reklama
wiesienka123
mama Asi
witam
Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku życzą Asia,Gosia i Pawel
Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku życzą Asia,Gosia i Pawel
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
barmanka79
Deus Dona Me Vi
kochane, w ten piękny czas Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, pogodnych dni, pociechy z dzieciaczków i wszystkiego czego sobie zapragniecie :-):-)
Amelia2008
Fanka BB :)
dziewczyny jak tam swieta?bo u nas ciagle sie je juz pare kilogramow sie przytylo hahaha,
ladna pogoda bylismy na spacerku z Amelia i mama ,a moj kubus odpoczywa bo kacyk go suszy po wczorajszym .Dzisiaj w NEXT wyprzedaze nic c iekawego niebylo dla mnie .
ladna pogoda bylismy na spacerku z Amelia i mama ,a moj kubus odpoczywa bo kacyk go suszy po wczorajszym .Dzisiaj w NEXT wyprzedaze nic c iekawego niebylo dla mnie .
anulka2108
Początkująca w BB
Witam dziewczynki jak tam po swietach u nas sie udaly:-) do wczoraj wieczorem zaczol mnie brzuch bolec i tak coraz bardziej zle az noc spedzilam w toalecie wymiotujac to byla masakra nigdy niczym sie tak niezatrułam a dzis fatalnie sie czuje mam nadzieje ze juz odpusci przyczyna bigos jeszcze na dodatek Oliver ma biegunke tez od wczoraj biedactwo :-( juz nigdy nierusze bigosu
wiesienka123
mama Asi
aine- wyprzedaze juz sie zaczely ale chyba warto poczekac, ja dzis bylam kupilam kilka rzeczy w next ale na grafton -na henry juz praktycznie wszystko przebrane
anulka2108- ja co prawda nie wymiotowalam ale bol brzucha po rybie oj straszny
anulka2108- ja co prawda nie wymiotowalam ale bol brzucha po rybie oj straszny
reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
ANIU- JA W NEXT W DUNDRUM NIC NIEKUPILAM juz bylo przebrane,natomiast dzisiaj w Pennysie kupila,m Amelii kozuszek za 5e i inne kurtki,i pizamy i szlafroki po 2-3e dla tesciowej i innych bo w marcu lece do polski,to juz bede miala zapas.
Podziel się: