reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

OLGA 79- my tez zrezygnowalismy z karpia, a gdzie nabylas takiego swiezutkiego?:-D
Moniczko- duzo zdrowka dla Was, Max - jest sliczny, a Ty wygladasz jakbys wrocila z wakacji a nie wyszla ze szpitala.:tak:

reklama
wiesienka, dobrze mówisz, Monia jakby z wakacji wróciła, sama często zaglądam do tych zdjęć na nk, bo nie moge się nadziwić:D
dziewczyny, ale mi pyszne ciasto wyszło, mówię o tym jabłkowo-orzechowym. Rafał taka zajada, że chyba drugie zrobię, bo do świąt nie dotrwa:D łatwe jest, zero miksowania, tylko się miesza łyżką:)
idę rybkę po grecku robić:)

aine- ja tez zamierzam robic rybe po grecku a ciasto takie jak Ty zrobilas bede pichcic jutro albo w czwartek, dzis pokrojone na salatke jutro robie salatki i kotleciki, a potem tylko wrzuce do piekarnika, mozarella+pomidor i gotowe:-). Wczoraj przy okazji robienia prezentow kupilam Asi kilka fajnych rzeczy w H&M - juz sa wyprzedaze, a dzis dostala sukienke jest troche za duza ale przeciez dorosnie

Załączniki

• Picture 169.jpg
    Picture 169.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 28
aja juz pomidorki pod pierzynka zrobilam,salatke jarzynowa,i jaja w majonezie,i karpia usmazylam,barszczyk czerwony z uszkami ,a mama zupe grzybowa,pierogi zrobila i rybe cod usmarzyla,jajka faszerowane pieczarkami,jutro robi sernik ,mam piernika i keksa i babke drozdzowa

Mniam!! jak czytam o tych waszych smakołykach az sie nie moge doczekać wigilijnej wyżerki:)jednak udało mi sie dorwać internet wiec podziele sie z wami mało światecznym newsem że w noc wyjazdu do pl mój mały(nie wiem czy go pamietacie-to to najmniejsze i najchudsze dziecko co całe ostatnie spotkanie u Aine zjadało wszystkie babeczki i słodycze które staneły mu na drodze)spadł z krzesła i złamał prawą rączke w dwóch miejscach:no:wiec u nas gipsowobiałe świeta:/ ale poza tym zapowiada sie całkiem przyjemnie czego życze również i wam wszystkim razem i kazdej z osobna..a te wasze potrawy..hmmm.mniam...:-D

Gabrysia, widziałam opis na gg o gipsie, ale nie przypuszczałam, że to o małego chodzi! biedactwo...
Jak masz tam dostęp do neta, to zaglądaj częściej...I do zobaczenia po powrocie:)

reklama
Kochane dziewczyny i brzdace-pachnacej choinki,mnostwa prezentow,zdrowia,milosci i wszystkiego o czym marzycie-zyczy Gosia,Olo i Andrzej.
My jutro jedziemy do Castelbar nad ocean,wiec do zobaczenia po swietach!!!
Biedny Kacperek,nacierpialo sie malenstwo,no,ale do wesela sie zagoi;))

Do góry