reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Jaza ja rodzilam na Szopena i jestem BARDZO ZADOWOLONA porod rodzinny :-) prowadzil mnie prof Skret ,nie pamietam ile juz zyczyl sobie za wizyte (60 czy 80 zl) ale nie zaluje wydanych pieniedzy !! a ze rodzilam w wielki czwartek i to wieczorem porod odbierala Jego corka i Narog - czy jakos tak sie nazywal :-) a Ciebie kto prowadzi i gdzie zamierzesz rodzic ??
to bedzie Twoje pierwsze dziecko czy juz masz ??
to bedzie Twoje pierwsze dziecko czy juz masz ??
Ostatnia edycja:
Witaj, zawsze za pózno wchodze by Cię zastać. Ale nie moge spac i najlepiej spędza mi sie czas przy kompie własnie o tej porze. Ja mam juz 10 letniego synka. Tak wiec ta ciąza to prawie pierwsza, bo z tamtej juz wszystko zapomniałam.Ciąże mam zagrożona, mam mięśniaka i to sporego. Chodze prywatnie do dr Tomasza Kluza. Jest bardzo fajny tylko ma mase pacjentek i trudno z nim pogadac i rozwiac wątpliwości. Jeżeli wszystko będzie dobrze to bedę miała cesarkę na szopena.Oby doczekać do tego czasu. Jestem dopiero w 19 tyg . Czułam juz troche ruchy? a teraz cisza, jestem przerażona tym bardziej ze pobolewa mnie brzuch.I to tak jak na @ dołem. Wizyte mam dopiero 20.01. i drżę co dzieje sie z dzidzia. Czy dr Skręt opiekował sie toba w szpitalu? To jest ordynator na położnictwie, prawda? Nie bede Ci juz zawracac dzisiaj głowy, gratuluje córuni i spij dobrze. pa
polna_N
Mama Ali ... 2007
Hej , dzieki !! Ja w nocy spie a jak tez bylam w ciazy to rozniez buszowalam po nocy :-) nie znam tego lekarza , a On pracuje na Szopena ?
Skret jest napewno na poloznictwie ale chyba tez na patologii i ginekologii - nie jestem pewna !! i tak On do mnie przychodzil codziennie -oczywiscie jak byl w szpitalu albo wysylal swoja corke do mnie !!
A nie mozesz zadzownic do swojego lekarza i powiedziec co jest grane ,zawsze bys sie czula spokojniej ;-)
Teraz pewnie chcialabys dziewczynke ? chodziaz jak to sie mowi ,plec niewazna byle bylo zdrowe
POzdrawiam ;-)
Skret jest napewno na poloznictwie ale chyba tez na patologii i ginekologii - nie jestem pewna !! i tak On do mnie przychodzil codziennie -oczywiscie jak byl w szpitalu albo wysylal swoja corke do mnie !!
A nie mozesz zadzownic do swojego lekarza i powiedziec co jest grane ,zawsze bys sie czula spokojniej ;-)
Teraz pewnie chcialabys dziewczynke ? chodziaz jak to sie mowi ,plec niewazna byle bylo zdrowe
POzdrawiam ;-)
Tak, on parcuje na Szopena. Taki ok.40 z doktoratem. Jest b. miły i podobno świetny operator. A ja mam duzego mięśniaka i ciązę zagrozoną. Dlatego tak sie denerwuję. Po ciąży czeka mnie operacja. Wizyta kosztuje 100zł, z USG. Gorzej bo za badania musze płacić. No, ale cóż ....
Dzisiaj poczułam ruchy swojego maleństwa, bardzo niesmiałe ale wiem , ze żyje. Jak mozesz przyslij fotki swojej małej.Jest w cudownym okresie , rozkoszna! Fajnie , ze Twój maż juz wraca, samemu jest trudno i chyba troszkę nudno? Pozdrowionka,pa
Dzisiaj poczułam ruchy swojego maleństwa, bardzo niesmiałe ale wiem , ze żyje. Jak mozesz przyslij fotki swojej małej.Jest w cudownym okresie , rozkoszna! Fajnie , ze Twój maż juz wraca, samemu jest trudno i chyba troszkę nudno? Pozdrowionka,pa
polna_N
Mama Ali ... 2007
Moze i go znam z widzenia bo przed porodem lezalam pare tygodni na patologii Ja jak zawsze bylam u SKreta prywatnie to robil usg za free wiec to jedyny plus Maz wraca na jakis miesiac,dwa i spowrotem do pracy
no ale niestety polskie realie go zmuszaja a ze chcemy jak najszybciej zamieszkac w swoim domq to musi pracowac za granica !!
I Gratuluje pierwszych ruchow ;-)
Fotki -akurat z robienia pierogow
Zreszta tutaj Jest wiecej zdjec ;-)
Bobasy - Aluniapunia - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
no ale niestety polskie realie go zmuszaja a ze chcemy jak najszybciej zamieszkac w swoim domq to musi pracowac za granica !!
I Gratuluje pierwszych ruchow ;-)
Fotki -akurat z robienia pierogow
Zreszta tutaj Jest wiecej zdjec ;-)
Bobasy - Aluniapunia - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
Alunia jest przekochana i wygląda na dużą dziewczynke a przecież nie ma jeszcze 2 latek. Gratuluje takiej córy. Tak to teraz sie porobiło ze nie moga rodziny być razem. Trzeba sie cieszyc jak mąż na chwilę przyjeżdża , dziecko sie przyzwyzcai a tu trzeba robić pa,pa. Ale swój domek to cudowna rzecz. Czy budujecie w tej miejscowosc gzdie teraz mieszkacie? Myślę ze jak mi sie uda szczęśliwie urodzic to jeszcze będziesz moja nauczycielka i przewodniczka w wychowywaniu mojego maluszka. Pozdrawiam serdecznie
polna_N
Mama Ali ... 2007
Dziekuje ;-)Ala to sama radosc ale czasem bywa bardzo uparta i zadziorna jak na swoj wiek
Tak , dom budujemy na dzialce ktora dostalismy od moich rodzicow !! wiec troche grosza sie zaoszczedzilo
I nie zamartwiaj sie bo wszystko dobrze bedzie dobrze
A ten dr Tomasz Kluza ma cos wspolnego z Romanem Kluza ? bo wczoraj akurat przegladalam Nowiny i akurat bylo Jego zdjecie !!
Tak , dom budujemy na dzialce ktora dostalismy od moich rodzicow !! wiec troche grosza sie zaoszczedzilo
I nie zamartwiaj sie bo wszystko dobrze bedzie dobrze
A ten dr Tomasz Kluza ma cos wspolnego z Romanem Kluza ? bo wczoraj akurat przegladalam Nowiny i akurat bylo Jego zdjecie !!
Witaj, nie, to jest dr Tomasz Kluz a tamten drugi to Kluza. Tego drugiego nie znam tylko nazwisko obiło mi sie o uszy. Jak przeleciał dzionek? Moi Panowie byli na nartach, ja niestety w łózeczku. Teraz wrócili, musze ich nakarmić. Pa , dobranoc
reklama