reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Dobre 3 ;-) Podoba się ale taka zabiegana byłam do wieczora ze nawet nie miałam jeszcze czasu dobrze się przyjrzeć :-D z rana zaraz obejrzę jak świeci ;-)
Ja też mam skleroze :-) jak będe w pobliżu to dam znać :-)

reklama
hejka

coś pustki tutaj

Ja miałam męczący weekend, cały w rozjazdach, bo szukam samochodu. Nawet w sobotę Radom zaliczyłam i nic, nadal nie mam czym jeździć:wściekła/y:
Jutro znowu B mnie do pracy musi zawieźć, a potem odebrać.
Tak sobie pomyślałam, że może kiedyś na kawkę się umówimy, bo niestety nie udało mi się dotrzeć. Fajnie by było.
uciekam kolację robić

Hop, Hop gdzie są wszyscy??;-);-)

Witam się w ten szczęśliwy dzionek w którym w końcu udało mi się nabyć autko
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

I jeszcze na dodatek mam dziś urlopik i siędzę sobie z moim małym bączkiem, czyli pełnia szczęścia. I jeszcze jutro jeden dzień w pracy, a później 5 dni wolnego, bo sobie zdecydowałam weekend przedłużyć.

Hej dziewczynki..... Przepraszam ze tak rzadko zaglądam ale urwanie głowy mam w pracy....

Asiu gratuluje autka!!! Odpoczywaj na urlopie

Ja tez juz odliczam czas do wieczora :-)))))

Miłego dnia

hejka

zaglądam szybciutko, dzisiaj mam urlop, ale dzień napięty bardzo, lekarz, przedstawienie Igora, a potem Młody na urodziny idzie.
Dziewczyny odezwijcie się.

Witajcie po dłuuuugim weekendzie ;-)
matko 5 dni nie gotowałam i dziś nie wiem od czego zacząć :-D jutro robie badania Wiki we wtorek przeszczep oby wypaliło :angry: kciuków nie trzymajcie może rozluźnienie tym razem pomoże :-D

hejka
wpadłam, korzystając z drzemki Alicji. Igor z B na piłce, mam nadzieje, że wróci zadowolony, po miesięcznej przerwie. Wszystko co dobre szybko się kończy, więc ja jutro idę do pracy:eek: Pocieszam się, że 3 dni do weekendu szybko zlecą, w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie też tylko 3 dni i potem dwa dni szkolenia (mam nadzieje, że tym razem się odbędzie, bo już dwa razy przekładali). A potem grudzień szybko przeleci i wraca koleżanka z macierzyńskiego, więc będę miała luźniej, mam nadzieje.
Anulaa czekam na dobre wieści.
Bershka widzę, że rozkręciło się na całego.
Zeberka jak tam u Ciebie, brzuszek rośnie?;-)

Anulla jak po operacji? Udała sie??

Za to my tez nie gorsi i lezymy w szpitalu miejskim. Olis miał potworne bóle głowy mdłości zero goraczki wysypka no i sztywnosc od szyi do bioder nasza lekarka skonsultowala to z druga i decyzja o wyjeździe do szpitala z podejrzeniem zapalenia opon rdzen.mózgowych
Biedakowi pobrali punkcje płynu owodniowego z kręgosłupa i czekamy na pon na przesiew... Profilaktycznie dostaje juz antybiotyk dozylnie najmocniejszy na opony.... Jezu tak mi go szkoda
Firme zostawiłam zaufanej fryzjerce wiecej jestem o tyle spokojna

Uciekam

Buzka

witajcie dziewczyny! anula jak tam wiki? mam nadzieję że wszystko się udało:tak: bershka trzymajcie się ! oby się wszystko dobrze skończyło:tak: annaoj jakie auto kupiłaś? my zdecydowaliśmy się na peugot partner :-)a co u mnie? jak już jestem na bb to na kwietniówkach 2012 a one tam tyle piszą że bieda nadążyć:-D -i chyba mamy tam trolla:szok: brzuszek rośnie na całego a ja razem z nim- przytyłam już 6kg :szok: a to dopiero połowa ciąży:-D i aż się boję co to będzie dalej! płci dalej nie znam bo maluch nie chce się nam ujawnić i skutecznie nogami się zasłania ale kto wie może jutro się uda bo mam wizytę;-) pozdrawiam was cieplutko w ten zimny czas ...

Ostatnia edycja:
reklama
Bershka jak to :szok:a od czego się zaczęło:szok:Matko zdrówka 3mcie się Kochani
My dziś w nocy jedziemy jutro przeszczep z nerwów już 2 nocka nieprzespana wory pod oczami stres mnie zeżre
Wiki zaczęła kaszleć rano ale myślę,że to dlatego że za ciepło w domu było :baffled:Przeszczep o 12 jutro więc 3mcie kciuki :-(

Do góry