reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Dziewczyny dzis halloween:growl::growl::growl:Moj Olek bedzie mala dynia:-D:-D:-DA Wy przebieracie dzieciaczki??:tak:Wlasnie wychodze do pracy,zebym tylko nie zapomniala kupic cukierkow:szok:Buziole:-)

witam,
aine- wyszla pyszna salatka ,dodalam ryzu,z justa robilysmy razem ,i jeszcze jarzynowa z rosolu wyszla ,ogolnie to jedzenia bedzie dzis na tydzien ,szynka gotowana,schab pieczony,podudzia i udka pieczone w woreczku z przyprawa,wedlinka itd,noi torcik dla amelii w ksztalcie jeydnki,
oj dziewczyny chyba to co schudlam to dzis przytyje ,az boje sie jutra jak glowka bedzie bolala hahahhaahhaha
gosia-moja amelia za mala wiedzme bedzie przebrana,a alex justy tez za dynie ,ja doczepiam jakies kolorowe wlosy sobie,tata ma okulary smieszne i dlonie z dlugimi pazurami,i tatuarz taki zakladany na reke,justa ubierze sie na zloto,i makijarz zrobimy sobie taki czarny jakis haha
oki to wy tu sie poznawajcie z krycha!!!!! aja po niedzieli do gosi pojade to moze sie spotkamy razem

U nas czeka cale pudlo slodyczy (powinno starczyc na kilka wizyt), a pozniej uciekamy na impreze do znajomych. Przebieramy Franka za diabelka :-) (no, zebym nie wykrakała z tym diabełkiem...)

Udanej zabawy dzisiaj dziewczyny!:-)

czesc dziewczyny:-):-):-):-):-)
my w końcu doczekaliśmy sie internetu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, 2 dni leżał modem na poczcie az listonosz raczyl dostarczyc awizo nie paczke oczywiscie, biorac pod uwage jaka byla wielka :szok:, najwaznijesze ze odzyskalam kontakt ze swiatem i z Wami:happy2:, u mnie jest siostra do jutra tydzien przerwy i potem mama moja na 3 tyg.:tak:wiec pomoc caly czas, jesli chodzi o moje zdrowko to juz prawie doszlam do siebie po tej cesarce, a Joasia rosnie jak na drozdzach, potem wkleje kilka fotek,;-)a kiedy jakies spotkanko organizujecie?
Witam nowa mame oczywiscie

Wiesienka, no w końcu!:D ale super, że masz pomoc:) a co do spotkania, to do mnie można zawsze, tylko cyna trzeba puścić dzień wcvzśniej:D a ogólne spotkanie zależy od babeczek, musimy się w końcu zebrać i umówić, bo czas leci;) może któraś zaproponuje konkretną datę??
laski, do mnie teściowa przylatuje 8. listopada, więc 2 tygodnie będę elastyczna jak bandaż:D

To ja proponuje bal samic na sobote 14-ego listopada.:-)
Ktos gdzies leci w tym terminie? Mam nadzieje, ze nie, bo ja sie musze z Wami w koncu spotkac, bo zeswiruje w domu.
Bylismy dzisiaj na imprezie, ale z Franiem sie nie pobaluje i dlugo nie posiedzielismy. Chcielismy go polozyc spac o jakiejs przyzwoitej porze, wiec jest 22:00 a ja juz w domku :sorry:

Witam wszystkie mamusie :-)jestem tu nowa mam na imie Ania i jestem mama 2- letniego Oliverka mieszkamy w Dublin 4 a dokladnie przy Stillorgan rd szukam jakis mamus z okolic i nie tylko do wspolnych spacerkow i zabaw dzieciaczkow

naszukalam sie troszku zanim znalazlam to forum ,ale niespodzianka ze tyle was tu jest mam nadzieje ze ktos odpisze pozdrawiam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anulka 2108-witamy na forum, ja mieszkam na D8, ale myślę ze mamy z Twoich okolic już sie tobą zajmą:-D,pogoda dziś paskudna a miałam nadzieje, ze pospacerujemy trochę z małą, ja jestem jak najbardziej za balem samic:tak:

reklama
Do góry