reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
dobry wieczor
A u mnie wszystko w tyle!!
Najwazniejsze preznety dla wszystkich sa.,ale za to zakupow zadnych niema hahaha.
Jutro jade do centrum kupic rybke karpia,i jeszcze inna rybe by zrobic po grecku.Niewiem do ktorego polskiego sklepu pojsc najlepiej .
Moja Amelia codzinnie wieczorem ma ponad 38st.temperatury ,albo to od zebow albo od tej szczepinki co miala ok tydzien temu .
Kupilam Amelci wkoncu takiego konika bujanego,na boki i grajacego ,oraz tablice do pisania i znikania,ze stempelkami ,pewnie te stempelki beda w buzki zaraz.jescze kupie jej taka zyrafe co wrzuca sie pileczki od gory i one spadaja na dol .
oki dziewczynki ide spac bo dzis wstalam o 4 rano i juz ledwo patrzze na oczy .pozdrawiam papappapapa

Witam się laski;)
Wiola, to może być i od szczepionki, i od ząbków, moja mała po tego rodzaju szczepieniu długo miała skutki uboczne, chyba ze 2 tygodnie...I wiele dzieci tak na nią reaguje, niestety. Szkoda tylko Amalci, bo się męczy bidulka:(
Ja się mocno zastanawiam nad kupnem rybek w polskim sklepie, jakoś nie ufam...Kiedyś kupiłam, to mi się gumiś z ryby zrobił, musiała być kilkakrotnie rozmrażana chyba...Za to mam już górę gołąbków i pyszny zapiekany bigosik ze śliwkami, jutro sernik , pojutrze szarlotka z orzechami i jakieś sałatki, barszczyk...Choinka już ubrana i pachnie:) słowa małej -"o jaaaa, ale łaaaadna"-bezcenne!:D:D

A Monia urodziła!!!!:D
dziewczynki, musimy ją odwiedzić, może się ucieszy!!!
ale ja lubię takie wieści:D

no jasne ze sie ucieszy :-)
zapraszam.
ja juz od dawna na chodzie ale czasu na forumowanie bylo brak.
pozdrawiam was wszystkie i dziekuje za gratulacje.
i kilka fotek maxa

Załączniki

• 18122009529.jpg
    18122009529.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 18122009540.jpg
    18122009540.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 29
  • CIMG2069.jpg
    CIMG2069.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 28
  • Copy of CIMG2066.jpg
    Copy of CIMG2066.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 27
  • CIMG2070.jpg
    CIMG2070.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 31
  • CIMG2066.jpg
    CIMG2066.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 30
  • CIMG2067.jpg
    CIMG2067.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 28
To ja tylko z mojej strony chciałam wam życzyć wszystkiego najlepszego w te swieta.Smacznych potraw i niegumowatego karpia:-).Czemu tak wcześnie?w sobote zdecydowałam sie lecieć do Pl na świeta wiec jutro o 7rano lecimy z małym:)przynajmniej odpada mi problem gotowania:)nie wiem czy bede mieć internet w Pl dlatego juz teraz składam życzenia i do usłyszenia w nowym roku:):happy:

dzieki bryska my ci takze zyczymy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ,ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT .
Dziewczyny kupilam karpia mrozonego w polskim sklepeie zobaczymy jak on mi wyjdzie i rybe pange,bede robila rybe w galarecie.Sernik i pierogi jutro i salatki i bigos tez jutro
Moja Amelcia jakas infekcje ma na oku ii na drugim takze jej sie zrobilo wyglada jakby sie uderzyla i spuchlo czerwone ma takie.
emwu-sliczny synus jakie minki robi ,

hejo, wpadłam w przerwie między gotowaniem;)
Moniczko, ślicznie wyglądasz, a Max jest słodki!!!
Gabrysiu, dzięki raz jeszcze za zyczenia, szczęśliwego lotu:)daj głos, jak już będziesz na miejscu!!

reklama
Moniś Maxiu jest cudny, a Ty wygladasz przepieknie:-)
Co do rybki ja zrezygnowałam z karpia na rzecz łososia.Dzis odebraliśmy pięknego świeżutkiego:-)
Gabryś również wszystkiego dobrego:tak:

Ja dziewczynki również walczę.Choinka już stoi przyodziana....nareszcie.Pięknie pachnie lasem w całym domu.Stroik na stole.Jeszcze tylko ostatnie zakupy dzisiejszego wieczoru i zaczynamy akcję gotowanie na ekranie:-DPowiem Wam, że w środę i czwartek kończę pracę o 7 rano.Haha mam nadzieję, że nie dodam cukru do zupy, a soli do ciasta:szok::-DW każdm razie u mnie zacznie pachniec żarełkiem dopiero od jutra;-)Lista jest długa i pracochłonna, ale za to jaka smaczna.Zresztą podobnie jak i u Was moje drogie;-)

Miłego gotowania:tak:

Do góry