reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
Jesli dobrze pamietam to we warszawie dadza 2 koncerty-8 i 15 lipca.Ja na wroclawskie show sie nie zalapie bo prawdopodobnie odwolali je z niewiadomych dla mnie przyczyn.Ale moze jeszcze uda mi sie zdarzyc zobycz ich w Gdansku .Wtedy bede na wczasach w Gdyni,wiec bede miala bliziutko.Kwestia tylko rozbieznosci informacji w internecie.Jedni pokazuja date wystepow w Gdansku na 11 lipca,a inni na 11 i 12 lipca.Wiec jesli faktycznie 12.07 beda koncertowac to sie zalapie,bo wtedy przyjezdzamy do Trojmiasta.Bardzo chcialabym zobaczyc ich show.Widzialam mnoostwo programow o nich.Takie show na zywo to musi byc niezapomniane przezycie.....Jedyny minus tego to ceny biletow.Widzialam rozne opcje od 50 do 130zl!!!!Ta ostatnia to troche przesada.

czesc KOCHANE!!!!!Przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywałam ale po prostu nie mialam kiedy.I nie przyszło mi do głowy ze bedziecie się o mnie martwić.
Juz tak czesto nie mam okazji zagladac do komputera.Teraz jestem w Polsce u moich rodzicow.Przyjechałam jakiś miesiąc temu.Był ślub mojego młotszego brata i przez to oczywiście urwanie głowy.Teraz jeżdzimy po rodzinie ,troche na działkę rodziców gdzie postawiliśmy dmuchany basen dla Anielki.Więc jak się domyślacie całe dnie jesteśmy po za domem.Przed wyjazdem do Polski byliśmy w Yalova u rodziny Orhana.WynajeliŚmy tam mieszkanie od kuzyna i byliśmy zajeci jego urządzaniem.Wyglada na to ze jak nam się tam spodoba to przeprowadzimy się tam na stałe.Robimy to oczywiście dla Anielci zeby miała kontakt z rodziną i kuzynami.Ale niestety nie mam dostepu do inernetu.Narazie oczywiscie bo jeszcze nie sprowadziłam komputera.
Aniu ja prawdopodobnie bede w Warszawie na drugi weekend(8 albo 15).Chcialabym sie tez przejść na koncert THE FIRE OF ANATOLIA.Może się spotkamy gdzieś w Centrum.
Jak też Zuzia urosła.Ma takie śliczne kręcone włoski.zawsze chciałam zeby to Anielcia miała takie :( ;)
Karoliu widze że Ali się tu zaklimatyzował.Bardzo się z tego cieszę.Mój Orhan chyba by nie potrafił.A Emrah to już chyba woli Polske.Czy może tęskni mu się za Turcją?
Czy moglabyś napisać skąd bierzesz wiadomości o koncercie?
Jeszcze raz was przepraszam i dziekuję za pamięć i postaram się nie robić tak dużych przerw.CALUSKI OD ANIELKI :-* :-* :-*

Ciesze sie brdzo Ewelka,ze sie do nas odezwalas.pewnie sie cieszysz,ze jestes w Polsce???Jak tam zdrowko.Z Ania bardzo sie niepokoilysmy.Ja z checia bym sie z wami spotkal,no ale nie ma jak.Warszawa jest stad jakies 10 godzin jazdy pociagiem.To dosc daleko dla malego.W przyszlym tygodniu jedsiemy tez do Gdyni pociagiem.Podroz tez bedzie tak dlugo trwala i troche mnie to przeraza.Dobrze,ze bedziemy jechac w nocy to Emrus bedzie spal.I szybciej czas zleci.Moze jednak Alemu da sie zalatwic 12 dni wolnego i pojedzie z nami.Dzisiaj ma w tej sprawie rozmowe.Jesli nie to i jak pojedziemy z moja mama.Oby tylko nadal nam taka ladna pogoda dopisala.We wrzesniu chcialabym odwiedzic na tydzien siostre Alego w Monachium.Mam nadziej,ze ten wyjazd tez dojdzie do skutku.Na razie leniuchuje w Walbrzychu. :)...Co do wystepu The Fire of Anatolia to wchodze w google.pl i takm sobie szperam,Jest mnostwo wiadomosci co do ich tarsy i terminow.Zaluje bardzo ,ze nie zobacze ich koncertu.Licze na wasze fotki z tego widowiska.

Oj Ewelko- mysmy byly a dwutygodniowych wakacjach- jaka szkoda! Czy jest jeszcze szansa na spotkanko??? Pozdrawiam dziewczynki!!!

Nie jestem pewna.Wyjezdzam w niedziele (23.07).I w tym tygodniu juz nie jestem w stanie jechac do W-wy.
Jak minely wam wakacje?Moje dobrze ale czasami sie nudiłam.Wiadomo ile mozna chodzic po imprezach.Zraszta steskniłam sie za Orhane i za domoem.Całe szczescie ze juz wracam.Nie moge sie doczekac niedzieli.Boje sie tylko o Anielke.Bardzo sie przyzwyczaiła do babci, dziadka,cioci i wujka itd.Jak sobie poradzi z nowa zmiana?
Zobaczymy
POZDROWIENIA I CALUSKI :-* :-* :-*

reklama
Cudna ta Twoja Anielcia, taka szkoda, ze nam nie wyszlo to spotkanie- daj znac kiedy bedziecie leciec- a nuz podjedziemy choc na lotnisko;-))

Biedne te dzieciaczki z tymi ciaglymi zmianami ale co zrobic??

Moja Zuzia juz coraz fajniejsza- juz prawie siedzi sama- dzielna niunia- i taka ciekawa swiata- i spokojna- w ogole nie placze!

Pozdrawiam,

niedlugo podesle nowe zdjecia

Ach Zuzia juz ochszczona!

Do góry