reklama
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
Witojcie dziewuchy))) Dawno mnie nie było na bb, cóż problemy z netem, na dodatek szukamy mieszkania no i pobyt w Polsce nam się przedłużył bo wylądowaliśmy w szpitalu z Adim miał zapalenie układu moczowego;( nacierpiał się bidaczek 2 tygodnie z gorączką bo najpierw dostał ostatnią dawke szczepionki co dało nam temperaturke a potem ta wstrętna bakteria.
Ja na spotkanie niestety się nie pisze bo rano się nie wyrobie, w południe Adi śpi, a po południu pilnuje koleżanki synka. Ale jak tylko zmienie mieszkanie to zapraszam do siebie mam nadzieje że zostaniemy na Sanyford... wogóle to szkoda mi tego domu bo jedna 6 lat tu mieszkamy;(...no cóż chyba czas na zmiany... oj się rozpisałam...
Ja na spotkanie niestety się nie pisze bo rano się nie wyrobie, w południe Adi śpi, a po południu pilnuje koleżanki synka. Ale jak tylko zmienie mieszkanie to zapraszam do siebie mam nadzieje że zostaniemy na Sanyford... wogóle to szkoda mi tego domu bo jedna 6 lat tu mieszkamy;(...no cóż chyba czas na zmiany... oj się rozpisałam...
monika1085
Zaangażowana w BB
Dobry pomysł bryska z tym spotkaniem u Ciebie.Właśnie miałam pisać,że chyba nie wypali nam to spotkanie w parku bo pogoda nie dopisuje a do tego powoli dziewczyny się wykruszają:-(
Amelia2008
Fanka BB :)
no to moze ja zapraszam do mnieeeeeeeeeeee!!!!bryska monika i inne yeti justi aine
musze was zobaczyc noi emwuuuuuuuuuu
niebede nic szukowala bo czasu brak kupie jakies ciasto ii jazda a moze jakies piwko ?/co wy nato ?????
musze was zobaczyc noi emwuuuuuuuuuu
niebede nic szukowala bo czasu brak kupie jakies ciasto ii jazda a moze jakies piwko ?/co wy nato ?????
wiesienka123
mama Asi
u nas Asia pomalu wraca do siebie po szczepionce, jeszcze dzis miala troche temp, ale przechodzi, a ja biore sie za prasowanie- cala sterta czekanie lubie ale coz zrobic
wiesienka123
mama Asi
dzien dobry, tylko 4 stopnie brrrrrrrrrrrrr, uciekam na sniadanie a potem do pracy, milego dnia wszystkim
S
sandrulińska
Gość
hi!;-)
u nas straszna noc na maksa ! już nie pamiętam kiedy tak się nie wyspałam
antoś biedaczek cały czas się wybudzał, przez zapchany nosek, cała sypialnia pachnie eukaliptusowym olejkiem olbas rano dostał gorączki wysokiej no i tak to będzie się działo teraz kilka dni
miłego!;-)
u nas straszna noc na maksa ! już nie pamiętam kiedy tak się nie wyspałam
antoś biedaczek cały czas się wybudzał, przez zapchany nosek, cała sypialnia pachnie eukaliptusowym olejkiem olbas rano dostał gorączki wysokiej no i tak to będzie się działo teraz kilka dni
miłego!;-)
Amelia2008
dzien dobry
jak tam zdrowko dzieciaczkow?U nas juz wszystko dobrze z Amelka .
noi co ze spotkaniem gdzie wkoncu i kiedy?
jak tam zdrowko dzieciaczkow?U nas juz wszystko dobrze z Amelka .
noi co ze spotkaniem gdzie wkoncu i kiedy?
emwu76
ja tez juz jestem
jakos mam malo czasu na pisanie tutaj
jak ustalicie spotkanko na jutro to sie zjawie
piszcie a ja sie dostosuje
jakos mam malo czasu na pisanie tutaj
jak ustalicie spotkanko na jutro to sie zjawie
piszcie a ja sie dostosuje
reklama
no ja zaproponowałam u mnie jutro bo akurat jestem sama w domu ale potem Wiola zaproponowała ze u niej wiec mi obojętne bede albo czekać na was albo wpadne do Wioli..tylko dziopy decydować sie bo znowu nic z tego nie bedzie
Podziel się: