reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Fajnie, że miejsce Wam pasuje.
Myslę, że powinnyśmy sie spotkać we Fridaysie w centrum.Tak będzie chyba dla wszystkich najprościej.Mysle, ze znajdziecie go bez większych problemów.Znajduje się przy St.Stephen's Green.Dokładnie na przeciew przystanku luasa.
Dziewczyny z tego co policzyłysmy z Anią będzie około 10 osób.Taki tez stolik chcę zarezerwować.
Wstepnie chcę zarezerwować stolik w części gdzie się pije i je.Bo jest też część z samymi drinkami, ale myslę, że na jakieś jedzonko tez sie skusimy.
Co Wy na to?

A co z reszta mamusiek, które przepadły tak jak i ja.No, ale ja się poprawiłam:-D i juz tu jestem:-D Yeti powrócił:-D

Szkoda, ze tez nie wszystkie mamusie moga, jedna się obija w Polsce druga musi zostac z dzieciaczkiem bo mężus w pracy itd.Szkoda....ale mysle nic straconego bo nastepnym razem musimy zrobic spotkanie szczególnie pod katem mamusiek, które w sobote nie dadzą rady.Myslę, ze ustalimy jakis wspólny termin i wtedy to chyba całego Fridaysa wynajmiemy:szok::-D:-D:-D

Ucałowania.

Ostatnia edycja:
Olga, jak będziesz dzwonić i rezerwować stolik zapytaj czy wciąż mają promocyjne ceny na drinki (te z alkoholem:tak:), dawno temu była super oferta (ale ważna tylko w jakimś tam godzinach:sorry2:) ale nie wiem czy wciąż jeszcze jest aktualna....

Będzie mi strasznie miło jak przy jakimś tam spotkaniu uwzględnicie moją skromną osobę :sorry2::tak: nieważne czy to będzie wyjście do pubu czy spotkanie w parku :tak:

Czytam Was kochane, staram się regularnie, jednak ciężko mi się wbić z jakimiś słowami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

barmanka, jak to się ciężko wbić, przeciez az tak duzo nie piszemy, zerknij na moj zaprzyjazniony wątek mamy z Limerick, to dopiero gaduły:d kochane gaduły:D
barmanka, dopiero zauwazylam-Ty jesteś moderatorem!!!! o jaa!!

ojjj, ja dzis chyba sama ze sobą gadam:D

laski mam pytanie-znacie moze w okolicy albo dalszej okolicy jakies fajne lumpexy?????// basrdzo będę wdzieczna, muszę polazic!!!

barmanka, jak to się ciężko wbić, przeciez az tak duzo nie piszemy, zerknij na moj zaprzyjazniony wątek mamy z Limerick, to dopiero gaduły:d kochane gaduły:D
barmanka, dopiero zauwazylam-Ty jesteś moderatorem!!!! o jaa!!
słońce mi z tym wbiciem się w temat to chodziło bardziej o to że wy w sumie albo się umawiacie na spotkanie albo komentujecie spotkanie :sorry: no a ja w tym temacie nie miałam jak sie wypowiedzieć ;-):tak:

laski mam pytanie-znacie moze w okolicy albo dalszej okolicy jakies fajne lumpexy?????// basrdzo będę wdzieczna, muszę polazic!!!
a to chcesz dla siebie czy dla dziecka?
jak dla siebie to nie pomogę :-( bo nie wiem....
jak dla dziecka to na Rathmines sa 2 w sumie dość blisko siebie. A w centrum kojarze 3 położone przy George St (po tej samej stronie gdzie jest pub The George, no wiesz dla gejów i lesbijek ;-):tak:)

hej Moniczka, dzięki za adresy:) chodzilo mi raczej o takie fatałaszki do zdjęć:D kawałek atłasowej tkaniny, jakies bajery:D ale poszperam i w tych, dzięki!
hhahahahaa, a skad masz pewnosc, ze wiem, gdzie pub dla gejow i lesbijek?:D usmialam się:D:D:D

Ostatnia edycja:
Wszyscy wiedza gdzie ten pub jest :) Ja tez hi hi hi.

Ja jestem na watku mam grudniowek - mamy w tej chwili w watku glownym 53000 odpowiedzi. Do tego sa 2 strony podwatkow :).
Wiec faktycznie nasz watek - mam z sandyford to taki troche ZOMBI - na pol martwy :)

Monia, no wlasnie wchodze kiedyś na nasze forum i po prawej widzę nowo założone wątki, patrzę...a tam emwu nawołuje do zlotu grudniowek!:D nawet sobie weszlam na Wasze forum na chwilę, oj gwarno tam:D

reklama
Do góry