reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

szczesliwego n`r laski!mala nam popsula klawiature wiec pisze myszka na wirtualnej kawiaturze 2 zdaia na godzine strasznie ciezko,mam nadzieje ze mialyscie udanego sylwestra

reklama
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU dla wszystkich forumowych mam i ich maluszków.no i jak po Sylwestrze?główki bolą?my korzystając ze śniegu zaraz po 24 stoczyliśmy bitwe na śnieżki PL kontra Ire:) a potem ulepiliśmy wielkiego i pięknego bałwana-wygląda jak z obrazka-ideał mężczyzny hehhe.jak ktoś ma ochote zobaczyć zapraszam do ogródka.wrzuciłabym foty ale nie wiem jak:confused: w kazdym razie jeszcze raz wszystkiego naj!!

Witam u nas sylwester byl spokojny zero picia,wiec glowki niebola.
My takze po 24 wyszlismy na ogrod ulepic balwanka ,piekny sniezek padal.\
Mama jedzie moja w niedziele ale bedzie smutno
to kiedy spotkanko dziewczynki??
Akiedy zabawa jakas przy drineczku /
a co tam u emwu ?synusiem jest zajeta.juz moze pic hahahah

olga 79-wkoncu ta 30-stke mozna by bylo wyprawic!!!
tak pozatym szukam pracy hahahahahha dodatkowej

Cześc Kochane
Nasz Sylwester bardzo udany.Było bardzo wesoło, imprezowo i towarzysko.Dziś była powtórka z rozrywki więc mam nadzieję, że cały rok dla nas bedzie taki:-D:-D:-D........będziemy chodzić w gości, śmiać się, pić, jeść i nic nie robić:-D:-D:-D

Kochane w tym 2010 życzę Wam, Waszym pociechom i całym Waszym rodzinom samych szczęścliwych chwil, dużo miłości, zdrowia, pogody ducha i spełnienia wszystich marzeń.

Pomysł Wioli bardzo dobry.Musimy w końcu się spotkać w tym nowym roku i wypić zdrowie wszystkoch foremek:tak:

Witam Drogie Panie w Nowym Roku:-D
Ja tylko lampkę szampana a to z tego względu ze dziś nasi goście odlatywali rano i musiałam wstać żeby ich dobudzić. Mieli startować o 7.10 ale wylecieli dopiero kolo 12:szok:.
W Nowym Roku życzę Wam wszystkim( czyt. dzieci i mężowie lub partnerzy) spokoju, miłości, zdrówka oraz kasy i spełnienia marzeń:tak::-D:tak::-D
A co do spotkania czekam na oferty:-)

witajcie Foremki w Nowym Roku!!!!! U mnie zaczął się nieciekawie:-( szkoda gadać. Ja niestety na razie nie mam wizji na jakieś spotkanko bo ostatni tydzień pracuje za koleżankę a potem planuje wyjazd do Polski. Kurcze boli mnie ząb a w Polsce mam zaplanowany zabieg pod narkozą i nie wiem czy doczekam:dry:
Mam tylko nadzeje że ten 2010 rok nie bedzie taki jak jego pierwsze dni:wściekła/y::-(

Gosiu daj znać kiedy będziesz zamawiać AVON:happy2:

witajcie Foremki w Nowym Roku!!!!! U mnie zaczął się nieciekawie:-( szkoda gadać. Ja niestety na razie nie mam wizji na jakieś spotkanko bo ostatni tydzień pracuje za koleżankę a potem planuje wyjazd do Polski. Kurcze boli mnie ząb a w Polsce mam zaplanowany zabieg pod narkozą i nie wiem czy doczekam:dry:
Mam tylko nadzeje że ten 2010 rok nie bedzie taki jak jego pierwsze dni:wściekła/y::-(

Gosiu daj znać kiedy będziesz zamawiać AVON:happy2:

Moniczko,jak mi wyslesz zamowienie do srody do 12,to bedzie na 15 stycznia,buziaki!!!:-D:-D:-D

ja juz odliczam do 15tego na moj avon i nowa ksiazeczke !!
noi oczywiscie na spotkanko u olgi ktore w tym tygodniu ma byc moze w czwartek jesli sie bede dobrze czula
a tygosiu kiedy masz wolne?

a to kilka fotek jedna to moja fryzura na slubie,druga to w sylwestra z balwanem i amelusi konik pod choinka

Załączniki

• Zdjęcie0248.jpg
    Zdjęcie0248.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF0783.jpg
    DSCF0783.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF0860.jpg
    DSCF0860.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie0235.jpg
    Zdjęcie0235.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
ja juz odliczam do 15tego na moj avon i nowa ksiazeczke !!
noi oczywiscie na spotkanko u olgi ktore w tym tygodniu ma byc moze w czwartek jesli sie bede dobrze czula
a tygosiu kiedy masz wolne?

a to kilka fotek jedna to moja fryzura na slubie,druga to w sylwestra z balwanem i amelusi konik pod choinka
Wiolcia,ja mam srode wolna:wściekła/y:,a poza tym Olo jeszcze calkiem nie wyzdrowial,jeszcze ma katar i nie chcialabym zeby pozarazal dzieciaczki:tak:

Do góry