reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

No właśnie dlaczego dziewczyny takie mało aktywne? Widzę ,ze Ty już jestes mamusią. Ja jeszcze nie , to dopiero 19tc. Gdzie rodziłas? i kto Cie prowadził w ciązy? Chciałabym już być po i tulić bobaska. Pozdrawiam,pa

reklama
Jaza ja rodzilam na Szopena i jestem BARDZO ZADOWOLONA :tak: porod rodzinny :-):tak: prowadzil mnie prof Skret ,nie pamietam ile juz zyczyl sobie za wizyte (60 czy 80 zl) ale nie zaluje wydanych pieniedzy !! a ze rodzilam w wielki czwartek i to wieczorem porod odbierala Jego corka i Narog - czy jakos tak sie nazywal :-) a Ciebie kto prowadzi i gdzie zamierzesz rodzic ??
to bedzie Twoje pierwsze dziecko czy juz masz ??

Ostatnia edycja:
Witaj, zawsze za pózno wchodze by Cię zastać. Ale nie moge spac i najlepiej spędza mi sie czas przy kompie własnie o tej porze. Ja mam juz 10 letniego synka. Tak wiec ta ciąza to prawie pierwsza, bo z tamtej juz wszystko zapomniałam.Ciąże mam zagrożona, mam mięśniaka i to sporego. Chodze prywatnie do dr Tomasza Kluza. Jest bardzo fajny tylko ma mase pacjentek i trudno z nim pogadac i rozwiac wątpliwości. Jeżeli wszystko będzie dobrze to bedę miała cesarkę na szopena.Oby doczekać do tego czasu. Jestem dopiero w 19 tyg . Czułam juz troche ruchy? a teraz cisza, jestem przerażona tym bardziej ze pobolewa mnie brzuch.I to tak jak na @ dołem. Wizyte mam dopiero 20.01. i drżę co dzieje sie z dzidzia. Czy dr Skręt opiekował sie toba w szpitalu? To jest ordynator na położnictwie, prawda? Nie bede Ci juz zawracac dzisiaj głowy, gratuluje córuni i spij dobrze. pa

Hej , dzieki !! Ja w nocy spie a jak tez bylam w ciazy to rozniez buszowalam po nocy :-p:-) nie znam tego lekarza , a On pracuje na Szopena ?
Skret jest napewno na poloznictwie ale chyba tez na patologii i ginekologii - nie jestem pewna !! i tak On do mnie przychodzil codziennie -oczywiscie jak byl w szpitalu albo wysylal swoja corke do mnie !!
A nie mozesz zadzownic do swojego lekarza i powiedziec co jest grane ,zawsze bys sie czula spokojniej ;-)
Teraz pewnie chcialabys dziewczynke ? chodziaz jak to sie mowi ,plec niewazna byle bylo zdrowe :tak:

POzdrawiam ;-)

Tak, on parcuje na Szopena. Taki ok.40 z doktoratem. Jest b. miły i podobno świetny operator. A ja mam duzego mięśniaka i ciązę zagrozoną. Dlatego tak sie denerwuję. Po ciąży czeka mnie operacja. Wizyta kosztuje 100zł, z USG. Gorzej bo za badania musze płacić. No, ale cóż ....
Dzisiaj poczułam ruchy swojego maleństwa, bardzo niesmiałe ale wiem , ze żyje. Jak mozesz przyslij fotki swojej małej.Jest w cudownym okresie , rozkoszna! Fajnie , ze Twój maż juz wraca, samemu jest trudno i chyba troszkę nudno? Pozdrowionka,pa

Moze i go znam z widzenia bo przed porodem lezalam pare tygodni na patologii :sorry2:Ja jak zawsze bylam u SKreta prywatnie to robil usg za free wiec to jedyny plus :tak:Maz wraca na jakis miesiac,dwa i spowrotem do pracy :sorry2:
no ale niestety polskie realie go zmuszaja a ze chcemy jak najszybciej zamieszkac w swoim domq to musi pracowac za granica !!
I Gratuluje pierwszych ruchow ;-):happy2:

Fotki -akurat z robienia pierogow :-D

Zreszta tutaj Jest wiecej zdjec ;-)
Bobasy - Aluniapunia - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

Alunia jest przekochana i wygląda na dużą dziewczynke a przecież nie ma jeszcze 2 latek. Gratuluje takiej córy. Tak to teraz sie porobiło ze nie moga rodziny być razem. Trzeba sie cieszyc jak mąż na chwilę przyjeżdża , dziecko sie przyzwyzcai a tu trzeba robić pa,pa. Ale swój domek to cudowna rzecz. Czy budujecie w tej miejscowosc gzdie teraz mieszkacie? Myślę ze jak mi sie uda szczęśliwie urodzic to jeszcze będziesz moja nauczycielka i przewodniczka w wychowywaniu mojego maluszka. Pozdrawiam serdecznie

Dziekuje ;-)Ala to sama radosc ale czasem bywa bardzo uparta i zadziorna jak na swoj wiek :-D
Tak , dom budujemy na dzialce ktora dostalismy od moich rodzicow !! wiec troche grosza sie zaoszczedzilo :tak:
I nie zamartwiaj sie bo wszystko dobrze bedzie dobrze :tak:

A ten dr Tomasz Kluza ma cos wspolnego z Romanem Kluza ? bo wczoraj akurat przegladalam Nowiny i akurat bylo Jego zdjecie !!

Witaj, nie, to jest dr Tomasz Kluz a tamten drugi to Kluza. Tego drugiego nie znam tylko nazwisko obiło mi sie o uszy. Jak przeleciał dzionek? Moi Panowie byli na nartach, ja niestety w łózeczku. Teraz wrócili, musze ich nakarmić. Pa , dobranoc

reklama
Hej , a myslalam ze to moze Jego ojciec albo brat :-):-D
A dzien u Nas wporzadq ,wczoraj bylysmy z Ala na urodzinach mojego siostrzenca wiec Ala sie wybila troszke i powcinala smakolykow :tak:
a na narty to gdzie jezdza ?

Milego Dnia ;-)

Do góry