reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

Czesc Michaga! ciesze się że wkońcu ktoś sie odezwał może ten wątek odzyje na nowo. Słodką masz niunie napisz jak sobie radzisz jako mamuska i cos więcej o Michasi. Moja Naduska juz jest duża i strasznie sie pcha przed kompa jak tylko zejde na chwilke to ona juz tu siedzi i klika i stuka myszką haha teraz siedzi obok mnie i myje ząbki idą jej nowe chyba ze 4 na raz ale nawet nie jest taka nieznośna ma juz ok 20 ząbków a twoja pewnie zaczyna ząbkować ???do usłyszenia pozdrawiam

reklama
Czesc Dziewczynki.
Jestem Ania, przeprowadzilam sie do Rz. pare miesiecy temu i bede juz niedlugo tutaj rodzic. Termin mam na 26 luty. Mam zamiar rodzic na Lwowskiej, czy ktoras z Was tam rodzila? Jak wrażenia? Mozecie kogos polecic- lekarz, polozna?? Dziekuje za wszelkie info. bo to na pewno mnie uspokoi jesli bede wiedziec jak najwiecej. Pozdrawiam Wszystkie Mamusie :) A.

Witam Aniu!
Dawno nie zaglądałam tu bo coś ten Rzeszów się nie rozkręca, ale widze ze ktoś jednak dołączył:) miło mi! Pisałaś że pod koniec lutego będziesz rodzić, to pochwal się czy już jesteś po no i co masz??????? pozdrawiam gorąco

Czesc Dziewuszki!! Mamy Antka. Mialam cesarke chociaz bardzo chcialam silami natury ale Antek szykowal sie duzy a ja szczupla i miednica troche mala :( ale najwazniejsze ze Antos zdrowy i przybiera mi szybko. Nawet ostatnio dowiedzialam sie ze Go przekarmiam a jest na piersi tylko wiec jak mam mu ja zabrac kiedy dziecko chce jesc??
Co do szpitala to nie mam zastrzezen ale sama cesarka a wlasciwie po, to katorga... boli rana, macica i trzeba lezec przez 12 godzin....
Jak ma ktos jakies pytania to chhetnie odpowiem. Pozdrawiam!!

Kurcze Ania jakbym czytala o sobie. Tez rodzilam przez ciecie praktycznie z takich samych powodow jak Ty. Mialam problem z miednica a do tego Tymo okazal sie smokiem 4060 wagi i 58 dlugi. nie urodzilabym go normalnie. Po cesarce jak po cesarce troche mnie bolalo ale nie az tak strasznie. bardziej przeszkadzalo mi ciagniecie rany. Tak samo slyszalam ze Go przekarmiam. dziecko na piersi musi jesc wiecej. Tymo szybko zrobil kilo w miesiac. Pozdrawiam i gratuluje jeszcze raz.

Dziewczynki doradzcie mi prosze. Nasz Antos ma na buzi pelno krostek, na policzkach zwlaszcza, one w ciagu dnia nasilaja sie i bledna, czy to nie jest przypadkiem tradzik niemowlecy?? Co na to zastosowac?? Dzieki i Wesołych Swiat!!

Niestety na tradzik niemowlecy nie ma lekarstwa. sam ustepuje. mozesz przemywac to rumiankiem i czesto przemywac po prostu przegotowana woda.nie wyduszaj tych bialych krostek. Czesto pojawia sie na skutek nadmiernego stosowania oliwki tak ak to bylo w moim przypadku. przestalam uzywac oliwki i znika powoli. Z glowy zeszlo teraz zostaly nam juz tylko policzki :)

Czesc dziewczynki, ja też rodziłam przez cesarkę ale ja chciałam tak rodzić i jestem bardzo zadowolona, w tej chwili nie ma ani sladu po cięciu, a o bólu szybko zapomniałam, osobiście to nie wyobrażam sobie rodzic naturalnie. Aniu może idz do lekarza z Antkiem, to się upewnisz co to za krostki. Moja Nadia od urodzenia ma problemy ze skórą chodzimy do alergologa z nią bo ma uczulenie na coś, a testy mozna robic dopiero po 3 roku zycia. Więc stosujemy przerózne maści i kremy na takie zmiany skórne. A napisz jakie wspomnienia masz ze szpitala na lwowskiej ja też tam rodziła u dr Mądrzaka, a ty???????????????

reklama
Czesc dziewczyny. jestem tutaj nowa. mam na imie karolina. 14 lutego urodzil sie moj amorek- synus :) Ania Ch. gratuluje dzieciatka. napisz co ci sie urodzilo :) no i jak Ci sie szpital sprawdzil :) pozdrawiam
Witam Karolinę :)) i gratuluję synalka, widzę ze same chłopy się teraz rodzą co jest grane???????? pokazujcie zdjęcia waszych pociech i piszcie co tam słychać:)

Do góry