reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

i znów beznadzieja ::) jesli chodzi o pogode ::) :p
bylam wczoraj na prymicjach na nowym mieście w kościele Opatrzności Bozej byla moze ktoras w Was ??? ;D

reklama
Na razie jest ok, Michas zazywal antybiotyki , bo dostal jeszcze jakiego zakarzenia pecherza, do tego Mu jeszcze zabki rosna i jak placze, ze nie wiem z czego, ale nie jest tak zle, wszystko sie okaze jak pojedziemy za dwa tygodnie do Warszawy :)
A jesli chodzi o pogode, to juz mozna normalnie zwariowac, ile moze tak padac?????? :( :( :( Musialam pochowac czesc ciuszkow na lato, bo mi sie juz wszystko nie miesci.

Pozdrawiam

witam po dłuższej przerwie

u nas w porządeczku, małe się ząbki wyrzynaja tylko wyjsc nie mogą, więc czasami bardzo marudzi (ale tylko czasami ;))
no własnie gabi kiedy spacerek?? podsuń termin

Witam!
Mysle ze jeszcze mnie pamietacie?
ale tu ciuchutko ostatnio:)
Ja zaczelam podawac malemu juz pysznosci ze sloiczka narazie jeszcze nie umie jesc ale z pewnoscia sie nauczy ;)

No i przepraszam ale w temacie lekarzy nie jestem bo nie rodzilam w Rzeszowie. :)

Pozdrawiam cieplutko.
P.S.a jaka pogoda w Rzeszowie?

Cześć Maggusia!
No faktycznie, trochę zaniedbujemy nasze lokalne kontakty towarzyskie ale niektóre z nas spotykają się chyba w realu - tak wnioskuję z postów - też fajnie  :)

To dobrze, że dajesz już maleństwu coś nowego do jedzenia, ja też tak zaczynałam, bo musiałam wrócić do pracy po 5-tym miesiącu.
Moja córcia jest teraz na etapie mówienia "nie" i "tak" przy czym tak śmiesznie kiwa lub kręci główką  :D

Jeśli chodzi o pogodę to mamy upały, które ciężko wytrzymać, choć dziś jest dzień przeplatany deszczem....

Pozdrowienia z Rzeszowa
ywka

witam wszystkie mamy:):)
juz od dluzszego czasu podczytuje bb i pisze na nim ale na ten watek trafilam dopiero teraz..............
nie wiem czy moge sie zaliczyc do "mam z rzeszowa" bo mieszkalam w malym miasteczku niedaleko rzeszowa no i prawie 5 lat spedzilam w rzeszowie podczas moich studiow..........no a teraz podobnie jak Maggusia jestem za granica tylko ze ja jestem w usa:)

a tak wogole to mam synka patryka ktory ma prawie 5 miesiecy......(urodzil sie tutaj w usa......mialam cc)..jest bardzo grzeczny zdrowy .............a przede wszystkim najukochanszy ....bo jest moj:):)

Maggusia nie wiedzialam ze z pochodzisz z tych okolic co ja:):):)..................bardzo sie ciesze:)

Terseka ale sie ciesze ze ty mieszkasz niedaleko Rzeszowa :) ja tez nie wiedzialam ze ty stad no to mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy.

Ywka hehe to mozemy tutaj troszke zapelnic to forum tereska dolocza sie do nas i chyba bedzie tu czesciej zagladac :) jak tam pogoda w Rzeszowie?Ja slucham ostatnio radia rzeszow i nawet na bajke czekamy zawsze wieczorem ;)

Pozdrawiam i sle ciumaski.

reklama
No cześć dziewczyny! Witam Cię tereskaa!  :)

Ciężko chyba tak z daleka od kraju, co? czy już przywykłyście? ja to bym chyba nie wyjechała........

Pogoda w Rzeszówku łaciata, raczej pochmurno i temperatura spadła, po tych upałach jest nam teraz zimno, brrr.... a ja dopiero zaczynam urlop! wrr...

odezwijcie się czasem
pozdrówka
ywka

Do góry