reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzien dobry :)

Ja juz po sniadanku. Nic rewelacyjnego bo chleb tostowy (bleeeee...) z zoltym serem. Jak ja nie nawidze tutejszego piec\ywa. Czasem jednak lenistwo bierze gore i trzeba zapchac zoladek czymkolwiek :).

Ja sie dziewczynki nie tlumacze a w zasadzie to sie tlumacze. :) A to dlatego ,ze z reguly jestemosoba bardzo slowna a wystarczylo tylko kliknac dwa zdania. "jestem,zyje,jak sie ogarne cos klikne, na spotkanie nie przyjde". aa...dobra - juz po temacie.

Na dzisiejsza kawke chetnie wpadne. O 14 , tak? U Ani?

Co do mojej energii w czasie ciazy. Nie przesadzajmy! To dopiero 6 miesiac. Gdyby mi teraz sil zabraklo co byloby pod koniec??? na szczescie czuje sie rewelacyjnie (tfu tfu tfu) i moge funkcjonowac zupelnie normalnie - jak przed ciaza. A staram sie zalatwic jak najwiecej teraz bo wlasnie sie boje , ze za dwa miesiace juz nie dam rady.

reklama
Czesc Babeczki.

Liczyłam na to , że jeszcze któras z Was zawita do aine.Oczywiście rozumiem, że każda ma inne obowiazki:tak:Jednak nic straconego bo wierze w to, że wkrótce znów się wszystkie spotkamy:tak:
Ja dziś miałam mieć koleżankę na kawie, ale ona zaproponowała wyjście z dziewczynkami na piknik.Świetny pomysł.Więc zaraz pakuję jedzonko, zabawki, kocyk i wyruszamy, a na 14 do aine:-)
Piękna dziś pogoda.Nic tylko spacerować i odpoczywać na łonie natury:-)

Miłego dnia Wam życzę.

Teraz spostrzegłam, że emwu tez bedziesz u aine.Bardzo sie cieszę, że sie spotkamy.
emwu najwazniejsze, że u Ciebie wszystko dobrze.No i słusznie, koniec tematu juz nikt nie pamieta nawet, że gdzies na chwilke zniknełaś;-)

Ostatnia edycja:
No oczywiscie - jak ja na forum to tu nikogo nie ma :).
Moze dlatego ,ze tylko ja jeszcze w szlafroku laze. Reszta z Was pewnie juz poza domem.

Manija - szkoda ,ze nie wpadniesz do aine. Moj brzuszek wygladalby na znacznie mniejszy kontrastujac z Twoim :) hi hi hi.

Emwu :-D wszystkie brzuszki wygladają na mniejsze w porownaniu z moim :-D Taki urok, takie geny :-D
Dobrze ze juz niewiele czasu mi zostalo, bo to juz przesada z tą moją baryłką :-D

Co do wielkości brzucha to bym polemizowała:-DWidziałyscie kiedys YETI:-D

emwu-przy mnie na 200% poczujesz się lepiej mimo, że w ciazy nie jestem:-D
manija-Ty juz wkrótce brzuszka sie pozbedziesz, gorzej ze mną:baffled:

Dobra idę.Jeszcze raz miłego dnia wam zyczę.

Olga Ty mi tu nic nie wmawiaj, ze masz wielki brzuch. Widzialam zdjecia na naszej klasie i wygladasz swietnie!

Ja z moim łakomstwem jakos sie nie widze po porodzie. Mam nadzieje, ze bede miala duzo zajecia przy malym, bo z nudow zajadam jak pogieta... Czasami to mi az niedobrze, tak sie potrafie pozapychac (na szczescie glownie owocami). Ja po prostu lubie żuć! ha ha :-D

Laseczki, ja znikam na kilka godzin!
DO pozniej!

reklama
oj dziewczyny ja to przy was jestem bak,i to juz 9miesiecy po porodzie hahaha
olga- to osa,
manija - pewnie pszczoleczka,
a emwu -to robaczek .
aine- dziekuje za zaproszenie ale naprawde dzisiaj ja sie nieruszam z domu tylko na ogrod,mam bole miesiaczkowe dzisiaj pierwszy dzien ,ale chetnie skorzystam nastepnym razem tylko pierw musze odwiedzic azabelke bo mnie zabijeeeeeeeeeeeee!!!!

Do góry