reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

i znów beznadzieja ::) jesli chodzi o pogode ::) :p
bylam wczoraj na prymicjach na nowym mieście w kościele Opatrzności Bozej byla moze ktoras w Was ??? ;D

reklama
Na razie jest ok, Michas zazywal antybiotyki , bo dostal jeszcze jakiego zakarzenia pecherza, do tego Mu jeszcze zabki rosna i jak placze, ze nie wiem z czego, ale nie jest tak zle, wszystko sie okaze jak pojedziemy za dwa tygodnie do Warszawy :)
A jesli chodzi o pogode, to juz mozna normalnie zwariowac, ile moze tak padac?????? :( :( :( Musialam pochowac czesc ciuszkow na lato, bo mi sie juz wszystko nie miesci.

Pozdrawiam

witam po dłuższej przerwie

u nas w porządeczku, małe się ząbki wyrzynaja tylko wyjsc nie mogą, więc czasami bardzo marudzi (ale tylko czasami ;))
no własnie gabi kiedy spacerek?? podsuń termin

Witam!
Mysle ze jeszcze mnie pamietacie?
ale tu ciuchutko ostatnio:)
Ja zaczelam podawac malemu juz pysznosci ze sloiczka narazie jeszcze nie umie jesc ale z pewnoscia sie nauczy ;)

No i przepraszam ale w temacie lekarzy nie jestem bo nie rodzilam w Rzeszowie. :)

Pozdrawiam cieplutko.
P.S.a jaka pogoda w Rzeszowie?

Cześć Maggusia!
No faktycznie, trochę zaniedbujemy nasze lokalne kontakty towarzyskie ale niektóre z nas spotykają się chyba w realu - tak wnioskuję z postów - też fajnie  :)

To dobrze, że dajesz już maleństwu coś nowego do jedzenia, ja też tak zaczynałam, bo musiałam wrócić do pracy po 5-tym miesiącu.
Moja córcia jest teraz na etapie mówienia "nie" i "tak" przy czym tak śmiesznie kiwa lub kręci główką  :D

Jeśli chodzi o pogodę to mamy upały, które ciężko wytrzymać, choć dziś jest dzień przeplatany deszczem....

Pozdrowienia z Rzeszowa
ywka

witam wszystkie mamy:):)
juz od dluzszego czasu podczytuje bb i pisze na nim ale na ten watek trafilam dopiero teraz..............
nie wiem czy moge sie zaliczyc do "mam z rzeszowa" bo mieszkalam w malym miasteczku niedaleko rzeszowa no i prawie 5 lat spedzilam w rzeszowie podczas moich studiow..........no a teraz podobnie jak Maggusia jestem za granica tylko ze ja jestem w usa:)

a tak wogole to mam synka patryka ktory ma prawie 5 miesiecy......(urodzil sie tutaj w usa......mialam cc)..jest bardzo grzeczny zdrowy .............a przede wszystkim najukochanszy ....bo jest moj:):)

Maggusia nie wiedzialam ze z pochodzisz z tych okolic co ja:):):)..................bardzo sie ciesze:)

Terseka ale sie ciesze ze ty mieszkasz niedaleko Rzeszowa :) ja tez nie wiedzialam ze ty stad no to mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy.

Ywka hehe to mozemy tutaj troszke zapelnic to forum tereska dolocza sie do nas i chyba bedzie tu czesciej zagladac :) jak tam pogoda w Rzeszowie?Ja slucham ostatnio radia rzeszow i nawet na bajke czekamy zawsze wieczorem ;)

Pozdrawiam i sle ciumaski.

reklama
No cześć dziewczyny! Witam Cię tereskaa!  :)

Ciężko chyba tak z daleka od kraju, co? czy już przywykłyście? ja to bym chyba nie wyjechała........

Pogoda w Rzeszówku łaciata, raczej pochmurno i temperatura spadła, po tych upałach jest nam teraz zimno, brrr.... a ja dopiero zaczynam urlop! wrr...

odezwijcie się czasem
pozdrówka
ywka

Do góry