reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
witam Panie,
ja dziś zaszalałam na zakupach, ale kupiłam Asi buciki do chrztu, ubranko juz czeka w Pl, teraz tylko czapeczkę, ale to moja siorka ma popatrzeć w stolicy:-).
Amelia2008- a Justyna nie mieszkala w Bray ostatnio o ile dobrze pamiętam, ja sie pisze, tylko jutro mam szczepienie;-) oby tylko Asia dzielnie to zniosła

wiesienka-justyna mieszkala ale juz niemieszka tam bo ja wyrzucil ten irlandczyk i znalazla inne mieszkanie i prace przy sprzataniu,idzie 11tego
a gdzie idziesz na szczepienie z Asia ?,bo ja tez jutro ide do dr.baranowskiej

witam
wiesienka-,justyna jeszcze niema internetu ,ani tv,dopiero 3dni temu sie wprowadzila do tego apartamentu.dopiero sobie zaklada ja mam na 13 w centrum mozemy sie spotkac jak chcesz podam ci swoj numer tel na gg oki

witam ,my juz po szcepienieu,pani doktor powiedziala ze lekki katarek nieprzeszkadza w szczepieniu.
wiesienka-kiedy iindziej sie spotkamy w centrum jakos sie niezgadalysmy no
aine-aniu ja dzisiaj padam ,twoj rafi jak przyjedzie to niech postawi to kolo samochodu nikt pewnie niewezmie ja o 20 juz usne pewnie

Wiola jasne, nie ma sprawy, tak wlasnie zamierzal zrobic:)
Ale mam dziś lenia laski, masakrycznego!!

reklama
a mnie kolano boli juz drugi dzien,martwie sie by znow niezrobila mi sie cysta pod kolanem i zeby mi nierobili artroskopii poraz 3 ,musze koniecznie schudnac na te stawy.ale ja duzo niejemmmmmmmmmmm

Do góry