reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
dzieki dziewczyny za wizyte.pierwszy raz widziałam zeby dzieci były takie grzeczne.mój mały oczywiście od razu zasnął.Emwu zostawiłaś bluze Maxa-wezme ci ją na piątkową libacje u Wioli:)

hi!:sorry2:
kurna cały dzień myślałam o tym jak zajebiście się bawicie bez nas:-):dry:

antek katarkuje i gorączkuje dalej:dry:
hanka naszczescie zdrowa:tak:

nic juz nie gadam bom zła jak wiiiiiiilk , że mnie dzis nie bylo:no:

Dzięki dziewczyny za spotkanie już się nie mogę doczekać piątku!!!
Bryska sorry za bałagan!!!
Emwu
wooo pierwszy ząbek idzie!!gratulacje!Gnaj na to solarium,przystojniak może być dziś w centrum!
sandrulińska szkoda,że Was nie było!!!Zdrówka dla Antosia!!!

Babeczki to kiedy umawiamy się na wieczorny maraton po pub-ach?Ja już proponuję,któryś piątek.

emwu super! pierwszy ząbek:tak:
monika1085 nawet nie wiesz jak mi szkoda:dry: no nic mam nadzieje, że na nastepne spotkanie sie zalapie i ja tez jestem za pójsciem w miasto :-):-p i maratonik:-)

witam,
super ze sie spotykacie, a ja tez ide na balangę w sobotę, a właściwie panieńskie, może któraś ma ochotę - będzie duzooooooooooo atrakcji;-);-);-);-):-D:-)

wiesienka-ja chetnie ale niemam jak amelii zostawic ,moze jak moja mama przyleci do mnie to wtedy ja wyjde

sandrulinska
-szkoda ze cie niebylo bo,bylo bardzo milo,noi umowilysmy sie na piatek u mnie

monika
-w piatek pijemy conajmniej cwiartke na glowe .hhahhaha a jak tam doszlas zygzakiem?

emwu
-piekne masz te c.....,a max juz taki fany i duzy chlopczyk,Bylas na tym solarium?jutro pewnie bedzie ten przystojniak!!!w mini pojde hihiihh,daj znac o ktorej wpadniesz i pojdziemy na solar.ATY W PIATEK BEZ SASMOCHODU U MNIE JESTES!!!!!!!!
bryska-dzieki za spotkanko,i przepraszam za balagan,w piatek sie zrewanzujesz u mnie haha ,moja Amelcia ez usnela w autobusie.i zjadla jeszcze w domu 2 talerze male zupki

GOSIA I OLGA I INNE BABECZKI CO W PIATEK ROBICIE WORK?CZY WOLNE?ZAPRASZAM

to na ktora sie w piatek umawiamy?i co kupic mam!!

Ło ciężko było ale wróciłam:-Dżartuję bo jeszcze wyjdę na pijaczkę.Amelia nie wiem co masz kupić bo mi szumiało w głowie po połowie piwa więc chyba się kończę jak to mówi mój mąż!
Babeczki może tak na 11-12 się umówimy na to solarium w piątek?
Emwu Ty się stawiasz bez auta.Kupiłaś coś w tym tkmaxie?

reklama
Byl przystojniak !!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-p
On wyglada badzo , bardzo , bardzo smacznie.
hi hih hi
I to nie ze on jakis piekny ale ma to cos ! :)
Kurna - sie pozabijamy.
Zaczniemy sie na to solarium bardziej stroic niz na balety ha ha.
I w pelnym makijazu...

Do góry