reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witam,ja jestem mamą dwulatki i mieszkam bliziutko tych miejsc,ktore wymienilas,na Stepaside:)chetnie sie spotkam z innymi mamusiami z okolic:)wiek dzieciaczkow nie gra roli,zapraszam:)
Hej,ja mieszkam na Stepaside,konkretnie Belarmine,moj synus ma 11miesiecy i chetnie sie spotkamy-Gosia i olo

DZIENDOBRY!!!!! WSZYSTKIM
Mam nadzieje, ze dobry, bo za oknem jak narazie nic dobrego sie nie zapowiada.

A my godzinke temu wstalysmy.Padam ze zmeczenia Amelia budzila mnie 4 razy:wściekła/y: jak sie obudzilam o 9 mialam wrazenia jakby byla 5!rano.Nie mam juz na nia sil czesto jej sie zdzarza mnie tak budzic w nocy, bo chce jej sie pic, ale 4 razy to juz przesada:no: Moze mi cos poradzicie :tak:

Ruda Blencz to moje ulubione miejsce :-) na shoping oczywiscie:-p.Mam tez tam bardzo dobrych znajomych mieszkaja jesli dobrze napisze na WATERVILL ;-) a ty w jakich rejonach ?

Amelia2008 Ranne ptaszki jestescie :tak: Pieken imiona maja nasze malenstwa prawda :-)Jak wybieralam imie dla naszej coreczki to mialam cicha nadzieje, ze to bedzie wyjatkowe i zadkie imie :-) A tu prosze ledwo zalecialam do Polski i same Julki i Amelie :-D Mimo to ciesze sie, ze ma tak naimie mielismy jeszcze opcje Julci ;-) , ale moje zostalo przeglosowane !Sle buziaka dla Was dziewczynki

Barmanka a probowalas sobie stymulowac ?sprobuj tez wypic cherbatke z mlekiem moze akurat pomoze

Pozdrawiam milego dnia :-)

witam gosia po pierwsze milo cie tu spotkac,tak jak ci pisalam mila atmosfera tu panuje i z checia sie wszystykie mamusie umawiamy razem wiec napewno poznasz bardzo sympatycznych ludzi ,a co tam u was

azabelka -o kim tak mowisz ze jeszcze ciebie mi tu potrzeba!!!!!!!!!!!!????????????o mnie???????????????????????????????????????
zabka-ja tez mialam dac amelci mojej na imie julcia,bo bardzo lubie to imie.Ja mam na imie wiola ale od malego mowia na mnie julka juz tak zostalo
gosia - ja niemiala m nic na gg od ciebie jesli bym miala tobym sie odezwala napewno

reklama
dzien dobry!

Amelia2008 - Zielona mila, Felon- polecam, jak mąż wróci to podam Ci więcej - On ściąga a ja tylko oglądam:-D
zabka83- moja siostra dawała wodę do picia w nocy- bo mały tez ciągle wolał pic i po jakimś czasie przestał tak się ciągle budzić, jak dajesz cos slodkiego to im wiecej tym czesciej bedziesz wstawac, ja to polecilam mojej przyjaciolce w PL i tez podzialalo
witam nowa Gosie moja imienniczke:-)
ja juz dzis zrobilam lazanie z rana i babeczki - maz mi pomagal- bedzie imprezka wieczorem:tak:

Do góry