobrze że z Wiki ok a o diecie szybko zapomnicie:tak: jak tam bankiet? annaoj u nas też po tym zmarznięciu katar i kaszel panuje....a co z berschką??? gdzie jesteś? jak się syn czuje? i kiedy będzie śnieg???:no: ja chcę białe święta!!!

Superr wybawiłam się,odetchnęłam troszke :-)
Mnie tam śniegu nie brakuje nic a nic :-) jak dla mnie zima może być od 24 do 31 grudnia ;-)
A my na tą operacje ponad 10tys wydaliśmy i też na razie trzeba poczekać z większymi wydatkami :confused2::confused2:

Hej dziewczynki

Urwanie głowy przepraszam, caly czas o Was pamietam

Z synkiem juz dobrze... Zrobił jeszcze nam jednego psikusa zaczął skarżyć sie na ból klatki piersiowej a potem ostre wymioty
Od razu do lekarza bo az z bólu wytrzymać nie mógł
Lekarz od razu kazał do szpitala do miejskiego tam kazali nam jechac na Ligote na pogotowie zeby wykluczyc sprawy sercowe. W ligocie spędziliśmy 6h do 23.00 zrobili badania i wszystko ok ale konsultacji kardilogicznej nie zrobili
Wiec na następny dzien do prywatnej poradni kardiologicznej dziecięcej do Mikolowa z nim pojechaliśmy. I znowu wszystko ok
Diagnoza lekarzy ze niby to refluks :confused: dostal debridad i polprazol i tak mamy brać 6 tyg :dry:
Sceptycznie podchodzę do tego refluksu no ale zobaczymy czy po tym bedzie mu sie cos dziać

Gdybyśmy sie juz nie slyszaly :-) to ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIAT zycze

Pa

hej! ja już dziś padam na pysior ale kupa roboty zrobiona
biggrin.gif
zostało mi jeszcze pastowanie podłogi
cool.gif
prasowanie i pakowanie prezentów
biggrin.gif
my prezenty dajemy pod choinkę dopiero wieczorem bo by moje dzieciary z ciekawości nie wytrzymały
laugh.gif
wigilia w domu z teściami a potem byczenie się przed tv i dojadanie tego co zostało z wieczerzy-a zostanie na pewno kupa więc zgaga murowana
laugh.gif
w drugie święto przyjeżdżają szwagrowie z rodzinami na obiad
confused.gif
i moje ukochane drugie święto-jedziemy do mojej mamy
biggrin.gif
ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
yes2.gif

Dziewczynki zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzę.

Mam postanowienie noworoczne co by częściej zaglądać, bo ostatnio kompletnie nie mam czasu.
Zdrówka wszystkim życzę.

reklama
hejka

ja mam straszny młyn w pracy, stąd moja nieobecność, ale w Nowym Roku obiecuję się poprawić.
Jak spędzacie Sylwestra? Ja niestety w domu, troszkę jestem zawiedziona, ale trudno.
Mam nadzieje na jakąś imprezę w karnawale się wybrać.
Idę do Alicji, bo B jedzie teściów z lotniska odebrać.

gdyby nie udało mi się zajrzeć to udanego Sylwestra i DOSIEGO ROKU!!

Do góry