reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witam,ja jestem mamą dwulatki i mieszkam bliziutko tych miejsc,ktore wymienilas,na Stepaside:)chetnie sie spotkam z innymi mamusiami z okolic:)wiek dzieciaczkow nie gra roli,zapraszam:)
Hej,ja mieszkam na Stepaside,konkretnie Belarmine,moj synus ma 11miesiecy i chetnie sie spotkamy-Gosia i olo

DZIENDOBRY!!!!! WSZYSTKIM
Mam nadzieje, ze dobry, bo za oknem jak narazie nic dobrego sie nie zapowiada.

A my godzinke temu wstalysmy.Padam ze zmeczenia Amelia budzila mnie 4 razy:wściekła/y: jak sie obudzilam o 9 mialam wrazenia jakby byla 5!rano.Nie mam juz na nia sil czesto jej sie zdzarza mnie tak budzic w nocy, bo chce jej sie pic, ale 4 razy to juz przesada:no: Moze mi cos poradzicie :tak:

Ruda Blencz to moje ulubione miejsce :-) na shoping oczywiscie:-p.Mam tez tam bardzo dobrych znajomych mieszkaja jesli dobrze napisze na WATERVILL ;-) a ty w jakich rejonach ?

Amelia2008 Ranne ptaszki jestescie :tak: Pieken imiona maja nasze malenstwa prawda :-)Jak wybieralam imie dla naszej coreczki to mialam cicha nadzieje, ze to bedzie wyjatkowe i zadkie imie :-) A tu prosze ledwo zalecialam do Polski i same Julki i Amelie :-D Mimo to ciesze sie, ze ma tak naimie mielismy jeszcze opcje Julci ;-) , ale moje zostalo przeglosowane !Sle buziaka dla Was dziewczynki

Barmanka a probowalas sobie stymulowac ?sprobuj tez wypic cherbatke z mlekiem moze akurat pomoze

Pozdrawiam milego dnia :-)

witam gosia po pierwsze milo cie tu spotkac,tak jak ci pisalam mila atmosfera tu panuje i z checia sie wszystykie mamusie umawiamy razem wiec napewno poznasz bardzo sympatycznych ludzi ,a co tam u was

azabelka -o kim tak mowisz ze jeszcze ciebie mi tu potrzeba!!!!!!!!!!!!????????????o mnie???????????????????????????????????????
zabka-ja tez mialam dac amelci mojej na imie julcia,bo bardzo lubie to imie.Ja mam na imie wiola ale od malego mowia na mnie julka juz tak zostalo
gosia - ja niemiala m nic na gg od ciebie jesli bym miala tobym sie odezwala napewno

reklama
dzien dobry!

Amelia2008 - Zielona mila, Felon- polecam, jak mąż wróci to podam Ci więcej - On ściąga a ja tylko oglądam:-D
zabka83- moja siostra dawała wodę do picia w nocy- bo mały tez ciągle wolał pic i po jakimś czasie przestał tak się ciągle budzić, jak dajesz cos slodkiego to im wiecej tym czesciej bedziesz wstawac, ja to polecilam mojej przyjaciolce w PL i tez podzialalo
witam nowa Gosie moja imienniczke:-)
ja juz dzis zrobilam lazanie z rana i babeczki - maz mi pomagal- bedzie imprezka wieczorem:tak:

Do góry