reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Apropo kupie/sprzedam- Gosiu nadal masz to krzeselko do karmienia do sprzedania? Powiedz mi tylko w jakim jest stanie? Zaraz dorwe Norberta i skonsultuje czy chcemy juz kupowac ;-)

Mnie niestety nie bedzie na kawce u Ciebie, bo lece we wtorek do "babusi i dziadunia" :-)

reklama
no gosia faktycznie wazelinką zaleciało heheh ale fakt zabawa naszych maluchów z autkiem to był niezły ubaw.szkoda ze w środe nie dam rady do was wpasc ale na nast spotkaniu juz pewnie bede.widze ze pauline dało sie namówić:szok: yyy przekaz jej ze co złego to nie ja:)

ania z tobą tez bym sie chciała jakoś spotkać.ale mam wolny tylko pn wieczór.potem cały tydzień bede "niedostepna"bo mój męzczyzna do nas przylatuje we wtorek i musze sie nim nacieszyc:)ale jak coś to pisz na gg.dzieki dziewczyny i miłęj zabawy w srode-czekam na relacje

odmeldowywuje sie po wekendzie,
urodzinki sie udaly ,bylo super,AMELIA byla w szoku niewiedziala co sie dzieje,i co ma robic ,swieczke ja zdmuchnelam i dalam jej torta do zabawy ale bardziej justy synek ALEX reke wlozyl w torta niz Amelia,
jedzenia kupe zostalo jeszcze na caly tydzien starczy nam ,
w srode bedziemy z justyna u ciebie GOSIA
Dziewczyny zaczelam uczyc sie testow na prawo jazdy z plyty ,chce cos wkoncu zrobic w tej pochmurnej Irlandii
oki

Witam szczesliwe mamusie,to moj pierwszy raz na forum i szczerze mowiac jestem troche podekscytowana,ze w koncu uda mi sie poznac inne mamy z Dublina.Moze na poczatek przedstawie sie wszystkim.Nazywam sie Iwona i jestem szczesliwa mama rocznej Natalki,mieszkam w Irlandii juz 3 rok,obecnie na urlopie wychowawczym.Odkad Natalcia przyszla na swiat,jako swieza mama jestem pochlonieta jej wychowywaniem,choc czasami brakuje mi towarzystwa.Wierze,ze to sie niedlugo zmieni i Natalka tez pozna inne dzieci.Mieszkamy niedaleko bo w Dublin 6 i milo bedzie Was poznac.Pozdrawiam A to moj gg10275112

Witam szczesliwe mamusie,to moj pierwszy raz na forum i szczerze mowiac jestem troche podekscytowana,ze w koncu uda mi sie poznac inne mamy z Dublina.Moze na poczatek przedstawie sie wszystkim.Nazywam sie Iwona i jestem szczesliwa mama rocznej Natalki,mieszkam w Irlandii juz 3 rok,obecnie na urlopie wychowawczym.Odkad Natalcia przyszla na swiat,jako swieza mama jestem pochlonieta jej wychowywaniem,choc czasami brakuje mi towarzystwa.Wierze,ze to sie niedlugo zmieni i Natalka tez pozna inne dzieci.Mieszkamy niedaleko bo w Dublin 6 i milo bedzie Was poznac.Pozdrawiam A to moj gg10275112
Witamy Cie Iwona i Twoja Natalke:-):-):-)Jak masz ochote to zapraszam jutro na spotkanko u mnie:-D:tak:godzina 12;-)Po pracy odezwe sie do Ciebie na GG:-D

Dzieki dziewczyny za tak mile powitanie :-),i oczywiscie AMELIA2008 dzieki za zaproszenie na forum.Mieszkamy dokladnie w Rathgar,mamy bardzo blisko do rathmines i to tam chodzimy najczesciej na spacerki ale niestety w tej okolicy ciezko o nowe znajomosci.Gosiu,czekam na gg:-)

reklama
cześć młoda,super, ze dołączyłaś!:) ja też mam Natalkę:D mam nadzieję, że Twoja to nie taki łobuz:D zapiszę sobie gg;)

Do góry