reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Jaza to koniecznie daj znac co mowil lekarz na wizycie :tak:
a ze nie czujesz to mi sie wydaje ze to chyba normalne w tym okresie -czasem sie czuje przez pare dni a potem cisza !! za to pozniej bedziesz narzekac ze brzuch Ci caly czas skacze :-p:-)

Gabis a Lozinski to przyjmuje gdzie ? prywatnie czy w Medyku ?
a wlasnie czy On nie chodzi przypadkiem w okularkach ? :-)

reklama
Polna_N Łoziński przyjmuje prywatnie w Pro-Familii i pracuje też w szpitalu na Szopena :happy: Widziałam go tylko na zdjęciu na stronie Pro-Familii to nie miał okularów :nerd:
Boje sie przed tą pierwszą wizytą :-( i tego USG tez...bo podobno to nic przyjemnego?

Gabis hmmm wiesz ja rodzilam na Szopena i przed porodem jeszcze dlugo lezalam na patologii imozliwe ze z widzenia go znam ale jakos kojarzy mi sie tym ze nosi okularki :-D
A usg masz miec dopochowe ?? bo z tego co wiem to nie boli no ale jakie badanie ginekologiczne jest przyjemne :sorry:

EDIT : bylam na str PF i sprawdzalam - znam tego lekarza z widzenia:tak:
i jak pisalam nosi okularki :-)

A i zapomnialam napisac lepiej unikac Warchola - jak dla mnie to On jest brutalny i chamski :baffled::no::crazy:

Ostatnia edycja:
A usg masz miec dopochowe ??
Hmm, wiesz co nie mam pojęcia. Ale słyszałam ze na początku USG jest zawsze dopochwowe :baffled: Wogóle mam nadzieje, ze bede miała to USG, ze nie będzie za wcześnie :zawstydzona/y:

A ja dziś się tak jakos słabo czuje, troche jakby niedobrze i spac mi sie chce i już tylko marze zeby być w domku przy męzu :-)

pozdrowionka dla Was ;-)

No,no mi to wyglada na typowe objawy :-):-p

Nie zawsze , ja nie mialam a chodzilam do Skręta :sorry::nerd:
ale nie zaluje i nawet sie nie domagalam :-D

Za to pod koniec ciazy co pare dni mialam sprawdzane czystosc wod plodowych-dziwnie to wyglada jak wkladaja Ci taka rure z lampka :confused2:

Witam wszystkie mamy!
Jestem Tutaj nowa i jestem mamą 7 letniego synka i obecnie jestem w 15 tyg. ciąży.

Chciałam uspokoić mamy w ciąży. Dr Tomek Kluza jest świetnym specjalista tylko ma trochę mało czasu dla pacjętęk ze względu na ich ilość. Mama będąca pod jego opieka nie musi się martwić. Jeśli chodzi o wszelkie zabiegi ginekologiczne to ma świetna ręke.

Odnoście Dr Łozińskiego to kolega wyżej wymienionego i mój lekarz prowadzący , znam go od kilu lat jest również bardzo dobry, poświeca pacjętce dużo czasu, wszystko dokładnie wyjaśni.

Na początku zawsze robią USG dopochwowe ponieważ jest najbardzej dokładne w początkowej fazie ciąży. Jeśli ciąża jest bardzo młoda to stwierdzi jedynie czy jest pęcherzyk żół.

Fajnie , ze jest nas juz więcej. Dzisiaj byłam własnie na wizycie u dr Kluza. Świetny facet i wspaniały lekarz. Jestem szczęśliwa bo dzidziuś rośnie i o ile da się zobaczyć w USG to rozwija sie prawidłowo.Pocieszył mnie , ze ponieważ mam łozysko na przedniej ścianie to moge czuc później ruchy.A mój mięśniak jest usadowiony na tylnej ścianie wiec sobie nie przeszkadzaja. To jest synuś.Musze chyba jeszcze postarac sie o trzecią dzidzię bo trzech facetów w domu to przesada, ja tez musze miec powierniczke.Dzisiaj jestem happy!!!

Witaj Nefretette1 pzrepraszam, ze Cie nie powitałam ale jestem taka podniecona dobrymi wiadomościami, ze chociaz myslalam o Tobie to napisałam o sobie. To sie nazywa egoizm!Zaglądaj czesto, ja mam ciąże lezącą więc często z nudów siedze przy kompie. Pozdrówka dla Ciebie i kruszynki

Jaza to super ze u was wszystkow porzadku, a mysle ze z trzema mezczyznami dasz sobie rade bez problemu ;-)

Nefretette witaj na forum :-) Ciesz sie ze piszesz dobre opinie o dr Łozińskim. Troche mnie to uspokaja, ze wybrałam dobrego lekarza :tak:

reklama
Nefretete witaj ;-)

Jaza to fajnie ze z Malenstwem wszystko wporzadq :tak:;-)
i taka malutka prosba - nie pisz posta pod postem , mozna edytowac posta jesli chcesz cos dopisac a zapomnialas ;-)

Do góry