reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

emwu ja jestem za zasadami:tak: tylko powiedz mi skąd wziac celofan , albo cosi innego przezroczystego? :sorry: chyba tylko do kwiaciarni jakiejs :sorry: bo do kupienia to ja takiego czegos nie widzialam:sorry: a paczki najlepiej wlasnie w celofanie czerwona wstazka przewiazane:tak:

reklama
ja jestem za tym by wiesienka przyniosla takie worki i zapakujemy je szybciutko ,jesli nie to wiesienko mi bys przyniosla toja sobie zapakuje amelii paczke juz u gabi ,,tylko czerwona kokardke kupie,

To jest bardzo dobry pomysł, tez jestem za-pakujemy u Gabi, tak bedzie najprosciej;)
A ja jak zwykle na nocnej warcie, hihhii, chyba się juz nigdy nie przestawię;) wlasnie narobilam żarcia, bo się spodziewamy gosci na weekend, wpierniczam teraz ciasto i mam to głęboko w d...:D Wiola, a Ty nie swiruj z tym tiramisu dukanowskim, daj sobie na luz w Mikołajki i skosztuj jakiegos ludzkiego zarcia:D

aine- ja nieswiruje chcialo sie zrec przez te lata to teraz trzeba jesc dukana ,i tak zawsze cos dogryze po amelii,ale jakos spadaja dekagramy,zrobie jakies dukanowskie ciacho ,niejestem w tym dobra ale postaram sie oki .!!!masz to przebranie swietego mikolajka?
gabi- dzieki ze udostepnilas nam lokum ,podasz mi adres i jak dojechac do ciebie .a na ktora godzinke sie umawiamy wogole!!!

reklama
Hej Babeczki!
bryska my też będziemy na Mikołajkach u Ciebie i jeśli to nie problem to zabiorę Anie z Jackiem(tą która była u aine)
Super to wszystko wymyśliłyście,wiesienka ja też poproszę dla mnie i Ani ten worek do opakowania prezentów dla dzieci.

Do góry