Cześć dziwuszki ja równiez sie melduję :-)
Wprawdzie wrócilismy z Pl tydzień temu, ale dopiero teraz sie ogarnęłam ze wszystkim.
Co do Mikołajek to jestem jak najbardziej za i na wszystko sie zgadzam.
Co do terminu wprawdzie nie mam grafiky jeszcze na gfrudzzień, ale mam nadzijee, ze się dostosuję
Wiolu ja sie pisze na pierogi tylko podaj szczegóły bo już nie pamiętam, a były przepysznew tamtym roku!!!!
Dziewczynki jeszcze chcaiałam sie ogłosić na ramach naszego forum.Jesli nie Wy same to może macie znajomych, którzy byliby zaintyeresowani.Poszłam w ślady mamy Wioli i
robię ciasta na święta.Te,które byłyby zainteresowane lub chcą poznać smak będzie to możliwe na Mikołajkach :-)
Szczegóły:
Można zamówić dwa rodzaje ciast:
Keks bananowy z kawałkami czekolady i orzechami.
Jest to ciasto jak sama nazwa wskazuje keksowe w środku z kawakami bananów, gorzkiej czekolady i orzechami włoskimi.Na wierzchu znajduje się polewa czekoladowa.Ciasto jest w kształcie foremki, z której wychodzi około 10 kawałków.
Dodatkowa informacja to to, że mozna je dość długo przechowywać.
Tort marchewkowy z odrobiną dżemu malinowego w polecie czekoladowej z migdałami(opcjonalnie przełożony delikatnym kremem śmietankowym zrobionym ze śmietany i serka mascarpone)
Jest to przepyszny torcik zaskakujacy swą lekkością.Środek wypełniają migdały(opcjonalnie delikatny krem), a wierzch dżem malinowy, który przełamuje słodycz polewy delikatnym, kwaskowatym smakiem. Forma tortowa na około 8 osób.
Koszt 12 euro za każde z ciast (chyba, że torcik marchewkowy ma być przełożony kremem to koszt wzrasta o 2 euro)
Przy zamówieniu dwóch tych samych lub różnych ciast 15% zniżki.
Zamówienia do 19 grudnia.Dziewczynki jeszcze jedno opłata również najpóźniej do 19 grudnia bo jeśli ktoś sie rozmyśli w między czasie to my mimo dużych możliwosci tego nie przejemy