reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

oj to tylko podejrzenia ale lepiej dmuchac na zimne.............strasznie sie mu poci tyl glowki no i stopki.......pot leje sie strumieniami...no a w domu jest chlodno ubrany jest lekko ..no i goraczki tez nie ma ....w nocy to musze mu co chwilke podkladac cos pod glowke no bo co 15 minut kaluza na poscieli....

reklama
No to faktycznie trzeba sprawdzić ale myslę, że taka jego uroda  :) Mojej siostry synek (2 latka) też zawsze sie tak poci, a zdrowy jest jak byk. Będzie dobrze... 8)

Tereskaa a moze powinnas zmienic dawke witaminy D3 i skonsultowac to z lekarzem a do krzywicy dluga droga wiec sie nei przejmuj mojemu Oskarowi tez czesto poci sie głowka a krzywicy nie ma :)

Czesc Dziewczyny,
dawno mnie tu nie bylo :(
MOjemu MIchasiowi tez sie glowka bardzo poci,a krzywicy nie ma, malo tego ma mnostwo wit. d3 w organizmie, takze tez nie wiem dlaczego sie tak poci. Ale uwazajcie z przedwakowaniem wit. d3, bo moj Michas ma z tego powodu bardzo bardzo duze kamienie w nerkach i pewnie czeka nas operacyjne usuwanie ich :( :( nawet nie chce o tym myslec, ale innego wyjscia najprawdopodobniej nie ma
:( :(
pozdrawiam

zrobilismy badania na zawartosc wit D w organizmie no i jest oki............za to pani doktor stwierdzila ze za szybko zrasta sie ciemieniuszka Patrykowi.......9 pazdziernika idziemy na skanowanie głowki ..nie wiem jak to sie fachowo nazywa....pozniej jeszcze 19 tego wizyta u okulisty dzieciecego i zobaczymy ........najwazniejsze ze to jeszcze nic powaznego no ale mały ma byc pod obseracja...stad te badania

A w ogóle, to cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było - problemy z dostępem do kompa, a później z rejestracją. Widzę, że nasze forum rzeszowskie coś kuleje! Halo! Jesteście tam?
Na zewnatrz juz zimno więc może czasem zaglądniecie?
Jak wasze maluszki?
Moja zaczyna ładnie mówić, oczywiscie pojedyncze słowa i woła na mnie "mat`ka" - mozna się zlać ze smiechu!:-) Babcia przez przypadek ją nauczyła, bo tak czasami o mnie mówi: "matka idzie, matka przyjdzie itp."
Ostatnio przerobiliśmy przeziębienie i dość spory katar ale jest juz gut.
Pozdrawiam Was wszystkie!
piszcie!

reklama
Do góry