reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witam babeczki:-)

Dotarłam i tutaj choć nie było łatwo:-D

Znalazłam chwilke pomiędzy pracą nocną, dodatkową, pilnowaniem Dawidka i Igi za dnia, a kursem i dodatkowymil lekcjami z angielskiego:szok:.No cóz ja mogę na to, że lubię duzo zajęć:-D:-D:-DJeszcze weekend mi został wolny-choc nie zawsze:-DWięc mam nadzieję, ,że wybaczycie , ze tak tu mnie mało.

Wczoraj cały dzień byłam z Iga na przed-wyjazdowych zakupach.W sobote lecimy:-DNo i muszę się pochwalic kogo spotkałam......WIESIENKĘ:-DWyglada cudownie i z tego co sie dowiedziałam to wszyscy maja sie dobrze:-)

Qukie fajnie, że zaczełaś jazdy.Widze, że wszystko idzie według planu:tak:
Aine zdjecia coraz lepsze.Prawdziwa profesjonalistka.Bardzo mi się podobały Twoje ostatnie fotki:-)
Emwu, maleństwo piękne.Zastanawiam sie do kogo podobne:-D
Manijka ja w tym tygodniu odpadam, ale po przyjeździe z chęcia się z Wami spotkam.Póki co musicie poradzic sobie bez ukochanego Yeti:-D:-D:-D
Amelia2008 pomysle o tej sukience, może wpadnie mi cos do głowy.
Gosia, Justa, Ruda i inne kobialki co tam u Was słychać?

Ucałowania.Lecę do dzieciaków.

czesc dziewczyny.jestem tu nowa i nikogo nie znam.od miesiaca mieszkam na stepaside i czuje sie tu strasznie samotna a szczególnie mój roczny synek nie ma sie z kim pobawic.w akcie desperacji :szok:szukam mam dzieciaczków z okolic chetnych na jakiś spacer lub wspólne zabawy dzieciaków.z tego co widze to juz sie dobrze znacie.ja mam 25 lat i jestem samotna mamą Kacpra.mam pare znajomych mam ae niestety daleko.szukam mam z okolic sandyford stilorgan dundrum czyi waszych..jak któraś byłaby zainteresowana prosze piszcie na gg 12810941 bo z racji ciagłych zabaw z malym nie mam czasu sledzić forum:)pozdrawiam i mam nadz do zobaczenia:)

bryska 5-bardzo dobrze trafiłaś, dziewczyny juz się Toba zajmą:-)Na Stepaside mieszka Aine i Gosia.Zapewne się spotkacie:tak:Ja póki co jade do Polski na dwa tygodnie, ale mieszkam również w pobliżu bo na Sandyford:blink:

Witam drogie Panie i Panią Hop Hooop:-D

Dziewczynki w końcu nadszed czas wypoczynku.Jutro wyjazd.Amelia kochanie oczywiście wiem, że będziecie za mną tęsknić:-D:-D:-D
Powiem Wam tylko tyle, że się całkowicie rozłożyłam.Dobrze, że mam leki z Polki.Wzięłam końską dawkę.Wprawdzie nie wiem jak mój zołądek to przeżył, ale jest znaczna poprawa.

No nic w takim razie urzędujcie sobie tutaj, a ja po powrocie znów zagoszczę.Mam nadzieję, że uda nam się w końcu spotkać.

Ucałowania.

dzieki za powitanie dziewczyny chyba juz sie mną zajęły i strasznie sie ciesze:)amelia mój mały za tydzień kończy rok:) widze ze ogólnie juz sie dobrze znacie dajcie i troche czasu i mam nadz ze tez sie z kacprem zadommowimy z wami:)

reklama
Rozgość się bryśka, rozgość; ) dobrą kawkę tu podają i o dupie Maryni można pogadać, i o podpiczu-co to jest, pytaj Amelię:D

Olga, ja też będę tęsknić i dobrze o tym wiesz, Yetusiu nasz kochany, forumowy wesołku!! spokojnego lotu i wracaj do nas szybko!!!

Amelia, jak tam moja sałateczka, udała się?:D

Ostatnia edycja:
Do góry