reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dzien dobry :)

Ja juz po sniadanku. Nic rewelacyjnego bo chleb tostowy (bleeeee...) z zoltym serem. Jak ja nie nawidze tutejszego piec\ywa. Czasem jednak lenistwo bierze gore i trzeba zapchac zoladek czymkolwiek :).

Ja sie dziewczynki nie tlumacze a w zasadzie to sie tlumacze. :) A to dlatego ,ze z reguly jestemosoba bardzo slowna a wystarczylo tylko kliknac dwa zdania. "jestem,zyje,jak sie ogarne cos klikne, na spotkanie nie przyjde". aa...dobra - juz po temacie.

Na dzisiejsza kawke chetnie wpadne. O 14 , tak? U Ani?

Co do mojej energii w czasie ciazy. Nie przesadzajmy! To dopiero 6 miesiac. Gdyby mi teraz sil zabraklo co byloby pod koniec??? na szczescie czuje sie rewelacyjnie (tfu tfu tfu) i moge funkcjonowac zupelnie normalnie - jak przed ciaza. A staram sie zalatwic jak najwiecej teraz bo wlasnie sie boje , ze za dwa miesiace juz nie dam rady.

reklama
Czesc Babeczki.

Liczyłam na to , że jeszcze któras z Was zawita do aine.Oczywiście rozumiem, że każda ma inne obowiazki:tak:Jednak nic straconego bo wierze w to, że wkrótce znów się wszystkie spotkamy:tak:
Ja dziś miałam mieć koleżankę na kawie, ale ona zaproponowała wyjście z dziewczynkami na piknik.Świetny pomysł.Więc zaraz pakuję jedzonko, zabawki, kocyk i wyruszamy, a na 14 do aine:-)
Piękna dziś pogoda.Nic tylko spacerować i odpoczywać na łonie natury:-)

Miłego dnia Wam życzę.

Teraz spostrzegłam, że emwu tez bedziesz u aine.Bardzo sie cieszę, że sie spotkamy.
emwu najwazniejsze, że u Ciebie wszystko dobrze.No i słusznie, koniec tematu juz nikt nie pamieta nawet, że gdzies na chwilke zniknełaś;-)

Ostatnia edycja:
No oczywiscie - jak ja na forum to tu nikogo nie ma :).
Moze dlatego ,ze tylko ja jeszcze w szlafroku laze. Reszta z Was pewnie juz poza domem.

Manija - szkoda ,ze nie wpadniesz do aine. Moj brzuszek wygladalby na znacznie mniejszy kontrastujac z Twoim :) hi hi hi.

Emwu :-D wszystkie brzuszki wygladają na mniejsze w porownaniu z moim :-D Taki urok, takie geny :-D
Dobrze ze juz niewiele czasu mi zostalo, bo to juz przesada z tą moją baryłką :-D

Co do wielkości brzucha to bym polemizowała:-DWidziałyscie kiedys YETI:-D

emwu-przy mnie na 200% poczujesz się lepiej mimo, że w ciazy nie jestem:-D
manija-Ty juz wkrótce brzuszka sie pozbedziesz, gorzej ze mną:baffled:

Dobra idę.Jeszcze raz miłego dnia wam zyczę.

Olga Ty mi tu nic nie wmawiaj, ze masz wielki brzuch. Widzialam zdjecia na naszej klasie i wygladasz swietnie!

Ja z moim łakomstwem jakos sie nie widze po porodzie. Mam nadzieje, ze bede miala duzo zajecia przy malym, bo z nudow zajadam jak pogieta... Czasami to mi az niedobrze, tak sie potrafie pozapychac (na szczescie glownie owocami). Ja po prostu lubie żuć! ha ha :-D

Laseczki, ja znikam na kilka godzin!
DO pozniej!

reklama
oj dziewczyny ja to przy was jestem bak,i to juz 9miesiecy po porodzie hahaha
olga- to osa,
manija - pewnie pszczoleczka,
a emwu -to robaczek .
aine- dziekuje za zaproszenie ale naprawde dzisiaj ja sie nieruszam z domu tylko na ogrod,mam bole miesiaczkowe dzisiaj pierwszy dzien ,ale chetnie skorzystam nastepnym razem tylko pierw musze odwiedzic azabelke bo mnie zabijeeeeeeeeeeeee!!!!

Do góry