reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
wiesienka -w piatek ustalilam z Olga i Gosia ze przyjada na kawke tak ok13 bedzie OLGA a Gosia da znac jeszcze o ktorej bedzie.

Dziewczyny zapraszam rowniez inne mamy z dzieciaczkami do mnie(wkoncu sie poznamy z niektorymi ) jak sie niepomiescimy w pokoiku to pojdziemy na ogrodek

Ostatnia edycja:
A ja się tak zastanawiam, jak Was na tym nowym wszystkie pomieszczę:D tutaj było spoko, jak same wiecie:D nowe mieszkanko jest mniejsze:) pewnie będę na raty zapraszać, no albo się coś wymyśli, na dywanie będziemy siedzieć;)

Aaa, Monia(emwu), kiedy Ty wracasz z PL? :) dziewczyny, nagrałam z Moniczą w roli głównej sesję zdjęciową na sobotę, będzie suuuper! ja , moja koleżanka no i zawodowa fotografka, tła, lampy, i oczywiście nasza pięknotka Monika!!! a potem mam nadzieję wkręcić po kolei Was wszystkie , hehe, taki mój perfidny plan:D:D

Ostatnia edycja:
A ja się tak zastanawiam, jak Was na tym nowym wszystkie pomieszczę:D tutaj było spoko, jak same wiecie:D nowe mieszkanko jest mniejsze:) pewnie będę na raty zapraszać, no albo się coś wymyśli, na dywanie będziemy siedzieć;)

Aaa, Monia(emwu), kiedy Ty wracasz z PL? :) dziewczyny, nagrałam z Moniczą w roli głównej sesję zdjęciową na sobotę, będzie suuuper! ja , moja koleżanka no i zawodowa fotografka, tła, lampy, i oczywiście nasza pięknotka Monika!!! a potem mam nadzieję wkręcić po kolei Was wszystkie , hehe, taki mój perfidny plan:D:D
Ania,ja sie pisze na takie cos,zawsze o tym marzylam;-),bo jestem niefotogeniczna i nie podobam sie sobie na zdjeciach:crazy:,moze ktos mi w koncu zrobi,ze sie bede sobie podobac??:-)
Wiola bede w piatek,spoko:tak:
Pozdrawiam was laseczki,a i w koncu sie zmiescilam w spodnie sprzed ciazy,hura po poltora roku:laugh2:,no i odchudzam sie dalej do maja;-)
W czwartek jedziemy wyrobic w koncu olowi paszport,a tu zonk,bo od 19lutego paszporty dla dzieci tylko na rok:angry:,ale jedziemy 18-stego,wiec moze sie zalapiemy jeszcze na biometryczny na 5lat??Cos mam pecha do tej naszej ambasady:szok:
3majcie sie zmykam do roboty,dzis piaty dzien pod rad,jeszcze jutro.Moja menadzerke na 2 tygodznie przeniesli do innego Dunnsa,swiety spokoj:-DOby tam zostala:tak:
No to zmykam,buziole krejzole:rofl2:

Gosia, a na jakiej diecie jesteś? ja teeeż chcęęęę!!!! buuuu
i fajnie, że masz ochotę na pstrykanie, trzymam za słowo;)
czesć babeczki, dziś irlandzki tłusty czwartek, co?:D

witam kobitki.
Na m dzisiaj dzionek szybciutko zlecial piekna pogoda wiec pojechalysmy do centrum sobie raniutko ,z Justyna sie spotkalam i poszlysmy na kawke i obiadzik do niej dzieciaczki sie bawily,i przyjechala wiesienka z Asia,posmialysmy sie bylo bardzo milo i wesolo.potem poszlysmy na spacerek.
WIESIENKA-niezapomnij o piatku..

gosiu - ale ci zazdroszcze ze weszlas w spodnie sprzed ciazy ja mam 3 worki z ciuchami sprzed ciazy i mysle ze juz w nie niewiejde ale postaram sie moze jak ty po 1.5roku to ja moze po 2latach wejde
aine - nawet neiwiedzialam ze to dzisiaj maja tlusty czwartek ,wiem ze 14marca maja dzien matki

yeti-jak tam ?co cie wogole niewidac na forum?
a gdzie nasza emwu ?czyzby w Polsce ?kiedy wraca?

reklama
dobry wieczor.Amelia2008,czy my rowniez moglybysmy Was odwiedzic w ten piatek?Z Blond_iv(Iwonka) zapakowalybysmy sie razem i moj maz by nas przywiozl.Bo z Cabinteely trodno na Dundrum dojechac.Tylko,ze nam pasowalaby bardziej 12,bo potem o 14 musimy spadac.Co Ty na to?

Do góry