reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam
emwu- no on jest taki slodziutki,i milutki ten naszzzzzzzzzz !!!irlandczyk,no wlasnie jak to jest z tym piatkiem ?bez samochodu bedziesz ja mysle!!!
monika-nie no cos ty nieuwazalam ze jestes pijaczka hahahahhazartuje

a jeszcze niewiem czy to w piatek bedzie bo wczoraj mi maz powiedzial ze lepiej jakby to byla sobota bo w piatek jeden lokator ma wolne i pewnie ta sasiadka wiec beda sie krecic i ...
a w sobote to ona napewno i dzie do pracy i on tez
jak myslicie ?jesli niemozecie to trudno zrobie w piatek !!!!!!!!!!!!

reklama
hi!:tak: dziewczyny a w ten piatek to w ciagu dnia czy wieczorem?:dry:
w ciagu dnia nie moge z dzieciakami, ale wieczorem sama to i owszem:tak:

w sobote jesli chodzi o wieczor to tez odpadam bo mój A ma na noc:dry:

Wiola - dzisiaj sie nie wybierzemy razem na solarium BO SIE PRZYSTOJNIAKIEM NIE BEDE Z TOBA DZIELILA ha ha ha .
Nie, tak na powaznie to moj M zrobil mi niespodzianke i zabral Maxa ze soba na caly dzien. Mam wiec dzien dla siebie.
Moge wiec spokojnie polatac po sklepach i poszukac jakiejsc kiecki na te durne chrzciny bo w TK Maxie nic nie kupilam.
Poza tym pewnie wpadne na solarium ale nie wiem o ktorej, potem moze jeszcze mi sie uda poznokcie zrobic i moze spotkac z kolezanka w kawiarni. Sama - jejku jak mi dziwnie :) Juz tsnieza Maxem :)

Ja w weekend odpadam bo mamy komunie w sobate a w niedziele jedziemy goGolway na nastepna.
Piatek moglby byc ale jak Wiola nie da rady (nic na sile - jak nie ma warunkow to bez sensu) to mozemy inny dzien wybrac w przyszlym tygodniu albo ja bym gdzies bez dzieciakow wieczorkiem znow chciala wyskoczyc.

Buziaki - lece w te bo mi czas ucieka :)

nie chce sie znów narzucać ale u mnie dalej chata wolna:)wiec jak chcecie to moze byc u mnie.tylko przystojniaków żadnych w okolicy Emwu nie bedzie:(
Wiola narobiłaś smaków i co?hehe no chyba ze next week.ale ja oge tylko poniedziałek i wtorek,
Aine a co z tobą?nic sie nie odzywasz:(

bryska - ja narobilam smaka i chetnie was zapraszam ,ale w piatek to wolalabym zeby nie bo beda lokatorzy on i ona i po co wiesz maja sie krzatac ,a w sobote to ich napewno niema .bo pracuja
emwu- a bierz sobie tego przystojniaka ,ja mam meza przystojnego hihihihihi,

no niewiem jak tu zrobic noooooo!!!!

ja tez bym chetnie dychła od dzieci jakims wieczorkie :tak: w przyszłym tygodniu mi pasuje poniedzialek i wtore;-) moze wyskoczymy gdzies wieczorem dziewczyny? na drinki ?> winko?:blink:

wiesienka-ja chetnie ale niemam jak amelii zostawic ,moze jak moja mama przyleci do mnie to wtedy ja wyjde

sandrulinska
-szkoda ze cie niebylo bo,bylo bardzo milo,noi umowilysmy sie na piatek u mnie

monika
-w piatek pijemy conajmniej cwiartke na glowe .hhahhaha a jak tam doszlas zygzakiem?

emwu
-piekne masz te c.....,a max juz taki fany i duzy chlopczyk,Bylas na tym solarium?jutro pewnie bedzie ten przystojniak!!!w mini pojde hihiihh,daj znac o ktorej wpadniesz i pojdziemy na solar.ATY W PIATEK BEZ SASMOCHODU U MNIE JESTES!!!!!!!!
bryska-dzieki za spotkanko,i przepraszam za balagan,w piatek sie zrewanzujesz u mnie haha ,moja Amelcia ez usnela w autobusie.i zjadla jeszcze w domu 2 talerze male zupki

GOSIA I OLGA I INNE BABECZKI CO W PIATEK ROBICIE WORK?CZY WOLNE?ZAPRASZAM

to na ktora sie w piatek umawiamy?i co kupic mam!!

Moja droga,ja w sobote lece,a jutro pracuje,wiec do zobaczonka po powrocie!!!

reklama
Do góry