reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
aine własnie o to chodzi ze niewazne co zaproponuje do jedzenia mały i tak jest na nie.śniadanie: nie zje chleba,jogurtu,tosta,owsianki,płatków z mlekiem wiec co mu mozna dać?obiad-zje tylko zupe.ziemniaków nie,mięso to tak 2 kęsy,ryby tez ze dwa i juz "nie"makaron tylko jak ma dobry dzień to ruszy:( słoiczków nakupowałam i poszły w kosz bo on takiego nie zje:(kolacja?podobnie jak śniadanie...pomysłów mi brakuje co mu wymyślać.przy okazji moniaq dzieki za ksiązke moze tam coś znajde co mu podejdzie..juz mysle ze moze ma jakiegoś robala.za 4 dni jedziemy do polski to spoczymy do lekarza..choć moze to tylko ząbkowanie:(

WIOLA, TOŻ JA NA mAMAMCH Z lIMERICK SIE POJAWIAM:d przecież tam mieszkłam ponad rok, hehe, to się znamy:) fajne babeczki:)

GABRYSIA,tak to jest z tymi naszymi smakoszami...:( ale podobno dziecko je dokladnie tyle, ile samo chce, wiec poki jest zdrowy i ma energię, nie nalezy się przejmowac:)

aine- dziekuje za kuchenke amisia powoli zaczyna sie nia bawic haha,oki niewiedzialam ze mieszkalas w LIMERIC.ja tez kiedys mieszkalam w CORK
dziewczyny powiedzcie co robicie jutro na walentynki ja kupilam perfumki mojemu i czekoladki i batony hhhHAHAHAH i bede siedziec w domu obiadzik zrobimy wspolnie

Wiola, nie ma za co, tylko jej dokup taki zestaw naczyń w tesco, bo moja mała pogubiła, więc Ci nie moglam dać.
A w Walentynki walimy w tynki hheheh. Nie, no chyba tez posiedzimy w domu:)

Cześć dziewczynki!

Ucałowania Walentynkowe dla Was.

My tez siedzimy w domku.Dostałam piekny bukiet kwiatów, a Igusia dostała bukiet kwiatów i karteczkę od zakochanego tatusia:):):)

Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że forum i Wy macie sie dobrze.

Od 1 marca bede pracowała w ciągu dnia bo zamkneli nasz nightpack.Na całe szczęście moge sobie na to już pozwolić.Wcześniej musiałam siedzieć w domu w ciagu dnia bo byłam z Igusia, ale teraz to juz duza pannica i chodzi do pre-school.W końcu bede sypiac normalnie :)Troszke zmian nas czeka bo po przedszkolu zawsze mogłam gdzies pójsc z Igusią tym bardziej,że zapisalismy ją na balet i rytmikę.Więc każdy dzień musimy zaplanować z osobna, ale dla chcącego nic trudnego.Mam nadzieję, że damy rade ze wszystkim.

Cześć Dziewczyny! Chcę się przywitać. Mam półroczną łobuziarę zwaną Miśką. W Irlandii jestem od pięciu lat, mieszkam w okolicach Stepaside. Pozdrawiam serdecznie!

Niamh, witamy:) ja jeszcze 2 tygodnie będę mieszkać na Stepaside:D

Olga Ty pulcheryjko,pewnie, że dasz radę, kto jak kto ale z Ciebie to taka kobieta pracująca z "Czterdziestolatka", wypisz wymaluj, hhee.

hejka laski:-)
my wczoraj mieliśmy szczepienie na mingo i pnełmokoki Adi obudzil się w nocy z takim krzykiem ze szok:szok: jak wzięłam go na ręce to wogóle nie chciał mnie puścić i spał na cycu do rana:eek: dodam że moje dziecko zazwyczaj śpi w łużeczku. Rano nie mógł wogóle chodzić płakał do 11:szok: dopiero Teletubisie zmusiły go do rozruszania nóżek.
Ta dr Baranowska to nie za bardzo sympatyczna:confused2:
Dziewczyny mam pytanie czy macie jakiś namiar na fryzjerke gdzieś tu blisko bo potrzebuje zciąć włosy:tak:
niamh witaj:elvis:

reklama
moniap-to biedulek ten twoj syneczek,moja Amelcia to tylko sranko miala po szczepionkach zawsze,ja mam dobra fryzjerke Bozenke co przyjezdza dodomu i nieduzo bierze podam ci tel jesli chcesz na gg moj nr 1576589
olga79-od dzis diete zaczyna ona jest zawzieta wiec wierze ze da rede ze wszystkim
gosiu-kiedy masz wolne bo olga chce wpasc do mnie na kawke i ty tez bys mogla
noi oczywiscie inne dziewczyny tez moga jesli chca zapraszam do dundrum

Do góry