reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Witam
nie mieszkam wprawdzie w Rzeszowie tylko w okolicach Łańcuta (ale to przecież blisko) i mam w związku z tym pytanie CZY MOGĘ DO WAS DOŁĄCZYĆ?

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Fajnie ze grono mam rzeszowianek sie powieksza :-)
Oczywiscie rozgosćcie sie,

Hejka!
Mam do was pytanko. Czy macie jakieś namiary na ortopedę dziecięcego? Chodzi mi o wizytę prywatną oczywiście. Mam wprawdzie skierowanie do ortopedy w szpitalu na Lwowskiej, ale podobno czeka się kilka miesięcy, a prywatnie to może szybciej.

Hej Asia100!
Z moją Kinią byłam u kilku ortopedów. Na początku prywatnie w Medicorze koło dworca PKS, ale już po 3 wizycie byłam tak zbulwersowana, że więcej razy tam nie poszłam. Pediatra polecił mi dr Harmatę, który przyjmował na Warzywnej. Długo tam nie czekałam na wizytę i już do końca tam chodziłam, bo byłam bardzo zadowolona z tego ortopedy.

Witajcie :-)

Mieszkam w Łańcucie ale bardzo często jestem w Rzeszowie, więc może i ja mogłaby jeszcze dołączyć ;-)

Od razu mam pytanie. Czy mogłybyście polecić dobrego pediatrę - neonatologa?

monik75 nie wiem jak w Rzeszowie ale w Łańcucie jest świetna pani dr Bielówka (a przecież ty z Łańcuta). Dobry lekarz i przy okazji super sympatyczna ze świetnym podejściem do dzieciaczków.

Asia100 dzięki za podpowiedź :-) Powiem prawdę że pierwszy raz słyszę o tej doktorce. A gdzie ona przyjmuje? W przychodni państwowej koło zamku?? Czy gdzieś prywatnie. Ja na razie chodzę z córeczką do dr Koszteyn (przyjmuje w Hipokratesie) i jestem z niej bardzo niezadowolona :no:

reklama
monik75 dr Bielówka przyjmuje normalnie w przychodni przy szpitalu, ale tylko w czwartki po poludniu w poradni neonatologicznej. No i pracuje w szpitalu obok. Nam pomogła i załatwiła szybką wizytę w poradni rehabilitacyjnej - normalnie czeka się ze dwa m-ce, a nas umówiła za tydzień. Ja rodziłam właśnie w Łańcucie i byłam 2 doby w szpitalu i wtedyona akurat miała dyżury, to bardzo dobrze ją wspominam.

Do góry