reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Cześć laski;)

Witamy nową mamę, Anulka-super trafiłaś:D Napisz coś więcej o sobie, jak długo tu mieszkacie, jak Wam się żyje itp:) Mam nadzieję, że wkrótce Cię poznamy "na żywo":) Ja jestem ze Stepaside, więc bliziutko, zapraszam!
Manija, mnie 14. pasi, jak najbardziej!;) I Ciebie pięknoto też bym chciała w końcu poznać!!!

Popaduje dzisiaj troszkę, ale może się do centrum wybierzemy, obaczy się;)
Miłej niedzieli Wam życzę!
ps. Olga, jak masz tam dostęp do sieci, daj głos na forum!!!:)Mam nadzieję, ze szczęśliwie dolecieliście:)

reklama
Witam i jak milo ze mieszkasz blisko :-) no to moze napisze o sobie a wiec jak wspomniałam wczesniej mam na imie Ania i mam 25 lat razem z meżulkiem i naszym synkiem Olim mieszkamy w Dublinie jestesmy tu ponad 4 lata Oliver sie tu urodził 07.08.2007 r ma juz 2 latka jest naszym oczkiem w głowie ,maz pracuje a ja zajmuje sie maluszkiem ,jest nam tu dobrze i niewiadomo czy i kiedy wrocimy do PL choc czesto odwiedzamy kochana rodzinke ostatnio spedzilismy 5mies w Pl przylecielismy 2 pazdziernika i od tamtej pory troszku smutno bo Oliverek niema z kim sie pobawic oprocz mamy i taty a w Polsce na codzien mial kontakt z dziecmi i ja tez chcialam poznac kogos z okolicy na pogaduchy:) dlatego szukałam mam bedących w podobnej sytuacji :)ciesze sie ze znalazlam to forum i tez mam nadzieje ze poznamy sie na żywo :) pozdrawiam

Anulka, to zapewniam Cię, że Oliwier już będzie się miał z kim bawić:D
Moja Natalka-2 latka, Olgi Igusia-3, Amelka (Amelii naszej forumowej:D)-roczek skończyła, podobnie jak Olo Gosi;) No i są młodsze dzieciaczki, Franio, Asia, Kacperek....Pewnie zapomniałam o kimś;)
Też siedzę w domciu i opiekuję się małą, więc jesteśmy w podobnej sytuacji;)

dziewczyny wiem ze to nie wątek"kupie sprzedam"ale pytam bo dopiero sie urzadzam w ire.moze któraś ma na zbyciu bramki zabezpieczające na schody lub łuzeczko turystyczne?im taniej tym lepiej:-D i jeszcze coś z zabawek dla roczniaka a dokładniej myslałam o takim samochodziku na którym mały moze posiedziec i pojeździć-wczoraj sie super takim wybawil u Gosi-przy okazji dziekuje Olkowi za udostepnienie samochodziku:tak: jak macie coś na zbyciu dajcie znać:)

Bryska, , ja autka nie mam ze zrozumiałych względów:D ale mam takie coś do siedzenia dmuchane, Natalka tego w ogóle nie używała i stoi, sprezentuje ci chętnie. I jakies tam zabawki inne też.a jeśli chodzi o bramkę, to sprawdzę, czy Rafał nie wyrzucił z graciarni:D i dam znać:D

dziewczyny wiem ze to nie wątek"kupie sprzedam"ale pytam bo dopiero sie urzadzam w ire.moze któraś ma na zbyciu bramki zabezpieczające na schody lub łuzeczko turystyczne?im taniej tym lepiej:-D i jeszcze coś z zabawek dla roczniaka a dokładniej myslałam o takim samochodziku na którym mały moze posiedziec i pojeździć-wczoraj sie super takim wybawil u Gosi-przy okazji dziekuje Olkowi za udostepnienie samochodziku:tak: jak macie coś na zbyciu dajcie znać:)
Smiechu bylo co niemiara,jak Olo maly pudzian ciagal samochodzik,na ktorym siedzial Kacperek jedna reka:-D:-D:-DKacperek jest przeslodki,a Gabrysia przesympatyczna,zreszta jak my wszystkie:-)Ale wazeliniara ze mnie,hi,hi;-)A najlepsze jest to,ze pracuje z przyszla bratowa Gabrysi i ta sie nic nie odezwala:wściekła/y:dokopiemy jutro w pracy:szok:Dziewczyny w srode o 12 spotkanko u mnie!!!Bedzie tez nowa mama Paulina z synkiem.ZAPRASZAM!!!!

reklama
Do góry