reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
mieszkam rzut kamieniem od gosi na belarine.dokłądny adres napisze ci na gg.czyli jak u mnie?dajcie znac kto bedzie i o której od razu mówie ze nie bedzie wyżerki bo nawet nie mam jak do sklepu wyskoczyć bo leje jak z cebra;/ chyba ze wolicie czwartek..mi to łotewer.w kazdy razie jestem open na propozycje:)

ok widze ze chetnych na spotkanie nie ma wogóle coś tak tu strasznie cicho..czyżby przez tą pogode?mój mały jest wogóle od dwóch dni nie do życia:( w takim razie umówimy sie na inny termin który bedzie dziewczynom pasował.w kazdym razie ja jutro i tak jestem w domu jakby któraś chciała wpaść.a jak nie to next time.:)

Bryska,ja moja droga wpadne rano,wiesz po co;)))Monia i Wiola chetne na spotkanko,a ja niestety w pracy do 20!!!
Dobrej nocy wszystkim!!!

BRYSKA - TO JA dzisiaj wpadne z AMELCIA moze namowie justi(dawno jej niebylo na forum )
Monia- to spotkamy sie u bryski ja bede jechala luasem do konca i moze razem autobusem podjedziemy to tak na 13 wole,
emwu--gdzie ty sie podziewasz ,dawaj na spotkanko!!!
a manija?a sandrulinska -jak tam dzieciaczki ???aine to blisko ciebie chyba ?moglabys z natalka przyjsc

dzien doberek, ja zmykam do pracy, a Asia ucina drzemke, obudzila sie o 5.30, poranna toaleta, jedzenie, troche zabawy i spi, MILEGO DNIA KOBITKI:-)

reklama
Do góry