reklama
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU dla wszystkich forumowych mam i ich maluszków.no i jak po Sylwestrze?główki bolą?my korzystając ze śniegu zaraz po 24 stoczyliśmy bitwe na śnieżki PL kontra Ire a potem ulepiliśmy wielkiego i pięknego bałwana-wygląda jak z obrazka-ideał mężczyzny hehhe.jak ktoś ma ochote zobaczyć zapraszam do ogródka.wrzuciłabym foty ale nie wiem jak w kazdym razie jeszcze raz wszystkiego naj!!
Amelia2008
Fanka BB :)
Witam u nas sylwester byl spokojny zero picia,wiec glowki niebola.
My takze po 24 wyszlismy na ogrod ulepic balwanka ,piekny sniezek padal.\
Mama jedzie moja w niedziele ale bedzie smutno
to kiedy spotkanko dziewczynki??
Akiedy zabawa jakas przy drineczku /
a co tam u emwu ?synusiem jest zajeta.juz moze pic hahahah
olga 79-wkoncu ta 30-stke mozna by bylo wyprawic!!!
tak pozatym szukam pracy hahahahahha dodatkowej
My takze po 24 wyszlismy na ogrod ulepic balwanka ,piekny sniezek padal.\
Mama jedzie moja w niedziele ale bedzie smutno
to kiedy spotkanko dziewczynki??
Akiedy zabawa jakas przy drineczku /
a co tam u emwu ?synusiem jest zajeta.juz moze pic hahahah
olga 79-wkoncu ta 30-stke mozna by bylo wyprawic!!!
tak pozatym szukam pracy hahahahahha dodatkowej
Olga79
Cześc Kochane
Nasz Sylwester bardzo udany.Było bardzo wesoło, imprezowo i towarzysko.Dziś była powtórka z rozrywki więc mam nadzieję, że cały rok dla nas bedzie taki........będziemy chodzić w gości, śmiać się, pić, jeść i nic nie robić
Kochane w tym 2010 życzę Wam, Waszym pociechom i całym Waszym rodzinom samych szczęścliwych chwil, dużo miłości, zdrowia, pogody ducha i spełnienia wszystich marzeń.
Pomysł Wioli bardzo dobry.Musimy w końcu się spotkać w tym nowym roku i wypić zdrowie wszystkoch foremek
Nasz Sylwester bardzo udany.Było bardzo wesoło, imprezowo i towarzysko.Dziś była powtórka z rozrywki więc mam nadzieję, że cały rok dla nas bedzie taki........będziemy chodzić w gości, śmiać się, pić, jeść i nic nie robić
Kochane w tym 2010 życzę Wam, Waszym pociechom i całym Waszym rodzinom samych szczęścliwych chwil, dużo miłości, zdrowia, pogody ducha i spełnienia wszystich marzeń.
Pomysł Wioli bardzo dobry.Musimy w końcu się spotkać w tym nowym roku i wypić zdrowie wszystkoch foremek
wiesienka123
mama Asi
Witam Drogie Panie w Nowym Roku
Ja tylko lampkę szampana a to z tego względu ze dziś nasi goście odlatywali rano i musiałam wstać żeby ich dobudzić. Mieli startować o 7.10 ale wylecieli dopiero kolo 12.
W Nowym Roku życzę Wam wszystkim( czyt. dzieci i mężowie lub partnerzy) spokoju, miłości, zdrówka oraz kasy i spełnienia marzeń
A co do spotkania czekam na oferty:-)
Ja tylko lampkę szampana a to z tego względu ze dziś nasi goście odlatywali rano i musiałam wstać żeby ich dobudzić. Mieli startować o 7.10 ale wylecieli dopiero kolo 12.
W Nowym Roku życzę Wam wszystkim( czyt. dzieci i mężowie lub partnerzy) spokoju, miłości, zdrówka oraz kasy i spełnienia marzeń
A co do spotkania czekam na oferty:-)
Amelia2008
to ja rzuce haslo ma oferte!! moze byc np.12stego stycznia biba,to jest wtorek??tylko gdzie
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
witajcie Foremki w Nowym Roku!!!!! U mnie zaczął się nieciekawie:-( szkoda gadać. Ja niestety na razie nie mam wizji na jakieś spotkanko bo ostatni tydzień pracuje za koleżankę a potem planuje wyjazd do Polski. Kurcze boli mnie ząb a w Polsce mam zaplanowany zabieg pod narkozą i nie wiem czy doczekam
Mam tylko nadzeje że ten 2010 rok nie bedzie taki jak jego pierwsze dni:-(
Gosiu daj znać kiedy będziesz zamawiać AVON
gosia7267
Moniczko,jak mi wyslesz zamowienie do srody do 12,to bedzie na 15 stycznia,buziaki!!!witajcie Foremki w Nowym Roku!!!!! U mnie zaczął się nieciekawie:-( szkoda gadać. Ja niestety na razie nie mam wizji na jakieś spotkanko bo ostatni tydzień pracuje za koleżankę a potem planuje wyjazd do Polski. Kurcze boli mnie ząb a w Polsce mam zaplanowany zabieg pod narkozą i nie wiem czy doczekam
Amelia2008
ja juz odliczam do 15tego na moj avon i nowa ksiazeczke !!
noi oczywiscie na spotkanko u olgi ktore w tym tygodniu ma byc moze w czwartek jesli sie bede dobrze czula
a tygosiu kiedy masz wolne?
a to kilka fotek jedna to moja fryzura na slubie,druga to w sylwestra z balwanem i amelusi konik pod choinka
noi oczywiscie na spotkanko u olgi ktore w tym tygodniu ma byc moze w czwartek jesli sie bede dobrze czula
a to kilka fotek jedna to moja fryzura na slubie,druga to w sylwestra z balwanem i amelusi konik pod choinka
Załączniki
reklama
gosia7267
Wiolcia,ja mam srode wolna,a poza tym Olo jeszcze calkiem nie wyzdrowial,jeszcze ma katar i nie chcialabym zeby pozarazal dzieciaczkija juz odliczam do 15tego na moj avon i nowa ksiazeczke !!
Podziel się: