monik75
Mama Mai i Oskarka
Kenzo jak przyjmuje na NFZ to może też i prywatnie przyjmie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześćwitam dziewczyny
jestem tutaj pierwszy raz i mam dylemat ci do wyboru szpitala.Zastanawiam się nad szpitalem na Szopena i na Rycerskiej który mi doradzacie??
Zgadzam się w 100%!!! We wszystkim :-)Cześć
Ja rodziłam rok temu na Rycerskiej, tam też chodziłam do szkoły rodzenia. Jak dla mnie było w porządku, tylko pomoc przy opiece nad dzieckiem po porodze jest troche kiepska. Z innej strony już w szpitalu nauczyłam się zajmować dzieckiem sama więc jak wróciłam do domu to nie było problemów. Personel był neutralny, nie zauważyłam u żadnej Pani uśmiechu na twarzy, oprócz lekarzy podczas operacji, bo Ci byli wyjątkowo mili i nawet żartowali. Ja akurat miałam cesarkę, bo wynikły komplikacje podczas porodu, a wtedy personel szpitala naprawdę działał sprawnie i bez zarzutu. Nie wiem jak w innych szpitalach, ale na Rycerskiej sala porodowa wygląda jak z lat 60-tych, jednak widziałam ją wcześniej więc byłam przygotowana Odczucia co do szpitala chyba zależą od tego jaka jesteś i czego wymagasz.