reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

reklama
Kenzo ja chodzę z Kinią właśnie do Szczypióra do Palomedu, a jak się z rok temu pytałam o prywatne wizyty, to mi odpowiedział, że nie ma swojego prywatnego gabinetu tylko dał mi nr do siebie (602199374) i gdyby się coś działo to można do niego dzwonić. Więc możesz zadzwonic i się zapytać, bo ja nie miałam takiej potrzeby żeby go wzywać do domu, ale z jakimś pytaniem do niego dzowniłam i udzielił mi odpowiedzi przez telefon.
Polna_N dzięki za info. Mi pediatra polecił dr Nowak na Warzywnej, ale nie było mnie jakiś czas w Rzeszowie, więc jeszcze nie byłam.

Cześć dziewczyny! Doradźcie mi gdzie w Rzeszowie można zrobić USG 3D i jaki jest jego koszt? Czy dostaję jakieś zdjęcia/nagranie badania?

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

witam dziewczyny:)
jestem tutaj pierwszy raz i mam dylemat ci do wyboru szpitala.Zastanawiam się nad szpitalem na Szopena i na Rycerskiej:hmm: który mi doradzacie??

witam dziewczyny:)
jestem tutaj pierwszy raz i mam dylemat ci do wyboru szpitala.Zastanawiam się nad szpitalem na Szopena i na Rycerskiej:hmm: który mi doradzacie??
Cześć
Ja rodziłam rok temu na Rycerskiej, tam też chodziłam do szkoły rodzenia. Jak dla mnie było w porządku, tylko pomoc przy opiece nad dzieckiem po porodze jest troche kiepska. Z innej strony już w szpitalu nauczyłam się zajmować dzieckiem sama więc jak wróciłam do domu to nie było problemów. Personel był neutralny, nie zauważyłam u żadnej Pani uśmiechu na twarzy, oprócz lekarzy podczas operacji, bo Ci byli wyjątkowo mili i nawet żartowali. Ja akurat miałam cesarkę, bo wynikły komplikacje podczas porodu, a wtedy personel szpitala naprawdę działał sprawnie i bez zarzutu. Nie wiem jak w innych szpitalach, ale na Rycerskiej sala porodowa wygląda jak z lat 60-tych, jednak widziałam ją wcześniej więc byłam przygotowana :-DOdczucia co do szpitala chyba zależą od tego jaka jesteś i czego wymagasz.

Cze wszystkim mam kilka pytań jaką położna srodowiskową polecacie?? i jakiego lekarze pediatrę polecacie, zwłaszcza takiego, który przyjedzie prywatnie i takiego który nie jeste zbytnim zwolennikiem szczepień

reklama
Cześć
Ja rodziłam rok temu na Rycerskiej, tam też chodziłam do szkoły rodzenia. Jak dla mnie było w porządku, tylko pomoc przy opiece nad dzieckiem po porodze jest troche kiepska. Z innej strony już w szpitalu nauczyłam się zajmować dzieckiem sama więc jak wróciłam do domu to nie było problemów. Personel był neutralny, nie zauważyłam u żadnej Pani uśmiechu na twarzy, oprócz lekarzy podczas operacji, bo Ci byli wyjątkowo mili i nawet żartowali. Ja akurat miałam cesarkę, bo wynikły komplikacje podczas porodu, a wtedy personel szpitala naprawdę działał sprawnie i bez zarzutu. Nie wiem jak w innych szpitalach, ale na Rycerskiej sala porodowa wygląda jak z lat 60-tych, jednak widziałam ją wcześniej więc byłam przygotowana :-DOdczucia co do szpitala chyba zależą od tego jaka jesteś i czego wymagasz.
Zgadzam się w 100%!!! We wszystkim :-)
Również miałam cesarkę i na porodówce spędziłam tylko około 2 godz - tu personel był naprawdę super, od pielęgniarki po anestezjologa :-) Odział noworodkowy już wspominam troszkę gorzej, chociaż nie tragicznie :-)

Do góry