natomiast Kacperek mnie rozwala swoją stoicką miną pod tytulem "I tak nic mnie nie ruszy, daruj sobie te zaczepki.."
. Azabelko ja to tylko ze zdjec tak wnioskuje:-). Maluchy sa cudne!
:-)
Dokladnie!!!Swietnie to ujelas
Bo moj babelek w towarzystwie zawsze zachowuje sie jak Maly Budda:-)
Zdystansowany do wszystkiego...I taaaki opanowany hi,hi!Ale jak jestesmy sam-na-sam to rozki i kopytka rosna
Ale co tam bede pisac- i tak mi juz nikt nie wierzy.........
Wlasnie z parku wrocilismy i kocyki susze,bo pod wodospadem mielismy maly zjazd do wody
Na szczescie tylko kocyki i torby bo pieskom rzucily sie w oczy i do pyszczka
Upal!Cudowna pogoda....To jest najpiekniejsze ( w sensie pogodowym) moje lato w Irlandii od 4lat!!Efekt cieplarniany robi swoje.....Niestety.
emwu76- moze arbuza masz z przodu ale i tak chudzina z Ciebie
Dobrze,ze do
aine dzis wpadniesz- podkarmia Cie tam troche dziewuszki.
A wracajac do Twojej obietnicy nadrabiania zaleglosci- adres znasz i na deserek obiecalas kiedys zajechac!!!!
manija- boziu, ja dopiero teraz dojrzalam,ze to juz prawie tylko(!!!!) 2 tygodnie i ujrzysz swoja kruszynke!!!!Pogoda Cie chyba troche meczy,co??
Pij duzo,ale w rozsadnych ilosciach
bo ja to troszke przesadzilam-litrami niegazowana pilam z lodem( strukturalna woda zawiera b.duzo cennych pierwiastkow!!!Pod ta postacia woda jest najzdrowsza!!) Co prawda nie spuchlam w ogole,ale (juz mowilam dziewczynom),ze dzieki temu przytylam w ciazy ponad 25kg!!
Ale jak mowi stare przyslowie- nie kazdy nosi ten sam rozmiar buta:-) Wiec nie martwcie sie drogie ciezaroweczki o to ile przytyjecie (i gdzie!) -to jest KOMPLETNIE nieistotne!!!!
aine-kochana ja do Was dzis tam nie podlacze sie:-(, ale to niewazne bo i tak nie moge doczekac sie naszego niedzielnego obiadku:-)
Milego popoludnia wszystkim.