reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
hejka, my tez siedzimy w domu, goscie wylatuja 01/01 rano wiec po lampce szampana i do lozeczka, a moze jakies spotkanie dziewczyny czy jestescie bardzo rozleniwione po swietach:-D

Hej laseczki!!!Zalamka totalna,odwolali wszystkie sluby w ambasadzie-wiec moj slub poszedl sie... nie bede klac,choc najgorsze slowa sie cisna....poza tym Olus chory i ida mu kly-biedactwo moje.Na Sylwestra siedzimy w domku.Caluje Was wszystkie i Wasze maluszki .

gosiu- no walsnie tak slyszalam ,ze odwolali sluby i to wina Irlandczykow,bo chca zeby kasa im wplywala do urzedow niz ambasadzie a ludzie przeciez i tak beda brac sluby np.w irlandzkim urzedzie i beda im placic za slub ,pozatym za dublinem gdzies w malym miasteczku czeka sie ok 1miesiaca w irlandzki m urzedzie na slub a nie tak jak tu 3 -4 miesiace wiec moze w irlandzki m wezmiecie
bo to decyzja MSZ jest do odwolania!!!!od stycznia 2010
ja sie ciesze ze mi nie anulowali podobno ci ktorzy mieli na 22 grudniaslub to juz odwolane byly aja mialam 4tego grudnia i jeszcze sie zalapalam ,
no przykro mi gosiunia bardzo

aine-super ze lecisz do polski,ja dopiero w marcu .i od nowego roku znow biore sie za siebie dietka ,zeby mnie w polsce rozpoznali

gosia 7267 - oj to rzeczywiście niewesoło z tym ślubem, współczuje:-(
aine- jak wrócisz to daj znać może sie wtedy uda:tak:
amelia2008- a którego lecisz, ja tez w marcu a dokładnie 10 aerlingusem:-D

No i moj mlody chory!!!Bylismy dzis u lekarza-zapalenie ucha i powiekszone migdaly.Dostal antybiotyk i krople do uszka...mam nadzieje,ze reszta maluchow zdrowa-buziaki!!!

reklama
happy new year!!!2010

DUZO SUKCESOW,DUZO ZDROWIA,SZCZESCIA ,DUZO SUKCESOW I SPELNIENIA MARZEN WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I OBY TEN ROK 2010 BYL LEPSZY OD POPRZEDNIEGO ,

PADA PADA SNIEG HURRA

Do góry