reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

OLGA 79- my tez zrezygnowalismy z karpia, a gdzie nabylas takiego swiezutkiego?:-D
Moniczko- duzo zdrowka dla Was, Max - jest sliczny, a Ty wygladasz jakbys wrocila z wakacji a nie wyszla ze szpitala.:tak:

reklama
wiesienka, dobrze mówisz, Monia jakby z wakacji wróciła, sama często zaglądam do tych zdjęć na nk, bo nie moge się nadziwić:D
dziewczyny, ale mi pyszne ciasto wyszło, mówię o tym jabłkowo-orzechowym. Rafał taka zajada, że chyba drugie zrobię, bo do świąt nie dotrwa:D łatwe jest, zero miksowania, tylko się miesza łyżką:)
idę rybkę po grecku robić:)

aine- ja tez zamierzam robic rybe po grecku a ciasto takie jak Ty zrobilas bede pichcic jutro albo w czwartek, dzis pokrojone na salatke jutro robie salatki i kotleciki, a potem tylko wrzuce do piekarnika, mozarella+pomidor i gotowe:-). Wczoraj przy okazji robienia prezentow kupilam Asi kilka fajnych rzeczy w H&M - juz sa wyprzedaze, a dzis dostala sukienke jest troche za duza ale przeciez dorosnie

Załączniki

• Picture 169.jpg
    Picture 169.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 30
aja juz pomidorki pod pierzynka zrobilam,salatke jarzynowa,i jaja w majonezie,i karpia usmazylam,barszczyk czerwony z uszkami ,a mama zupe grzybowa,pierogi zrobila i rybe cod usmarzyla,jajka faszerowane pieczarkami,jutro robi sernik ,mam piernika i keksa i babke drozdzowa

Mniam!! jak czytam o tych waszych smakołykach az sie nie moge doczekać wigilijnej wyżerki:)jednak udało mi sie dorwać internet wiec podziele sie z wami mało światecznym newsem że w noc wyjazdu do pl mój mały(nie wiem czy go pamietacie-to to najmniejsze i najchudsze dziecko co całe ostatnie spotkanie u Aine zjadało wszystkie babeczki i słodycze które staneły mu na drodze)spadł z krzesła i złamał prawą rączke w dwóch miejscach:no:wiec u nas gipsowobiałe świeta:/ ale poza tym zapowiada sie całkiem przyjemnie czego życze również i wam wszystkim razem i kazdej z osobna..a te wasze potrawy..hmmm.mniam...:-D

Gabrysia, widziałam opis na gg o gipsie, ale nie przypuszczałam, że to o małego chodzi! biedactwo...
Jak masz tam dostęp do neta, to zaglądaj częściej...I do zobaczenia po powrocie:)

reklama
Kochane dziewczyny i brzdace-pachnacej choinki,mnostwa prezentow,zdrowia,milosci i wszystkiego o czym marzycie-zyczy Gosia,Olo i Andrzej.
My jutro jedziemy do Castelbar nad ocean,wiec do zobaczenia po swietach!!!
Biedny Kacperek,nacierpialo sie malenstwo,no,ale do wesela sie zagoi;))

Do góry