reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

No to nam się 3 śluby forumowe szykują, dobrze policzyłam?:D
Wiesienka, ja kiedy nie ialiśmy netu korzystałam z usługi w telefonie, tylko euro dziennie i wszystko chodziło jak trzeba:)

reklama
Czesc czesc!

No wlasnie, mialysmy przypadkowe spotkanie z Gosia przy pampersach :-D. Dziewczynki moze zorganizujemy jakąś kawkę w nadchodzącym tygodniu? :tak::tak:

Emwu widzialam zdjecia na NK i gratuluje slicznego bobaska!! Ja niestety nie mam takich fajnych zdjec z usg, bo Franio nie chcial sie pokazac.
Jak sie zapatrujesz na kolejnego synka? Mieliscie preferencje co do płci?:-)

A u mnie w domku stado facetów oglada walke Golota v. Adamek :D

Oooo i wlasnie sie skonczyla :D ojej...:Dhihi

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki . Faktycznie cisza tu jakby ta wichura wywiala wszystkie.

No moj synus sie w koncu pokazal. tez sie chowal przez wszystkie te miesiace i wczoraj w koncu udalo sie :).
Co do preferencji to nie bylo innej opcji jak Bianka :). Miala byc dziewczynka i bylam pewna ze bedzie na 100%. O jakie bylo moje zdziwienie...:). Teraz jednak jest Max i srasznie sie ciesze. Przyzwyczailam sie do mysli ,ze kolejny chlopiec i jestem szczesliwa :).Kolejny lobuz ...:)

Bardzo chcialabym sie spotkac , szczegolnie,ze wczoraj skonczylam prace. W kocu wolne .... Ciekawe keidy zaczne sie nudzic w domu. Przyszly tydzien jednak odpada bo lece do Polski wt-sob. Kazdy kolejny sie pisze...

reklama
czesc laseczki:)

my wlasnie wrocilismy z weekendu w Co Kerry:) Było Bosko!!! Jakby ktos chcial namiary na na prawde fajny Hotelik B & B with diving:) to smialo piszcie ... Misiek nurnowal ja sie intergrowalam z zona jego kierownika z pracy i jego kumplami...

ufff jak dbrze w domku hihih

Kobietki informacja bardzo wazna!

UWAGA UWAGA!!!!!
Jutro od 18-20 mam kolejne h jazdy samochodem wiec badzcie ostrozne a najlepiej zostance w domku;))))))))))))

Do góry