reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
natomiast Kacperek mnie rozwala swoją stoicką miną pod tytulem "I tak nic mnie nie ruszy, daruj sobie te zaczepki.." :-D. Azabelko ja to tylko ze zdjec tak wnioskuje:-). Maluchy sa cudne!

:-)

Dokladnie!!!Swietnie to ujelas:tak::tak::tak:
Bo moj babelek w towarzystwie zawsze zachowuje sie jak Maly Budda:-)
Zdystansowany do wszystkiego...I taaaki opanowany hi,hi!Ale jak jestesmy sam-na-sam to rozki i kopytka rosna:-D:-D
Ale co tam bede pisac- i tak mi juz nikt nie wierzy.........

Wlasnie z parku wrocilismy i kocyki susze,bo pod wodospadem mielismy maly zjazd do wody:shocked2:Na szczescie tylko kocyki i torby bo pieskom rzucily sie w oczy i do pyszczka:blink:

Upal!Cudowna pogoda....To jest najpiekniejsze ( w sensie pogodowym) moje lato w Irlandii od 4lat!!Efekt cieplarniany robi swoje.....Niestety.

emwu76- moze arbuza masz z przodu ale i tak chudzina z Ciebie:tak::tak:Dobrze,ze do aine dzis wpadniesz- podkarmia Cie tam troche dziewuszki.
A wracajac do Twojej obietnicy nadrabiania zaleglosci- adres znasz i na deserek obiecalas kiedys zajechac!!!!

manija- boziu, ja dopiero teraz dojrzalam,ze to juz prawie tylko(!!!!) 2 tygodnie i ujrzysz swoja kruszynke!!!!Pogoda Cie chyba troche meczy,co??
Pij duzo,ale w rozsadnych ilosciach:-p bo ja to troszke przesadzilam-litrami niegazowana pilam z lodem( strukturalna woda zawiera b.duzo cennych pierwiastkow!!!Pod ta postacia woda jest najzdrowsza!!) Co prawda nie spuchlam w ogole,ale (juz mowilam dziewczynom),ze dzieki temu przytylam w ciazy ponad 25kg!!:szok::szok:

Ale jak mowi stare przyslowie- nie kazdy nosi ten sam rozmiar buta:-) Wiec nie martwcie sie drogie ciezaroweczki o to ile przytyjecie (i gdzie!) -to jest KOMPLETNIE nieistotne!!!!

aine-kochana ja do Was dzis tam nie podlacze sie:-(, ale to niewazne bo i tak nie moge doczekac sie naszego niedzielnego obiadku:-)

Milego popoludnia wszystkim.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiola ja nigdy niestety pszczóleczką nie byłam :-D. Kawał baby ze mnie był i jest i będzie!:-D Ja nie wiem co ten Norek we mnie widzi he he :-D:-D.
Wiola- pierwsza miesiaczka po ciązy? Jak to jest wrocic do tego? Wcale mi miesiaczkowania nie brakuje... brrr

Azabelka ja Cie widziałam na zdjeciach i ja nie wiem jak Ty dalas rade te 25 kg przytyc! Kobieto!! Jestes wlasnie taką kruszynką, przy ktorych ja sie zawsze czuje jak wielkolud smokożerca!

Co do wody z lodem- to wlasnie tak mam, wypijam mnostwo, lod co kilka dni dowozony ze sklepu przez "męża". Ale co najgorsze- ja tez lód gryze!!:szok: Zawsze mnie draznili ludzie, ktorzy gryzli lód, a sama zaczelam to robic... Chyba dlatego ze ciagle mi ciepło.. Albo to ta potrzeba żucia hehe :-D
A pogoda mnie jak najbardziej odpowiada. Nie wyobrazam sobie ciazy w Polsce, tam jest zdecydowanie za ciepło dla mnie.
Natomiast dzisiaj zrobiłam w domu przeciąg, właczyłam wentylator i ... pomalowałam drzwi wejsciowe na kolor wiśniowy! :-D A to sie Norek zdziwi jak wroci z pracy haha :-D
Teraz ide małżowi obiad zrobic.

Natomiast Emwu dokladnie to samo (dokladnie sobie Ciebie obejrzalam na naszej klasie :ninja2:), wszystkio masz extra! I nogi i ramiona, no normalne tylko sie zakochac! :tak: I pewnie jakbys polknela jeszcze 4 arbuzy i zagryzla kilogramem kielbasy to i tak byloby cudnie!:tak:

Ostatnia edycja:
witaj, jestem nowa na forum wiec nie za bardzo wiem jak to dziala.mieszkam z rodzinka w tallaght.nie mam przyjaciol procz moich dwoch synkow.chetnie poznam

A to od razu wrzuce..
Ekhm...
Ma sie te rozmiary co? :-D

36 tydzien z Franusiem, dodatkowe 20 kg...

Załączniki

• 36 tydz.jpg
    36 tydz.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry