reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Czesc Ywka :)

No ja juz przywyklam ale teskni mi sie od czasu
do czasu za rodzinka pewnie kazdemu tak ::)

Ale masz fajnie urlopik i co planujesz jakies wakacje jeszcze?

Ja miesiac temu bylam w Rzeszowie :) wybieram sie jeszcze za pare miesiecy zeby ochrzcic Briana ;)

Pozdrawiam.

reklama
mi tez sie czasami teskni tymbardziej ze cala moja rodzina i znajomi w polsce .....no ale jakos to leci .................:)
my mamy chrzest Patricka juz za 10 dni ........troche sie denerwuje jak to wszystko wypadnie......................jutro ide po ubranko malutkiemu.............no a najwazniejsze to to ze moja mama przyjezdza na chrzest......nie widzialam jej ponad dwa lata:):)

Tereska o to udanego chrztu i w szytskiego najlpeszego dla was i Malego zeby wam sie dobrze rozwijal ;)
A dwa lata nie widzenia sie z mama to naprawde duzo z pewnoscia bedziecie mialy sobie duzo do opowiedzenia no i spotkanie bedzie fantastyczne tego wam zycze :)

No, cześć!
Chrzest to ważna sprawa, a jeszcze takie spotkanie po rozłące... mi by było bardzo trudno, tak samej z daleka od znajomych i rodziny...

Tak, mam urlop ale wakacje nijakie takie, planujemy przeprowadzkę, więc całe wolne chyba na to poświęce, a i tak ciągle coś niedorobione, na cos trzeba czekać itd. Takie weekendowe wypady na Solinę może...

witam dziewczynki.................nie wiem w co mam rece wlozyc przed tym chrzcinami:).......na dodatek juz w piatek przyjezdza do nas moja rodzina z chicago .....tak wiec mimo ze chrzciny dopiero w niedziele ja musze byc gotowa juz na piatek................
dzis mam nadzieje ze wreszcie odbiore ubranko do chrztu ....bo pani ze slepu go juz zamawia drugi tydzien:(........a tak wogole to chyba ide juz cos posprzatac w domciu ....bo malutki mi zasnal:)..................acha zapomnialam wam powiedziec jakie jazzy mi moj maly dzis wyprawia.......otoz nie wiem jak to zrobil ale nauczyl sie przekrecac na lezaczku z pleckow na brzuszek...dodatkowo zaczal gryzc swoje paluszki u stopek.........hmmmmmmmm.moze to nagroda dla mamy z okazji ukonczenia 5 miesiecy :D :D

No to walcz Tereskaa z rodzinką! Oj wiem, że to duże zamieszanie z tymi chrzcinami i chwilowo nie wiesz co sie wokół dzieje ale na szczęście to tylko jeden dzień. A impreza gdzie będzie, bo jak w domu to współczuję!

Gratuluje postępów dzidzi! Moja już pannica, idą jej dwa kolejne ząbki, mówi pojedyncze słowa, potrafi już zażartować, w ogóle jest cudowna...

Maggusia byłam nad Soliną wczoraj (15.08), było fajnie ale krótko, taki jednodniowy wypad. Ech, wietrzyk wieje, żaglówki sie kołyszą, piwko sie leje, słoneczko świeci.... czego więcej chcieć... (może jakiejs opiekunki do dzieci  ;) ;D)

pozdrawiam
ywka

Tereska no to ladnie ale napewno impreza bedzie udana badz dobrej mysli! :) i zdaj relacje oraz prosimy o zdjecia.

Ywka a tobie to dobrze :) kurcze wakacje!az mi sie marza hehe.
No mi tez od czasu do czasu przydalaby sie opiekunka.

No i Gratulacje dziewczyny postepow dzieciaczkow!

U nas Maly zaczol przekrecac sie na brzuszek jeden raz tylko z brzuszka na plecy :)

NO ...u nas juz po chrzcinach ....wszystko bylo oki:)...tylko troche sie wkurzalam na obsluge w restauracji.....no ale przezylam:)....teraz sie za to troche martwie o mojego szkraba bo podejrzewam u niego objawy krzywicy....no ale pojde do lekarza to zobaczymy co on powie....

reklama
Do góry