reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hej Moniczka, dzięki za adresy:) chodzilo mi raczej o takie fatałaszki do zdjęć:D kawałek atłasowej tkaniny, jakies bajery:D ale poszperam i w tych, dzięki!
hhahahahaa, a skad masz pewnosc, ze wiem, gdzie pub dla gejow i lesbijek?:D usmialam się:D:D:D

hihi a to chyba wszyscy wiedzą o słynnej "Dzielnicy rozkoszy" ;-):-D
a właśnie Aniu - nie pochwaliłam Cię za fotki, kochana wielkie gratulacje!! Twoje fotki są przepiękne :tak::tak: to co uczyniłaś z emwu zasługuje na fotograficznego Oskara, jestem pod wrażeniem :tak:

emwu, my na głównym wątku mamy 4220 stron :sorry2::szok: teraz mamusie się trochę uspokoiły, ale był czasy kiedy w jeden wieczór przybywało ok 50 stron (wieczór - nie cały dzień:baffled:)

reklama
Monika, dziękuję za mile slowa, przesadzilas na maxa, ale kochana jestes!:)
Moja mala jeszcze nie spi, wyszalala sie przed snem z tatą, pewnie to dlatego:D
I weekendzik sie zbliza wielkimi krokami, no i nasze spotkanko!!!:D

Aha, dziewczynki, jest jeszcze 1 miejce na takie warszaty z aktu artystycznego, pamietacie, opowiadalam Wam...11.kwietnia to będzie.Może ktoras chętna??

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz przypominam organizujemy spotkanie forumowe 1,2 maja w Limerick rezerwujemy pokoje w hotelu, a kto chce przyjezdza na jeden dzień, zainteresowani zapraszam na wątek SPOTKANIA:)

Stolik zarezerwowany na jutro na godz.18:30.Miejsce Fridays w centrum przy St.Stephen's Green.
Dziewczyny stolik zarezerwowany jest na mnie-na moje imię czyli hasło brzmi OLGA :-)

Do zobaczenia.

aine, wcale nie przesadzam :-p zdjęcie robisz bardzo piękne :tak::tak:

Dziewczynki życzę wam miłego spotkania. Wypijcie za mnie kilka drineczków ;-):-D:-D

hej dziewczynki, jak miło że życie mamusiek w dublinie kwitnie, miło to wiedzieć:DDD ja jestem początkującą mamusią, za miesiąc wracam z polski do irlandii i chętnie dołączę do waszej drużyny jeśli tylko mnie przyjmiecie :)))) będę mieszkać dublin 6w Templeogue może któraś z tych okolic??? pozdrawiam i życzę miłego spotkanka:))

reklama
Do góry