Puk, puk ja dopiero mam chwilke, zeby was poczytac :-) dobrze, ze chociaz chwilke udalo mi sie wyskrobac...
Troszke poczytalam, ale oczy mi sie juz zamykaja, wiec przepraszam jak nie odpisze wszystkim.
mummy Witam nowa mamusie ;-) tez jestem nowa tak, wiec tym bardziej mi milo:-)
Barmanka79
Jak urodzilam Amelcie mialam problemy z karmieniem do takiego stopnia, ze zaczal mi zanikac pokarm bylam zalamana mysle, ze to, ze caly czas o tym myslalam przekladalo sie na produkcje pokrarmu.Kiedys slyszalam , ze podobno nasze myslenie jest tez zalzne od produkcji pokarmu poniewaz w mozgu jest cos ... co odpowiada za produkcje tak, wiec duzo tez zalezy od naszego myslenia.
Prubowalas moze takie nakladki zelowe na sutki :-) przynosza ulge a do tego czasu zdza sie zagoic i nie bedzie juz tak bolalo.
Mam pytanie czemu chcesz dawac mleko na skaze przepraszam jesli nie doczytalam, ale zmeczenie daje mi juz znaki.W kazdym razie chcialam ci napisac, ze moja Amelia miala skaze tak, wiec jakbys cos chciala wiedziec wiecje pytaj
Ja mialam przejscia po porodzie z karmieniem dlatgeo do ciebie odrazu napisalam, bo wiem co czujesz !!! , ale pamietaj o jendej bardzo waznej rzeczy! jesli nie chcesz karmic piersia to sie nie zmuszaj, bo wazne jest to jak ty sie z tym czujesz ;-)
Olu nie martw sie wszystko bedzie dobrze !!! ja od czasu kiedy urodzilam Amelie postrzegam inaczej swiat, bo wiem, ze mam dla kogo zyc i rozumiem twoj strach, bo to samo mam ja !, ale czasem zupelnie niepotrzenie :-) no, ale ... zawsze te ale.Tak wiec glowka do gory ;-)
Manija bardzo ladne zdjecia a jak patrze na twoj buszek to zaraz przypomina mi sie chwila jak ja sobie robilam zdjecia na pamiatke
naprawde:-) ladniutki brzuszek.
Widze, ze dziewczyny dzialacie
ze spotkankami i slusznie
Ja niestety nie mieszkam w waszych okolicach, ale postanowilam do Was napisac:-) , bo fajnie chociaz czasem pospisac o roznych sprawach
W kazdym razie ja mieszkam na Santry to jest Dublin9 Wczesniej mieszkalismy na Clondalkin, ale z roznych przyczyn zmienilismy mieszkanie ;-)
Pozdrawiam i uciekam, bo zaraz bateria mi padnie ....
Dobranoc kochane !!!!