reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

gosia-to papapappapapapa udanego pobytu w PL,i szczesliwego lotu
wiesienka-to kiedy ty masz czas by sie sptokac znami ?!!
bryska-jednak jutro odwoluje bo niemieszkam sama wiesz jak to jest niechce by potem gadali ,a d o ciebie zadaleko troszkeeeeeeeeeeee
monika-jedziemy w sobote rano do centrum i bryska jak chcesz??
emwu- bo sie spalisz na mahoń

reklama
Amelia2008- ja kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boje:-) jestem busy w tygodniu od 8.30-5 w pracy a potem na drugi etat w domu, a weekend mam wolne wiec jestem otwarta na propozycje, z reguly razem spedzamy czas w weekendy wiec chyba wezme urlop jak bedziecie sie mialy spotkac:-D;-)

Dziewuszki mi sobota nie pasuje więc wolałabym jutro chodzi mi teraz o to spotkanie z dzieciaczkami co miało być u Wioli.Mi obojętne gdzie ale skoro bryska ma wolną chatę to może znowu u niej!!!Co Ty na to Wioluś?

Co do wypadu wieczór bez dzieciaków to też mi obojętne choć nie ukrywam,że piątek jest najlepszy!!!

Hmm....co do przystojniaka z solarium to emwu dobrze to ujęłaś ma coś w sobie,ale...przypomniało mi się,że jak poszłam na solarium pierwszy raz po porodzie(oczywiście z Julą-dodam,że Jula w celach towarzyskich:-))to zerknął do wózka i powiedział"NIE LUBIE DZIECI,ale Twoja córka jest ładna"Więc dziewuszki nie ma o co walczyć odpadamy wszystkie w przedbiegach.

No i sie qrwa spalilam :)
Dupa czerwona.
Wczoraj bylam na 8 min i mnie fajnie przybrazowilo tak leciutko - a dzis dowaliam 10 min - i po co? pytam!
Idiotka

emwu- no widzisz!!bo solarium wciaga ja zawsze jak jestem w polsce to tez ide na 8 min i potem 10 zawsze wracam okrakiem i niemoge sie dotknac bo mam popalone czerowne cialo !!!
monika-niewiem chyba ja jutro niedam rady wyjsc wogole gdzie s ,denerwuje sie juz dzisiaj moja mama bo juz jest w szpitalu i jutro z rana ok 11 idzie jako druga na operacje ,wiec bede w nerwach i tak juz jestem niewiem czy usne ,Zaluje ze niema mnie teraz przy niej ze czuje sie ona samotna tam,jest mi bardzo smutno !!!

Jezu laski ale czytania!:D
nadrobię, spoko:D
dziewczyny, nie umiem sciemniac-mialam ostatnio takiego doła-giganta, że masakra, nawet nie zagladalam na forum...Dość tej calej Irlandii i w ogole, pewnie wiecie, o czym mowie.Juz wracam do zywych, takze luzik; ) jakies spotkanie sie szykuje? ja chetnie wieczorem na jakies piwko lub winko. No i wisicie mi odwiedziny u mnie:D

Ostatnia edycja:
hi girls!;-)
gosia szczesliwego lotu i udanego urlopu:tak: a na ile lecisz na 2 tygodnie? bo chce zamowienie zlozyc nowe:-)
emwu nie zazdroszcze oparzenia:no:
aine ja mam tak regularnie co jakis czas z ta irlandia:sorry::dry:

u mnie juz wszyscy chorzy antek powoli wychodzi z tego a u hani sie wczoraj zaczelo:sorry2:
miłego!:blink:

jednak spotkanie przekladamy na nast tydzien..to moze dzis chociaz jakis spacer?
Aine no właśnie sie o ciebie martwiłam bo tak ucichłaś nagle.ciesze sie ze już do nas wróciłaś

reklama
Do góry