reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine- jesli niebedziesz miala tego stroju to mozna go kupic w sklepie po 2 e ,{w zeszlym roku byly!}
gabi-masz racje jajko z niespodzianka obowiazkowo musi byc
sandrula- przykro mi z powodu dzieciaczkow,bidulki,Moja amelcia od 2 tyg ma katarek przywieziony z PL,a moj Kuba zapalenie chyba oskrzeli ma juz tydzien kaszle goraczka,noi teraz wziol sam jakis antybiotyk moze mu wkoncu przejdzie,dobrze ze kolezanka zpolski nam grypexy przyslala,bo ja zamiast zakupic cos w pl aptece na grype to kupilam stoperki do uszu...!!myslaca mama
olga- policzymy skladniki na pierogi i ci powiem cene hahahah
mama chetna na robienie pierozkow,i mowi ze jak zwykle wyda to co zarobi w penysie i na amelie,juz lazi po tych sklepach i sobie oglada z pusta torebka hahahah
oki buziaki i pozdrowienia,
emwu-jest tam cos ciekawego w twoim sklepie dla berty ?

ATAK wogole to 2 panie sie odezwaly do mnie z opieka nad dzieckiem i spac niemoge bo mi sie sni i le to ja juz niby bym zarabiala hahahaha

reklama
Dziewczynki - witam witam
Mikolajki u Gabi to super pomysl.
Jestem ZA
Identyczne komunistyczne paczki tez mi pasuja ale dopiero za rok.:)
Tyle.... ze jednamoglaby byc troszeczke inna jesli to nei klopot.
Jesli moglabym prosic banana albo jabluszko zamiast mandarynki
jajko z neispodzianka moze w sumie byc jako jeden zakazany smakolyk.
Poza tym chrupki kukurydziane albo honey loops :)
Niestety czekoldowy grzsiek, haribo i mandarynki dla Maxa chyba nie przypasuja a dac mu paczke i nie pozwolic skosztowac to nie bardzo.Lepiej juz nei dac wcale:(

Jesli chodzi o termin to mi obojetnie byleby nie niedziela bo ja pracuje calusienka :(.

Co myslicie o 11tym skoro 4 nie pasuje Wioli?

mi 11 pasuje tyle, ze nie wiem o ktorej godzinie bo zdecydowalismy sie ochrzcic hanke i to wlasnie bedzie 11 tyle ze nie znamy jeszcze godziny:sorry2::dry: ma do nas ktos zadzwonic i chciałam zapytac czy moze sie dołączyc jeszcze jedna mamuska z synkiem , ktora byla baaaaaaaaaaaaaaardzo chetna:tak: i czy ja dobrze rozumiem ,ze tutaj ustalimy liste rzeczy ktore maja sie znalezc w paczce i same je zrobimy tak?:sorry2: bo tak chyba byloby najlepiej:blink: tylko jesli tak to musimy dokłądnie ustalic co bedzie zeby nie bylo wpadki tak mysle:sorry2: no i koniecznie nasza wspaniała ania musi cyknąć fotke kazdemu dzieciaczkowi na kolanach mikołaja:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oczywiscie mi pasuje 11tego,tak Anula poprosimy zdjecie koniecznie z paczuszka.Ja mysle ze paczki jak zrobimy same to moga byc inne ,w co to wlozymy /?kazdy bedzie mial inne opakowania czy cus?
ja preferuje : jajko z niespodzianka,lizaki,chrupki,(jakies haha np.flipsy),czekolada wedla np.,nadziewana albo zwykla,brzoskwinie w puszce,mandarynka,zabawka jakas za 2 e hahaha ,lala moja lubi barbie,nawet taka za 2 e ,z reszta niewiem ustalcie co ijak ,

dziewczyny ja mysle ze chyba lepiej postarac sie zrobic te paczki chociaz troche zblizone do siebie tym co zawieraja jesli nie takie same dokladnie:sorry2: bo wiadomo jakie są dzieci potem bedzie ryk bo beda chcialy cos co ma ktos inny:sorry2:oczywiscie zabawka drobiazg wiadomo ze kazdy inny:sorry2: moze postaramy sie stworzyc liste slodyczy ktora zapakujemy do paczki:tak: a na opakowanie proponuje torebki na prezenty papierowe:tak: najfajnieszy bylby celofan i wstazka ale nie wiem czy takie cos kazda z nas znajdzie:sorry2:

sandrulinska- masz racje tez tak myslalam o celofanie,ale niewiem czy dostaniemy taki ,to juz lepiej jakas papierowa torbe np.duzo jest czerwonych z mikolajem ,
a powiedzcie moze umowmy sie ze kazda cos przyniesie do jedzenia dla nas np?
ja moge zrobic jakies tiramisu dukanowskie,lub placuszki dietetyczne?!,
to jak stworzymy ta liste slodyczy?

wiola dobra mysl:tak: ja moge przygotowac salatke:tak: jak kazda cos przyniesie to popękamy tam!:-D dobra to ja postuluje o :
jajko niespodzianke
żelki
milky waya
soczek
owoc
i niespodzianka w postaci zabaweczki:tak:
dziewczyny dopisujcie swoje propozycje !:tak:

reklama
Laski, mnie naprawdę wsio ryba, co w tych paczkach będzie,dostosuję się:) najwazniejsze, zeby dzieciaki mialy dobrą zabawę.moze jakies tańce przy dziecięcych przebojach im zrobimy, co? nie wiem, tak tylko głośno myślę.Rafał powiedzial, ze spokojnie za Mikołaja moze robic, bo warunki ma , czyli brzuch:-D

Do góry