reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Widze ,ze mam przybywa. Witam wszystkie i ich dzieciaczki. :)
Gosiu ja na spotkanku bede. I znow nie poznam Maniji ale moze chociaz Wiesienka sie pojawi :)

Co do balu samic 14 list mi tez pasuje. Spieszcie sie tylko z organizacja ,zeby wyrobic sie przed moim porodem . hihi.

reklama
Widze ,ze mam przybywa. Witam wszystkie i ich dzieciaczki. :)
Gosiu ja na spotkanku bede. I znow nie poznam Maniji ale moze chociaz Wiesienka sie pojawi :)

Co do balu samic 14 list mi tez pasuje. Spieszcie sie tylko z organizacja ,zeby wyrobic sie przed moim porodem . hihi.
Tez mam taka nadzieje,ze bedzie:-)Pisala mi,ze tak:tak:Beda tez nowe mamy Iwonka i Paulina.:-DJa juz ciasto upieklam,jeszcze tylko male porzadki i lulu:happy2:Slodkich snow dziewczyny:blink:

Dzien dobry dziewczyny!
Pozdrowienia z Polski!
Witam wszystkie nowe Mamusie!

Właśnie popijam herbatke z cytrynką i obserwuje jak za oknem sypie śnieg :eek:. O jakież to dziwne! :-)
Zaraz musze ruszyć du*sko i jade do dentysty :-(.
Lecem, pa!

p.s. udanego spotkania dzisiaj! :)

Ostatnia edycja:
manija--co snieg sypie w irlandiiii????????????
gosia-ja niewiem czy bede cala noc niespala Amelcia ale postaram sie
mloda-superowo ze tu dotarlas fajnie ze przybywa mam ,poznamy sie
aine -kochana szukalas ?wiesz czego?>>LLL?>:>:
wczorajj przymierzalam sukienke ale wkoncu jej niewzielam bo za krotka ,aja mam nogi balerony

cześć Kobitki, :-)
ja nie wiem czy dotrę, mała nie spala dziś dobrze, płakała przez większość nocy , mam nadzieje ze to nie kolki w nocy sie zaczynają- jak do tej pory to były tylko wieczorami, teraz odsypia a ja tez jestem padnięta, może sie uda ale nie obiecuje,pozdr

Dziewczyny dzieki za super popoludnie, a jak Natalcia sie zadomowila:-)Az milo bylo popatrzec jak bawila sie z dziecmi:-)

Dziewczyny dzieki za super popoludnie, a jak Natalcia sie zadomowila:-)Az milo bylo popatrzec jak bawila sie z dziecmi:-)
Ja tez dziekuje za odwiedzinki i za przepyszne ciasta:tak::tak::tak:Natalka jest slodka:-D:-D:-DDzieciaczki sie super bawily,a mamusie milo spedzily czas,a tych co nie bylo niech zaluja:-pWiola pokazywala nam sukienke do slubu na zdjeciach:tak:,a Monia wyglada kwitnaco jak zawsze:-)Olek po wyjsciu Natali i Amelki padl jak kawka,nabiegal sie chlopak,a co w koncu mial 2 dziewczyny;-) Amelka robil wymiany butelkowo-smoczkowe:-DSzkoda,ze Wiesienka z Asia nie dotarla:-:)-:)-(Dobrej nocki mamuski:happy2::blink:

Ostatnia edycja:
czesc kobitki
mojej malej cos sie poprzestawialo i teraz spi po kilka kilkanascie minut i nie chce dluzej, ja tez zaluje ze nie moglam przyjechac moze jeszcze bedzie okazja, :tak:. Super ze spotkanko sie udalo i dzieciaczki mialy okazje sie pobawic, ide do malej bo znow sie obudzila :szok:, dobranoc

reklama
Witam wszystkie mamy,wlasnie wrocilysmy ze szczepienia:-(Natalka byla bardzo dzielna,troche plakala ale bylo lepiej jak ostatnio.Mama miala przygotowanego lizaczka i jak tylko go dostala to zapomniala o wszystkim i sie cieszyla.Co gdyby nie te slodycze:-)

Do góry