reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

Czesc!:-)
Brian bardzo rozrabia jest energicznym dzieckiem.Malo w dzien ostatnio spi a w nocy pare razy sie budzi czasami to naparwde jestem nie wyspana:sick:
hehe:laugh2:
A czy twoja niunia juz chodz lub raczkuje:confused:

Pozdrawiam.

reklama
Moja chodzi od 11-go miesiąca, a teraz to już nie można za nią nadążyć! Jest fajną, wesołą dziewczynką, potrafi już nawet zażartować z rodziców.
W pon. czeka nas szczepienia, wrr... strasznie tego nie lubię!

Witaj Tereska hehe :-Dja tu zagladam ale nikt nic nie pisze:eek:a ja juz zaniedlugo bede w Rzeszowie:tak:wiec odzywac sie dziewczyny:happy:

widzę że już dawno ktoś miał coś do powiedzenia na tej stronie pozdrowienia dla wszystkich mamusiek z rzeszowskiego:tak::tak::laugh2::laugh2:
ib4kp2.png

Witam!Jestem nowa .Też z Rzeszowa a dokładnie z okolic bo z Kielanowki.Ja mam parka ,corka 2 lata w sierpniu skonczyła,a syn 6 skonczył w lipcu.Pozdrawiam:-)

Cześć! A jednak są jakies mamy w rzeszowie:-)ja mam 25 lat i 15 miesięczną córcie, narazie siedzę w domu, ale mysle nad pójściem do pracy, tylko szkoda mi oddawać niunie do żlobka. A wogóle orientujecie się do jakiego żlobka warto dąc dziecko???????

reklama
Czesc Mamunie!
Dopiero dzis Was znalazlam i natychmiast sie dopisuje :-). Jestem z Rzeszowa i mam prawie 8 miesieczna corcie-Michalinke. Pozdrawiam Was wszystkie.:-)

Do góry