reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Urodzinowo się zrobiło:-) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DZIEWCZYNY:rolleyes:
gosiu
a moje kosmetyki są? kiedy mogę je ewentualnie odebrać?moge wpaść do ciebie ale nie chce przeszkadzać:sorry:
Manija chyba nie będzie tak źle z tą jazdą:tak::-) pociesze cię że mi się tu lepiej jeździ niż w Polsce:happy:
U nas troche szału w tym tygodniu, i nawet nie mam kiedy na forum zajrzeć:confused2: ale co jakiś czas się przypomnę;-)
Uciekam bo o 6tej musze mężusia zawieść do pracy a potem znajomą na lotnisko, w sumie to mój pierwszy kurs mam nadzieje że się nie spóźni:-D na samolot:-p

Dzien dobry wszystkim.Maciek znowu ma katar,a dopiero co skonczyl zapalenie oskrzeli!Idzie zwariowac...Nawet nawilzacz powietrza nie pomaga.Moze przez to,ze w niedziele zamienilam gondole na spacerowke i zawialo go na spacerze?Sama juz nie wiem.Biedna kluseczka.A w sobote mamy szczepienie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Mileg dnia zycze.

Ewa, współczuję:( na "pocieszenie" powiem, że to chyba taka katarowa pora, moja mała tez przeziębiona, koleżanki dziecko to samo...i kilka innych dzieciaczkow, taki czas wredny chyba.

dziewczyny moja mala Amelka tez ma katar maly,a jutro szczepienie.i niewiem czy ja mam szczepic
\aine-juz w nowym domku?
dziewczyny justa zaprasza do siebie na spotkanko ma nowy wiekszy apartament na Smitfild w centrum,to kiedy ktora moze ?

reklama
Wiola , w nowym dopiero od 27. lutego, dam znac i zaprosze Was:) a jesli chodzi o szczepienie, to nie wiem jak tutaj, ale w PL przy katarku nie szczepią. Ja niewiele mam do powiedzenia, bo moja mala dopiero pierwszy raz w zyciu sie tak przeziebila, zalapala od coreczki znajomych chyba.Dzis juz o niebo lepiej, gania jak z pieprzem, syropek z cebuli dziala:) i masc na plecki:)
a Wiola, podjedziemy do Ciebie z ta kuchenka oki?napisz , kiedy ci pasi.

Ostatnia edycja:
Do góry