reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

WESOŁYCH BOMBEK, ZŁOTYCH TRĄBEK, ANIELSKIEGO WŁOSIA I PIECZENI Z ŁOSIA, MAKOWCA Z SOSNOWCA, ROLADY Z SZUFLADY I UDANEJ PASTERKI BEZ ŻADNEJ USTERKI ;)

wesołych świąt laski;)

reklama
Dziewczyny życzę wam cudownych i przede wszystkim zdrowych, rodzinnych świąt, aby ten Nowy 2010 rok był obfity, radosny i jeszcze lepszy niż ten co teraz mija:rolleyes:

Załączniki

• adi i mami.jpg
    adi i mami.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 36
kochane, w ten piękny czas Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, pogodnych dni, pociechy z dzieciaczków i wszystkiego czego sobie zapragniecie :-):-)

dziewczyny jak tam swieta?bo u nas ciagle sie je juz pare kilogramow sie przytylo hahaha,
ladna pogoda bylismy na spacerku z Amelia i mama ,a moj kubus odpoczywa bo kacyk go suszy po wczorajszym .Dzisiaj w NEXT wyprzedaze nic c iekawego niebylo dla mnie .

Wiola, ty mi nic nie mów o jedzeniu, umieram:D
Laski, a wyprzedaże to tytaj są chyba po 1. stycznia takie wypasione, tak? czy cos pokręciłam?

Witam dziewczynki jak tam po swietach u nas sie udaly:-) do wczoraj wieczorem zaczol mnie brzuch bolec i tak coraz bardziej zle az noc spedzilam w toalecie wymiotujac :no: to byla masakra nigdy niczym sie tak niezatrułam a dzis fatalnie sie czuje mam nadzieje ze juz odpusci przyczyna bigos jeszcze na dodatek Oliver ma biegunke tez od wczoraj biedactwo :-( juz nigdy nierusze bigosu :no:

aine- wyprzedaze juz sie zaczely ale chyba warto poczekac, ja dzis bylam kupilam kilka rzeczy w next ale na grafton -na henry juz praktycznie wszystko przebrane:tak:
anulka2108- ja co prawda nie wymiotowalam ale bol brzucha po rybie oj straszny

reklama
ANIU- JA W NEXT W DUNDRUM NIC NIEKUPILAM juz bylo przebrane,natomiast dzisiaj w Pennysie kupila,m Amelii kozuszek za 5e i inne kurtki,i pizamy i szlafroki po 2-3e dla tesciowej i innych bo w marcu lece do polski,to juz bede miala zapas.

Do góry